- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обрязване
До колкото знам от приятели, по време на операцията не чувстваш нищо. След това около една седмица си на легло и не те боли ако не мърдаш много. Най-гадното от цялата са първите 2-3 пъти след операцията, в които пикаеш... Доста париило и боляло. Но след това всичко е ОК..Първоначално написано от realboy
Също не ти препоръчвам да лъскаш или да правиш секс поне 2 седмици след операцията... Не съм сигурен, ама май доста ще боли...
Но това са единствените отрицателни неща на обрязването. Самият аз съм обрязан, но съм бил доста малък и нищо не помня. Наложило се е заради възпаление. Когато се обрежеш, пиши, защото ти ще можеш да кажеш разликата, но аз лично мисля, че е по-добре да си обрязан...
Обрязах се преди 2 седмици по медицински причини във Военна болница.Първоначално написано от realboy
Процедурата е следната.
Първо почистват мястото с някакъв разтвор кой щипе на де ти разправям колко. От щипането не усещаш първата упойка (бият ти общо 5 или поне аз така усетих. 4 във вените и една в главичката). От рязането не се усеща кой знае какво но ти е некомфортно да знаеш че ти режат кожата там.
След операцията първите няколко дни е ужас. Доктора ми каза че мога да пия аналгин за болката и първите пъти си пиех по два (на хапчета. Течен така и не пих). После почнах по един и към края на първата седмица не съм бил въобще.
Мен ме ши със шевове които сами падат 15-20 дни по негови думи. На мен ми паднаха точно на 14-тия ден. Днес вече е 15 ден от операцията и си ходя свободно без превръзка доло, само има малко рани от шевовете, които поне мен не ме болят.
Това се сещам за момента, ако имаш въпроси питай.
...and justice for all
Епа ква е обрязаните обикновенно са турци,а те не са хора!
Искрено се надявам да ти се възпали и да се обрязваш заради този коментар. ^^ Какъв не-човек ще си тогава, нямам думи.Първоначално написано от Amateur
На мен ми се наложи поради фимоза. В Хирургичния блок в Русе.Първоначално написано от realboy
При всеки е индивидуално, но май аз изтеглих късата сламка. Дори и след над 30 боцкания с упойка нямаше ефект. Не само усещах като ме режат, а и болката беше несравнима, бяха ме вързали с въжета като разпнат за леглото с изпънати настрани ръце. От болката си протърках кожата до кръв на китките. Лекарите се видяха в чудо с мен.
Изписаха ме след 2 часа и едва не припаднах на път към вкъщи. После имах много след оперативни проблеми, един от шевовете се инфектира=>рязане пак, тоя път без упойка, 4 години по късно пак се получи някаква инфекция, оказа се, че при срастването на кожата, подкожно остават някакви мастни жлези и се получи нещо като подкожна инфекция, която изби и пак се наложи да лягам под ножа.
Не стига другото ами и крайният резултат на външен вид хич не ме задоволява. Срастванията са неравномерни, шевовете на едро, на зиг-заг. Ужас. Просто не препоръчвам ако си от Русе да се режеш тук в урологията. Най-добре е да потърсиш специалист в областта.
Но най-ужасно си остава болката. Но при всеки е индивидуално, все пак не го препоръчвам само за гъзарията.
1
I'd love to change the world.
But I don't know what to do.
So I'll leave it up to you.
разликата е че обрязани те са помаци , а необрязаните са българи
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Всички сме българи, без циганите... И моля те, не обръщай всичко това на расизъм.Първоначално написано от EritYy
Izvinqvam se angl! No KAKVI TAPANARI IMALO TUKA! O6te na pyrvata stranica ediniq vika "Вие сте много глупави,да си обрязан значи да си му отрязал главата на малкия... "Emi,ne dragi!! Ti si mnogo glupaviq(daje unikalno prost)Tva ne ozna4ava da ti odrejat glavi4kata! I sledva6tiq dopylva "това не беше ли да си кастриран ?" AUUUU LELEEEEEEEEEEEEEEEE KASTRIRAN ?!?! Molq vi se mislete predi da pi6ete podobni gluposti
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In
РЯЗАНИТЕ НА ФАКЛА
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Който иска да си се обрязва..Инче и аз знам,че е по-добре от хигиенична гледна точка,и се издържа повечеНо имам познати,които са обрязани и не знам при тях да се губи чувствителността...
![]()
![]()
Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti