- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам най-добрия си приятел. Хелп?
Гнусно? Ъъ.Първоначално написано от Xrisenceto
Момчетата имат еднакви неща, защо ще е гнусно? Ако са две момичета мъжете ще умрат да им се кефят, нали?
И да не бях би, да бях гей, какво от това, бих бил горд... човек е такъв какъвто е, не можеш да контролираш сексуалната си ориентация.
~Kyo~
Казах,че го приемам,но ми е гнусно.Точно за това,че имат еднакви неща е гнусно.Мнението ми за лезбийките е същото независимо,че на момчетата това им харесва.Първоначално написано от kizametsu
![]()
Напротив, когато имаш същите атрибути знаеш на човека какво ще му хареса и знаеш какво да очакваш.![]()
~Kyo~
Първоначално написано от kizametsu
Aз нямам атрибутите на приятелят ми,но знам какво му харесва и какво да очаквам![]()
Ъъъ.. тука малко не съм съгласнаПървоначално написано от kizametsu
![]()
При момичетата - добре,по-може,защото момичетата ги "ръгат" и могат да си помагат с всякакви предмети (почти всякакви)
Но при момчетата,не мисля ,че е така.Надали до сега са те "ръгали" ,нито пък твоя приятел ,така че нито ти нито той може да знаете кое би било приятно за другия.
Някак си като прочетох предишните постове и блокирах малко,но се надявам ми схвана мисълта![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Ако темата не е ебавка....
Момичетата те отхвърлят ...само най-добрия ти приятел е до теб,и си се привързал към него(доста си се привързал)
kizametsu имам въпрос към теб ... ти на 12 ли си ? Аман от малки педерастчета![]()
![]()
A single chance is a galaxy of hope !
...Ако беше прочел по-предните ми мнения щеше да знаеш, че съм почти на 18...Първоначално написано от justviko
Така е, винаги е бил до мен и се привързах. Не че момичетата не ме харесват, но той ми е бил един вид опора, както никой друг.Първоначално написано от radybt
Е, тука е различно малко, но ако си чела достатъчно yaoi ще знаеш, че единия е събмисив, а другия е доминантен. Усеща се кой иска да е отдолу и кой отгоре, лошото е когато двама се съберат и да искат да са отгоре и двамата, хех.Първоначално написано от stup1fy
Ноо, говоря че знам какво да правя с него, знам примерно на мен какво ми харесва, тъй че и на него ще му хареса. Не става дума за ръгане, не винаги е нужно това.
~Kyo~
А,ти си импулсивния пичПървоначално написано от radybt
![]()
Ами не може да кажеш ,че не го харесват момичетата,аз съм дори член на фен клуба.
Владимире,ти още ли не си говорил с него?![]()
п.п. Не винаги става като при yaoi-To![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
заключете темата докато не е написал че е изнасилил приятеля си
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
Иип, ама аз не бих го направил! Верно, че се пошегувах, ама бях изнервен...
Знам, че не винаги става така.Първоначално написано от stup1fy
О, ще има мой фен клуб?
А, тогава да не ти давам скайпа на моята пр, че и тя това иска.
![]()
Иначе не съм говорил с него още. Ще му дам... време? ...до утре... че май по-дълго не бих издържал, хах.
~Kyo~
kizametsu аман от такива като тебе ... толерантост толерантност ... ама и по форумите вече да разправяте как искате да шибате най - добрите си приятели ... бахти педерастията ... някой администратор да вземе да я заключи тая тема че нещатата не са добре ...
Първоначално написано от kizametsu
Ми аз не съм пробвал с момче ама съм си 200%, че съм хетерои нямам нужда да го тествам.. Щото просто не ме привличат. А щом теб те привличат И момчета, И момичета чисто и просто ти си БИ сексуален. За съвет освен да ти кажа да не слушаш всички тези "съвети", а да направиш това което смяташ за правилно и това което искаш наистина. Какво ще стане е друг въпрос. Избора е твой успех
![]()
Само за инфо ти ли искаш да го е*еш или тои да те е*еНе за друго просто ми е любопитно
![]()
Айде със здраве и умната.. пък ако не русата
![]()
Колкото повече гейчета,толкова по-малко конкуренция за момичетата![]()
![]()
Добра логикаПървоначално написано от radybt
П.П. Ей за тва на жените не им стигат мъжете и има толкова много самотни дами![]()
Като се замисли човек ... по прав от това не може и да бъдешПървоначално написано от radybt
![]()
![]()
![]()
![]()
ааааааааааа? олеле ...
Ай честито вече си ГЕЙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, мерси.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Брей. Това, че съм би ще рече, че и момичета харесвам... baka.Първоначално написано от justviko
~Kyo~
пич само едно може да ти кажа и това е че си истински геиииииииииииииииииииииии ииииии я се еби сас момиче ве тапак тва е иситната че аз геиовете както ги мраза ше зема те отрепамаз кат си представа некое момче ми праи свирки и ако преди тва ми се е надървил щте овисне и няма повече нема да стане за тва няма да си представиям
аиде лека нощт приятни сънища мерси
![]()
afasfasfasfas
Абе тебе от каменната епоха ли те пуснаха ??? Земи влезни в някой час по български и се образовай малко.Първоначално написано от LeVsKaR4eTy
Пич, ти определено си гей, не можеш да ме убедиш в противното. Това, че харесваш момичета е временно, след време няма да ги харесваш. Но ако искаш да си с него разбери дали и той е гей.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК