- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- ,,,...,,,...,,,...,,,
Забравяме. Толкова бързо отпътуваме по кълдаръмения път на спомена, че даже нямаме време да изпушим една цигара на спокойствие. Спираме се тук- таме да избършем прашните обувки и изчезваме, по- леки, по празни, по- сами.... Бързо се скриваме зад малкото завойче на познатата улица, която всеки ден ни изглежда различна... Аз често споря с нея. Спирам се до полузагасналата улична лампа и споря ли споря....
Ала рядко осъзнавам, че всъщност се опитвам да кажа истините за разделите на себе си.... Сякаш имам нужда да издера очите си за да виждам реалността... Улица " Илюзия", "Фантазия" , или пък " Незабравка", не знам. Всички оставят своето "Сбогом" там. А аз минавам и ги събирам. Правя колекции от една и съща думичка, произнесена по неповторим начин. Събирам ги, защото... не знам защо ги събирам.
А, да. Защото никога не я казвам. И когато събера смелост да кажа всичките "Сбогом", които съм пропуснала да кажа през живота си, е тогава ще имам стотици начини. То така лесно не се казва... към всеки трябва да е различно. Сега си почивам, де....
Я, още едно "Сбогом" бяга по асфалта.... Дръж ми малко цигарата да го прибера в торбата.. Ама то е за мен...
А, аз още не съм готова да му кажа...
...................
"Сбогом"
странни мисли имаш ти ...
това за който го мързи ,да бе
О, да. Хубаво е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
сбогуване със себе си
затова не можеш
да се губиш по 100 пъти
да махнеш с ръка
когато си се наместил
в чуждо тяло
повече от половината
поне
довиждане, мен
от днес ще съм празна
нямам нищо за даване
безценна/о/и?
-----
пътуване към
никога от
нито пък бягство
Първоначално написано от FCB
![]()
нямам каво повече да кажа...Първоначално написано от YouCantStopMe
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
само тази част ми се струва някак... не на място. Не знам, може би заради самите думи, които си използвала...Събирам ги, защото... не знам защо ги събирам.
А, да. Защото никога не я казвам. И когато събера смелост да кажа всичките "Сбогом", които съм пропуснала да кажа през живота си, е тогава ще имам стотици начини. То така лесно не се казва... към всеки трябва да е различно. Сега си почивам, де....
иначе като цяло и на мен много ми хареса
![]()
You're broken, so am I
I'm better off alone
No one to turn to and nothing to call my own
Outspoken, so am I
Explosive words that your world wouldn't understand
Turn away again
Първоначално написано от funky921
не се изказвай неподготвен,прасе