.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Град
    Бикини-Ботъм
    Малко разбъркано ще ти отговоря на въпросите.

Не,не мислех за отмъщение,просто известно време не исках да го виждам,за да мога на спокойствие да смеля всичко,което се случи.
    Той беше този,който поиска раздялата.
    Чувствах се странно в началото.След това,колкото повече време минаваше,толкова повече се задълбочаваше неприятното чувство за празнота.Трябваха ми 6 месеца,за да си го избия от главата по този начин.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на vampirekiss

Той се промени.Мирно и тихо си се разделихме.И това е най-доброто решение,дори и в момента.И да още си го обичам,още искам да започнем наново.Втори месец не мога да си стъпя на краката,но не се оплаквам.имаше фаза на омраза.После осъзнах,че това е един вид за самоуспокоение.Мина ми през акъла и да го спечеля отново (вратичката не е затворена,има шанс),но не мога така.Лягам и ставам с мисълта за това,което изгубих.Най-откаченото е,че се правя на непукис,а на улицата като го видя пак се разтрепервам като първата глупачка.На моменти ми идва да му направя живота ад под мотото ''аз съм зле,но той ще е сто пъти по-зле''.Но защо?И това ще мине.Може след седмици да чета този пост и да се заливам от смях.Да всичко тъпо звучи,но в момента пет пари за нищо не давам.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    там където си излишен!
    разделихме се преди 3 дни макар че и до преди 1ч когато писахме за последно той искаше да се съберем .. но немога вече 1год и нещо самоунижение преструвки

просто се промени всичко когато ме скъса 1вия път сериозния и бяхме месец и нещо разделени .. да може да не е кой знае какво но самото късане ме нарани така както никога до сега и за жалост беше с псувни омраза и т.н.

е сега след като разбрахме и двамата че в мен вече не е същото и че неможах и немога до простя онзи ден няма смисъл да продължаваме .. той страда а аз двойно

та нз как ще бъде за напред но все пак живота продължава и всичко се лекува с времето но явно на мен ще ми трябва достаааа време
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    бълХаристан
    сега ще ти кажа как го приех аз :
    много зле!
    един месец умирах за нея и бях като труп. втория месец и се обадих - нищо ново, стана м иоще по зле след отчаяните опити да си я върна и студа от нейна страна. третия месец почнах работа. след още 3 месеца работя вече на 2 места и нямам време да мисля за нея. преди месец намерих друга, продавам си колата в която всичко ми напомня на нея и си купих друга. след вече 8 месеца и повече, преди няколк одни разбрах причината защо се разделихме (или по-скоро защо ме заряза), а именно върнала се е при бившия си. голямо облекчение, защото е голям бастун. след 8 месеца и 8 дена без нея и казах само че е един предател и е мъртва за мен.
    така го приех, първо трудно, а сега м ие все тая, защото ме чакат само хубави неща занапред, а някой друг след време ще си троши главата
    иначе похвално е че си го приел нормално, аз не можах, защото наистина обичах ужасно много този човек! но вече не знам обичам ли го още или не, само времето ще покаже...

Ми не съм я преживяла след цял 1 месец,липсва ми и искам да е като преди,да ме кара да се усмихвам,да е мил,да съм щастлива.Разбрах,че се е зябивал с някви,но пак съм готова да съм с наго,може би живея в измислен свят и не искам да повярвам,че е било край,а дори не знам обичам ли го

проблема на всички времена.. ако "нашия човек" не ни обръща внимание.. Аз мисля,че първо: в крайна сметка има и други неща, за който да се живее. По-точно-трябва да намериш смисъл да продължиш, да се бориш, без да посягаш към алкохол,цигари,наркотици или вените си, защото това е най-лесно-трябва да докажеш,че си силен . За мен един човек е стойностен, когато е застанал срещу проблемите си и дори вътрешно да е разяден и разрушен да намери сили да продължи напред и да си оправи живота по начин, по който да му харесва и в същото време да не вреди на другите . Сега др е въпроса, ако съдбата ти е отнела мн от нещата, за които си струва да живееш, но в крайна сметка живота е изобилие и винаги има какво още да се губи или печели от него
    второ: не трябва да се търси отмъщение, ако обичаш някого ти трябва да гледаш той да се чувства щастлив .. отмъщение от любов ->няма такова нещо-по-скоро избиване на комплекси
    трето: като обобщение ще кажа, че в живота няма само любов, сълзи, гаджета, изневери и тн .. има мн повече.. така че дори и да те зареже гаджето(тази свята и тъй желана титла от всеки) трябва да продължиш с усмивка напред.. Вярно е, че е мн по-хубаво да имаш човек до себе си, но като ни е зарязал или не ни е обърнал внимание-хайде вс да ревем, да си бием главите в стените и да му/й направим живота черен след като излезем от ДЕПРЕСИЯТА.. айде няма нужда..
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Повече от фен
    аз исках да се разделиме,но не трябваше да го правя..може би малко с времето щяха да се оправят нещата ,а аз много избързах в обвиненията
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Абе историята е дълга..Скъсах го заради една женска..изревнувах и го напуснах..И мислех да си отмъстя на нея..каквото и да си говорим бях на ръба на нервна криза...
    Проблемът е, че ТИ не си имала сила да продължиш връзката..
    Замисли се много сериозно и ще се сетиш, че е АМА ТОЧНО ТАКА!
    пссст..

Re: Как го приехте, когато вече бяхте скочили с 2та крака?

Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    Как приехте раздялата, когато истински сте обичали?
    Мислехте ли за отмъщение, мислехте ли какво ще правите без този човек от тук нататък...? Колко време ви трябваше да го превъзмогнете, как го забравихте?
    Всяка подробност би била от полза...
    Свободни сте да не си мислите, че съм някакъв сълзлив комплексар и прочие...На всеки се случва да му дойде като гръм от ясно небе
    Ужасно тежко приех и двете раздели с най-важните хора в живота ми до сега... Но започнах да се съвземам след месеци... Помогнаха ми приятелите ми и сегашният ми приятел... Той ми върна усмивката... Мислила съм за отмъщение, но никога на сериозно... Последната ми раздяла една година ми трябваше за да се съвзема напълно... Не съм забравяла никого... Просто игнорирам човека... събирам всички вещи от него и никога не ги поглеждам повече... трия снимки, писма и хронология от компа, но запазвам всичко на диск... Просто гледам на този човек като на някой, който не заслужава да има никакво място в ума и съзнанието ми, защото ме е наранил... Уважавайте себе си! Това е най-доброто лекарство!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Абе историята е дълга..Скъсах го заради една женска..изревнувах и го напуснах..И мислех да си отмъстя на нея..каквото и да си говорим бях на ръба на нервна криза...
    Проблемът е, че ТИ не си имала сила да продължиш връзката..
    Замисли се много сериозно и ще се сетиш, че е АМА ТОЧНО ТАКА!
    На мене силите ми свършиха още на първия месец..Ама си викахме и двамата: 'Айде да се опитаме..Още веднъж и пак и пак и пак.. и въобще по едно време се чувстваш толкова изтощен, че не знаеш къде си..така че може и да си прав..

Честно казано в момента, в който ми съобщи, че отново късаме, поради най-тъпата причина, го приех много спокойно и с усмивка. Но после, когато осъзнах, че този път няма да е за седмица или месец, ами ще е окончателно късане, ми стана доста криво. Защото започнах да осъзнавам, че него вече го няма и няма да го има повече до мен. Няма да ме прегръща, целува и обича както досега. Все още го преживявам, но се чувствам все по-добре с всеки изминал ден. За разлика от приятелките ми, които като ги напуснат и се депресират, аз се стегнах и не позволих на хората да разберат как всъщност се чувствам. За всички бях усмихната и щастлива, че го няма.
    I know I should stop believing ... !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ммм чакай да си помисля за таква раздяла .. ми само 1на такава се сещам . . Ама не съм била с 2та крака чак . . просто си мислих ,че съм влюбена . . от инат пак го зарибих, тръгнахме ,влюби се, аз го зарязах публично Много съм тъпа.Много гадно си отмъстих . . но Такава съм Не бе ,такава бях . . сега едва ли бих го направила

На мене силите ми свършиха още на първия месец..Ама си викахме и двамата: 'Айде да се опитаме..Още веднъж и пак и пак и пак.. и въобще по едно време се чувстваш толкова изтощен, че не знаеш къде си..така че може и да си прав..
    Ем същото е...
    "споко" дет се вика, ще намериш и подходящия, с който силите ти определно няма да свършат..
    пссст..

преживях я трудно... отдадох се на учене, излизах!!! с приятелки всеки ден, не съм се запряла вкъщи да рева като първата глупачка...! това е най-глупавото... е първите 2-3 дена нормално, но не и повече спортувах... мн ми помогна и така мина време и се забрави, но така се получи че след 2 години с това момче пак се събрахме и сме вече почти година заедно... е кой е като мен...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    преживях я трудно... отдадох се на учене, излизах!!! с приятелки всеки ден, не съм се запряла вкъщи да рева като първата глупачка...! това е най-глупавото... е първите 2-3 дена нормално, но не и повече спортувах... мн ми помогна и така мина време и се забрави, но така се получи че след 2 години с това момче пак се събрахме и сме вече почти година заедно... е кой е като мен...
    пссст..

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    това е мн хубаво малко хора имат такъв шанс

беше гадно и ходих се едно не съм от тоя свят ама за отмъщение и такива неща не
    ако наистина си обичал някого как да искаш да му навредиш

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много тежко го преживях. Бях спрала да се храня, да излизам... не можех да заспя, да мисля за друго освен за него. Не си представях как ще бъде без него, толкова бях свикнала да знам, че сме заедно. И когато той ми каза край беше отвратително. Плаках страшно много, но с гадното си поведение той ми показа, че не си заслужава. Постепенно чувствата ми се променяха. Почнах да мисля за себе си. Търсех си всякакви занимания стига да не ми напомнят на него. Почнах да излизам с много хора. И по срещи ходех, но никой не можа да ме накара да се почувствам щастлива, докато не срещнах сегашния си приятел.

Общо взето раздялата боли, когато наистина имаме чувства. Думите, че времето лекува не помагат в такъв момент, но всичко отминава. Колкото и да не ни се вярва, никой не е незаменим.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    По някаква ирония на съдбата това се случи точно днес..
    Още не мога да го проумея..в смисъл, не знам какво става..
    Събудих се с хубаво настроение, взех си телефона да си прочета смс-а от него за добро утро.. уви, пишеше следното "искаш ли да си дадем малко почивка,не искам да късаме просто да си починем един от друг". Не бях го очаквала, дойде ми като гръм от ясно небе.. след 7 месеца заедно да ми го каже по най коварния начин, и то не директно.. Препрочитах го няколко пъти, мислих си, че греша или ми се привижда.. да ама не.. Въпреки, че ми казва, че не иска да късаме, за мен тва си е раздяла.. отговорих му какво мисля..казах му че няма проблеми щом така е решил,и, че просто искам да знам причината.. Отговор никакъв. Не знам още съм в шок но ми е някво спокойно.. Не искам да го задължавам да е с мен ако той не иска, знам, че тази "временна раздяла" която той иска няма да я бъде..знам че всичко свърши.. ще се опитам да намеря сили да продължа напред, въпреки че ще ми е трудно, защото абсолютно всичко ми напомня за него.. Тъжно ми е, но ще мине.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    ....
    E twa e мега тъпото...
    пссст..

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    ....
    E twa e мега тъпото...
    съгласна

Голям фен Аватара на Dollystar
    Мислех за отмъщение, въпреки че вече не обичах този човек, просто исках да му направя мръсно, но така и не ми даде сърце да го направя, изпаднах в депресия и се съвзех трудно, а на него изобщо не му пукаше.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ммм чакай да си помисля за таква раздяла .. ми само 1на такава се сещам . . Ама не съм била с 2та крака чак . . просто си мислих ,че съм влюбена . . от инат пак го зарибих, тръгнахме ,влюби се, аз го зарязах публично Много съм тъпа.Много гадно си отмъстих . . но Такава съм Не бе ,такава бях . . сега едва ли бих го направила
    О това ми е до болка познато и аз съм го правила и след година разбрах колко му е било гадно, когато трябваше да го виждам редовно и осъзнах че съм постъпила ужасно, само че ми се върна, от друго момче по съвсем различен начин и вече съм много по-предпазлива.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

ами аз с бившия ми приятел когато ми каза че иска да се разделим го приех в началото доста тежко.. 3 дена някъде му звънях постоянно .. питах го дали е размислил.. ала бала.. след месеци наред имах и други момчета в живота си но пак го търсех и се виждахме надявах се на нещо.. ама вече е минало.. с времето всичко се забравя.. но сега като се замисля доста трудно го преживях..

Както казах, любовта при нас, зелените...още е рядкост!
    пссст..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си