.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: какво е?

Hybrid View

какво е?

Кажете ми,какво е любовта?Чувството което кара те да полетиш,(поне така съм чувала)?Любов между двама,истинска любов.Много хора бъркат любов от привличане и харесване или моментни чувства.
    В момента се чувствам ужасно,имам страхотен човек до себе си,а си задавам въпроса,любов ли е това. . Немога,сигурно ще се оправя на сутринта,но просто, като започна да мисля и ми става едно такова,много гадно,влюбена ли съм или не,може би причината е ,че досега не съм била,а сега ако съм???Или просто пак привличането ми изиграва лошата шега... Изричам ''обичам те'' и наистина го мисля,но не се ли лъжа...
    п.с не съм малка лигла не съм на 17, 18 г.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това е като напушването с марихуана. Ако не си го изпитал не мгоат да ти го обяснят.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Любовта не е между двама, винаги е
    + и -
    Въпроса е, колко бързо ще го осъзнаеш, преди да бъдеш наранена
    Любов?
    Може и да има такова понятие, но явно сме прекалено зелени все още, за да я търсим...
    пссст..

Голям фен Аватара на producenta
    Представи си живота без него какъв ще е!После со представи живота то с него!И ще разбереш какво испитваш.
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Това е като напушването с марихуана. Ако не си го изпитал не мгоат да ти го обяснят.
    +
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от producenta
    Представи си живота без него какъв ще е!После со представи живота то с него!И ще разбереш какво испитваш.
    без него,гадно,може би съм свикнала с него,може и да го обичам,но мисля,че без него след известно време няма да е кой знае колко по различно,а с него като си прадставя ми е готино,незнам раздвоена,влюбена ,объркана,незнам ..
    Можеби наистина не сме зрели още за истинската люов,или очакваме да е както във филмите,давам пример Елиза ,който го е гледал,е такава любов филмова е уникалната...ДАли тези филми не объркват представата ни за любов или наистина е такава..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Щом още се чудиш значи не си сигурна в това, което изпитваш към него ... извод: Може би започваш да се влюбваш ... но не го обичаш!!!

А за обичта ... не може да се опише с думи пък и за някои е маниакално състояние .. за други любовта се изразява в малките но от сърце неща ... за терти е секса ... различно е ... всеки я приема по негов си начин ...

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Това е като напушването с марихуана. Ако не си го изпитал не могат да ти го обяснят.
    ++
    Отлино обяснение
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Ако си готова да дадеш всичко от себе си за да си с него и когато не е до теб ти липсва и се чувстваш ужасно,значи наистина го обичаш

Мега фен
    Град
    <3

Re: какво е?

Цитирай Първоначално написано от sweetEmily
    Кажете ми,какво е любовта?
    ОБИЧАМ шоколадов сладолед,с шоколадов сироп. Обожавам го,не мога без него. *сърце*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Както казаха - никой не може да ти обясни какво е любовта. Просто трябва да се почувства. А ти защо не си сигурна в чувствата си? Дали това не е просто моментно състояние и утре сутринта дали не би мислила по друг начин?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Както казаха - никой не може да ти обясни какво е любовта. Просто трябва да се почувства. А ти защо не си сигурна в чувствата си? Дали това не е просто моментно състояние и утре сутринта дали не би мислила по друг начин?
    може, да права си,но се уплаших като си зададох въпроса дали е любов... иначе щях ли да бъда с него 9 м ако не го обичах.. все още съм объркана,но щастлива до него..

Град
    Where streets have no name
    Любовта е като, когато се пързаляш на кънки за лед и се изсипеш яко. Боли те, но се смееш като ненормален любовта е мазохизъм. Любовта е парадокс, не можеш с нея, но не можеш и без нея. Наркотик.
    Ако когато виждаш, че губиш сили и се предаваш, си казваш:хайде още малко за моето момче(момиче) и ставаш стиснал(а) зъби и продължаваш,е, то това е любов. Тя е най-чистото нещо, което можеш да изпиташ. Заради любовта се отказваш тотално от егоизма си и се отдаваш на другия, но тя е и егоизъм, чувстваш се щастлив, когато другия е такъв...
    Абе не мога да ти обясня точно. Просто онова чувство, заради което седиш на телефона и чакаш твоя човек да ти се обади и когато го направи да седиш онемял на слушалката и да не можеш да кажеш и едно "ало", невярващ, че има толкова прекрасен глас...
    Отнесох се... но общо взето или обичаш някого, или не. Ако имаш съмнения-то просто не е любов.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Любовта е като, когато се пързаляш на кънки за лед и се изсипеш яко. Боли те, но се смееш като ненормален любовта е мазохизъм. Любовта е парадокс, не можеш с нея, но не можеш и без нея. Наркотик.
    Ако когато виждаш, че губиш сили и се предаваш, си казваш:хайде още малко за моето момче(момиче) и ставаш стиснал(а) зъби и продължаваш,е, то това е любов. Тя е най-чистото нещо, което можеш да изпиташ. Заради любовта се отказваш тотално от егоизма си и се отдаваш на другия, но тя е и егоизъм, чувстваш се щастлив, когато другия е такъв...
    Абе не мога да ти обясня точно. Просто онова чувство, заради което седиш на телефона и чакаш твоя човек да ти се обади и когато го направи да седиш онемял на слушалката и да не можеш да кажеш и едно "ало", невярващ, че има толкова прекрасен глас...
    Отнесох се... но общо взето или обичаш някого, или не. Ако имаш съмнения-то просто не е любов.
    съгласна съм,ами то за съмнение незнам,точната дума е Объркана,така се чувствам,доста объркана ...

объркана съм доста в момента и сълзите сами си капят от очите ми,много кофти...
    ИЗвинете ,че ви занимавам с моите глупости,но няма с кого да поговоря точно за това,..

Град
    Where streets have no name
    Абе да ти кажа всеки си има такива моменти, в които се чуди дали наистина иска да е с този човек и дали наистина го обича, но повярвай ми, всичко е моментно, от някакви външни фактори, някой те е раздразнил, проблеми бла бла бла, не се плаши, помисли си за кого се сещаш първо като се събудиш и на дали ще се съмняваш, дали той е изгревът в деня ти
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Щом ти е добре с този човек,не го мисли..
    Любовта се ражда с времето,освен ако времето не я убие.В смисъл,ако връзката ви е силна,с времето и любовта става все по-силна,а ако не сте един за друг,с времето връзката ви запада...
    Сега,щом си щастлива,бъди с този човек,и правете всичко възможно да запазите отношенията си..

Благодаря ви за помощта.Външни фактори да можеби защото видях бившия днес и здравей зрасти само,но може и от това да е.Като се събудя и мисля за него да Ще се види, както казахте времето ще покаже.

......... ''Еееххх любов любов дали си ти или се лъжа'' .......

Град
    София/Бургас
    Когато те връхлети - не си задаваш въпроси "Какво е?" и "Това ли е?" - просто знаеш че е това, дори и да не го искаш...

Прави сте,но като се замисля и миииисля..... осъзнавам ,че го обичам,по какъв начин незнам но мисля, че е така

В любовта няма : "май обичам"..
    Когато му го казваш не му казваш "май те обичам..".
    Щом го казваш, трябва да го мислиш..
    Не се впрягай, всеки има момент на колебания, а когато разбереш дали наистина това е човека.. ще бъдеш още по щастлива с него.
    Щом сутрин той е първата ти мисъл, щом с него се чувстваш добре и себе си.. той е.. но мисля че е излишно тук да ти пълним главата с редни и нередни неща.. ти сама трябва да си изясниш чувствата.
    Може просто да поговориш с младежа. Може просто да го попиташ какво си ти за него, това би било достатъчно за да разбереш той ли е човека за теб.
    Успехи! И горе главата!
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Любов .. странно чуство което се изпитва изключително рядко Чуство за отговорност към другия , за нетърпения да го имаш до себе си, да ти липсва , да прощаваш , да се съобразяваш , да подкрепяш , и да бъдеш винаги зад гърба на половинката си ..
    такава любов в рядка повярвайте ми..

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Представи си да насъскат срещу теб дузина миещи мечки (имат остри нокти). Та горе долу ще си изградиш картинката. Не е приятно хич да не е...

Цитирай Първоначално написано от bebenceto23
    В любовта няма : "май обичам"..
    Когато му го казваш не му казваш "май те обичам..".
    Щом го казваш, трябва да го мислиш..
    Не се впрягай, всеки има момент на колебания, а когато разбереш дали наистина това е човека.. ще бъдеш още по щастлива с него.
    Щом сутрин той е първата ти мисъл, щом с него се чувстваш добре и себе си.. той е.. но мисля че е излишно тук да ти пълним главата с редни и нередни неща.. ти сама трябва да си изясниш чувствата.
    Може просто да поговориш с младежа. Може просто да го попиташ какво си ти за него, това би било достатъчно за да разбереш той ли е човека за теб.
    Успехи! И горе главата!
    да това ще попитам,благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си