.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: обрязване

Цитирай Първоначално написано от realboy
    Хора, а може ли някой, който е преживял операцията "обрязване" да ми каже нещо повече за нея, защото мисля да го направя ... упойката пълна ли е, след това какво е чувството ... някаква болка през цялото действие има ли и т.н. Мерси предварително
    До колкото знам от приятели, по време на операцията не чувстваш нищо. След това около една седмица си на легло и не те боли ако не мърдаш много. Най-гадното от цялата са първите 2-3 пъти след операцията, в които пикаеш... Доста париило и боляло. Но след това всичко е ОК..
    Също не ти препоръчвам да лъскаш или да правиш секс поне 2 седмици след операцията... Не съм сигурен, ама май доста ще боли...
    Но това са единствените отрицателни неща на обрязването. Самият аз съм обрязан, но съм бил доста малък и нищо не помня. Наложило се е заради възпаление. Когато се обрежеш, пиши, защото ти ще можеш да кажеш разликата, но аз лично мисля, че е по-добре да си обрязан...

Хора, а може ли някой, който е преживял операцията "обрязване" да ми каже нещо повече за нея, защото мисля да го направя ... упойката пълна ли е, след това какво е чувството ... някаква болка през цялото действие има ли и т.н. Мерси предварително
    Обрязах се преди 2 седмици по медицински причини във Военна болница.

Процедурата е следната.
    Първо почистват мястото с някакъв разтвор кой щипе на де ти разправям колко. От щипането не усещаш първата упойка (бият ти общо 5 или поне аз така усетих. 4 във вените и една в главичката). От рязането не се усеща кой знае какво но ти е некомфортно да знаеш че ти режат кожата там.
    След операцията първите няколко дни е ужас. Доктора ми каза че мога да пия аналгин за болката и първите пъти си пиех по два (на хапчета. Течен така и не пих). После почнах по един и към края на първата седмица не съм бил въобще.
    Мен ме ши със шевове които сами падат 15-20 дни по негови думи. На мен ми паднаха точно на 14-тия ден. Днес вече е 15 ден от операцията и си ходя свободно без превръзка доло, само има малко рани от шевовете, които поне мен не ме болят.

Това се сещам за момента, ако имаш въпроси питай.
    ...and justice for all

Супер фен Аватара на Amateur
    Епа ква е обрязаните обикновенно са турци,а те не са хора!

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Епа ква е обрязаните обикновенно са турци,а те не са хора!
    Искрено се надявам да ти се възпали и да се обрязваш заради този коментар. ^^ Какъв не-човек ще си тогава, нямам думи.

Цитирай Първоначално написано от rumcho
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от boltt
    Е да ама когато се налага ...
    Кое го налага?
    и аз това са чудя кое се налага?
    А според вас фимозата как се лекува бе душици златни

Град
    Русе
    На мен ми се наложи поради фимоза. В Хирургичния блок в Русе.
    При всеки е индивидуално, но май аз изтеглих късата сламка. Дори и след над 30 боцкания с упойка нямаше ефект. Не само усещах като ме режат, а и болката беше несравнима, бяха ме вързали с въжета като разпнат за леглото с изпънати настрани ръце. От болката си протърках кожата до кръв на китките. Лекарите се видяха в чудо с мен.
    Изписаха ме след 2 часа и едва не припаднах на път към вкъщи. После имах много след оперативни проблеми, един от шевовете се инфектира=>рязане пак, тоя път без упойка, 4 години по късно пак се получи някаква инфекция, оказа се, че при срастването на кожата, подкожно остават някакви мастни жлези и се получи нещо като подкожна инфекция, която изби и пак се наложи да лягам под ножа.
    Не стига другото ами и крайният резултат на външен вид хич не ме задоволява. Срастванията са неравномерни, шевовете на едро, на зиг-заг. Ужас. Просто не препоръчвам ако си от Русе да се режеш тук в урологията. Най-добре е да потърсиш специалист в областта.
    Но най-ужасно си остава болката. Но при всеки е индивидуално, все пак не го препоръчвам само за гъзарията.
    1

I'd love to change the world.
    But I don't know what to do.
    So I'll leave it up to you.

разликата е че обрязани те са помаци , а необрязаните са българи
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Цитирай Първоначално написано от EritYy
    разликата е че обрязани те са помаци , а необрязаните са българи
    Всички сме българи, без циганите... И моля те, не обръщай всичко това на расизъм.

Град
    София

WOW

Izvinqvam se angl! No KAKVI TAPANARI IMALO TUKA! O6te na pyrvata stranica ediniq vika "Вие сте много глупави,да си обрязан значи да си му отрязал главата на малкия... "Emi,ne dragi!! Ti si mnogo glupaviq(daje unikalno prost)Tva ne ozna4ava da ti odrejat glavi4kata! I sledva6tiq dopylva "това не беше ли да си кастриран ?" AUUUU LELEEEEEEEEEEEEEEEE KASTRIRAN ?!?! Molq vi se mislete predi da pi6ete podobni gluposti
    http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In

Град
    морската столица
    РЯЗАНИТЕ НА ФАКЛА

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Който иска да си се обрязва..Инче и аз знам,че е по-добре от хигиенична гледна точка,и се издържа повече Но имам познати,които са обрязани и не знам при тях да се губи чувствителността...
    Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си