Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
На*би някое момиче и си готов.
O_O Аз съм правил секс с момиче. Беше си супер. Няма повече да коментирам за това, просто ще кажа че не се отвратих или нещо подобно, а точно обратното. Да не говорим, че нямаше начин да се отвратя, момичето беше ужасно красиво, а и умно и забавно. /още не знам как на мен ми излезе късмета с нея/

Иначе BePoHuKa, напълно съм съгласен. Ако му кажа той едва ли ще иска да остане мой приятел, но приятелството му ми е прекалено скъпо. А как да му остана приятел, трябва все едно да го заблуждавам един вид. Той да ме мисли за приятел, а аз да гледам как да го съблазня.. нз, ама се чувствам като перверзник. Хм, той до скоро си имаше приятелка де, но сега не и това ми дава надежда. Едва ли има шанс да ъъ ме харесва. Пък и не знам нищо детайлно за гей секса. Дали някой би помогнал с това? Или просто ще й потърся из нета.

Цитирай Първоначално написано от Addiced
Пич ти си чист гей само т'ва щи каза ае успех за нататак давай си дупето наляво надясно обарнал си резбара сри
Сори, "пич", ама харесвам и момичето. Хм, не съм мислил по този начин, но това вероятно значи, че съм би. А и човек като не е опитал как ще знае, че е напълно хетеро. Аз намирам бисексуалността за нещо нормално, даже има двойно повече избор пък и шанс да те огрее, хех.

Цитирай Първоначално написано от Flander
Добре, защо така скочихте на момчето, че е гей? Давам му максимум 15 години, а през това време още не са определили хората сексуалната си ориентация (въпреки че ще тръгнете да ме оборвате) Според мен ако му каже ще му спадне... (желанието ) Но наистина, мисли си за момичетата...
Хм... почти на 18 съм. Иначе мерси. Какво да ми кажеш точно? Плс, айде кажи!

Цитирай Първоначално написано от Addiced
Flander виж ся момчето си е обърнало резбата ако не е гей тогава е Би АМА ЩОМ ГО ВЪЗБУЖДА СЪЩИЯ ПОЛ И ИСКА ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ С НЕГО КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ
но спокойно приятелю аз попринцим мн мразя педалите ( тия нежните) а има мъжкари здрави пичове мн точно даже едно момче от бижшата ми компания беше Би ама си беше супер точен не беше някаф женчо имаше си тяло абе мн точен пич и никой незнаеше че е би освен мен една вечер бяхме на маса и той ми сподели така че не се плаши и да си гей спокс само не бади п***а гледай ти повече да ръгаш не та ти цепат дупката
Хаха, ама абсолютно съм съгласен да знаеш. Хич не ми се нрави на мен да ми го ръгат. =D

Ок, сега само трябва да пропъдя мисълта, която ми нашепва до го завържа за леглото и да го кхъм-кхъм... или може би да го напия първо, иначе няма да ме огрее, цц.

ПП: Ъъ, браво на тия хора дето помислиха, че се ебавам, ама колко приятно ми стана да ме смятат за лъжец... както и да е, благодаря за помощта на другите. ^^ Ако се реша... ще направя нещо утре, а ако не... е и приятелството му ще ми е достатъчно за сега.