- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам най-добрия си приятел. Хелп?
Не искам да звучи самодоволно, но мога да си намеря момиче. Имам едни познати които обичат да сменят гаджета бързо, по седмица-две са с тях и после чао-чао, една Деса ми е хвърлила око даже/секси е, ама е супер глупава/... обаче това нещо не го разбирам. Не че съм старомоден и не съм бил с момиче за по веднъж, е само веднъж се случи така, но нз, не е в мой стил. Пък и тия момичета не са моя тип, обичам ги по-... умни? Не тъпи като галоши, с боядисани руси коси и да харесват чалга. Иу. Не ми е това проблема да не мога да намеря... проблема ми е, че дори да съм с момиче често мисля за него. Гррр, тоя човек направо ме побърква.Първоначално написано от V14D0
Моя приятел не е никак грозен, всъщност е доста секси. Има много нежно лице, малко като на момиче, хехе и с прекрасни очи, но в същото време е и висок и силен. Да не говорим, че е ужасно умен и схватлив. И добър. И щедър. Оф, звуча като момиче! Отврат.Но винаги е бил ужасно добър към мен, веднъж като бяхме с един друг приятел се сбихме с едни идиоти и той/не другия приятел, а този с който искам да правя секс/ така се ядоса, че за малко щеше да ги пребие от бой, пффф, а аз имах само синьо под окото, другите бяха доста по-зле/ама такива хлапетии сме били, хах/.
Винаги ми е бил като брат. Затова е доста объркващо да мисля за него така... пък и никога не съм мислил за никой мъж или момче по различен начин, само той е единствения който може да докара такива мисли в главата ми...