- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам най-добрия си приятел. Хелп?
O_O Аз съм правил секс с момиче. Беше си супер. Няма повече да коментирам за това, просто ще кажа че не се отвратих или нещо подобно, а точно обратното. Да не говорим, че нямаше начин да се отвратя, момичето беше ужасно красиво, а и умно и забавно. /още не знам как на мен ми излезе късмета с нея/Първоначално написано от Sa6eks
Иначе BePoHuKa, напълно съм съгласен. Ако му кажа той едва ли ще иска да остане мой приятел, но приятелството му ми е прекалено скъпо. А как да му остана приятел, трябва все едно да го заблуждавам един вид. Той да ме мисли за приятел, а аз да гледам как да го съблазня.. нз, ама се чувствам като перверзник. Хм, той до скоро си имаше приятелка де, но сега не и това ми дава надежда. Едва ли има шанс да ъъ ме харесва. Пък и не знам нищо детайлно за гей секса.Дали някой би помогнал с това? Или просто ще й потърся из нета.
Първоначално написано от Addiced
Сори, "пич", ама харесвам и момичето. Хм, не съм мислил по този начин, но това вероятно значи, че съм би. А и човек като не е опитал как ще знае, че е напълно хетеро. Аз намирам бисексуалността за нещо нормално, даже има двойно повече избор пък и шанс да те огрее, хех.
Хм... почти на 18 съм. Иначе мерси. Какво да ми кажеш точно? Плс, айде кажи!Първоначално написано от Flander
Хаха, ама абсолютно съм съгласен да знаеш. Хич не ми се нрави на мен да ми го ръгат. =DПървоначално написано от Addiced
Ок, сега само трябва да пропъдя мисълта, която ми нашепва до го завържа за леглото и да го кхъм-кхъм... или може би да го напия първо, иначе няма да ме огрее, цц.
ПП: Ъъ, браво на тия хора дето помислиха, че се ебавам, ама колко приятно ми стана да ме смятат за лъжец... както и да е, благодаря за помощта на другите. ^^ Ако се реша... ще направя нещо утре, а ако не... е и приятелството му ще ми е достатъчно за сега.![]()