Цитирай Първоначално написано от V14D0
Може би си прекалено дълго си на сухо. Намери си момиче или ако виждаш, че никоя не ти пуска.. е.. тогава може би наистина си гей
Не искам да звучи самодоволно, но мога да си намеря момиче. Имам едни познати които обичат да сменят гаджета бързо, по седмица-две са с тях и после чао-чао, една Деса ми е хвърлила око даже/секси е, ама е супер глупава/... обаче това нещо не го разбирам. Не че съм старомоден и не съм бил с момиче за по веднъж, е само веднъж се случи така, но нз, не е в мой стил. Пък и тия момичета не са моя тип, обичам ги по-... умни? Не тъпи като галоши, с боядисани руси коси и да харесват чалга. Иу. Не ми е това проблема да не мога да намеря... проблема ми е, че дори да съм с момиче често мисля за него. Гррр, тоя човек направо ме побърква.
Моя приятел не е никак грозен, всъщност е доста секси. Има много нежно лице, малко като на момиче, хехе и с прекрасни очи, но в същото време е и висок и силен. Да не говорим, че е ужасно умен и схватлив. И добър. И щедър. Оф, звуча като момиче! Отврат. Но винаги е бил ужасно добър към мен, веднъж като бяхме с един друг приятел се сбихме с едни идиоти и той/не другия приятел, а този с който искам да правя секс/ така се ядоса, че за малко щеше да ги пребие от бой, пффф, а аз имах само синьо под окото, другите бяха доста по-зле/ама такива хлапетии сме били, хах/.
Винаги ми е бил като брат. Затова е доста объркващо да мисля за него така... пък и никога не съм мислил за никой мъж или момче по различен начин, само той е единствения който може да докара такива мисли в главата ми...