.

Виж резултатите на анкетата: Ядете ли в час

Гласували
123. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

29 23,58%
  • да

94 76,42%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    По немски най-често солети или спагети

ако има кво..

Град
    софия
    По принцин-не, но се е случвало...

Супер фен Аватара на zero
    Не да избягаме от часа да отидем на кафе ами в
    даскалото ще тъпча ...
    не, че не съм го правил, но като по-малък и по-прост
    Ял съм "здрънчовци с баскетболни кошове" в тях, солети
    с един авер си взимахме едно дерби и прокарвахме сламки и по цял час смучехме :Д само да има за ядене сме яли ама минава мерака
    и тръпката най-добре на кафе да си ядеш и пиеш по време на час

случвало се е но само солеткиИи и то само по някои предмети

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ям разбира се, ама внимавам в кои часове го правя ама тая година с тия камери нз как ще ям
    ще трябва гладна да седя, междучасията отиват за пушенеи преписване на домашно
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Когато ходен на училище си ядях от време на време

Дам...Чипссчеее

Зависи. Първо при какъв даскал имам, щот' ако е някоя гад или си е свестен ама е по-строг - няма шанс. Ако е някой дето не обръща внимание, и предмета и темата не са ми интересни, понякога си ям.

Иска ли питане-гевреци,сандвичи,семки сме чоплили... По Великден козунак си взехме.... Класа преди нас по английски отпарят портокали,круши... Доста често намираме под чиновете чантички с обелки

Та за извод-и ядем,и пием в час ... И после дъвка за освежаване на дъха

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    щом съм гладна ще ям я ... но не по всички часове успяавам
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

не

Не освен в часа по музика да има ко да прайм.. иначе ми стига голямото междучсие (за хапване разбира се)

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ако съм мнооого гладна а цялото голямо сме се редили по магазините ... да!!!

и аз така

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Ами аз за к`во друго съм в училище? Сега съм в ново училище и ще гледам много много да не им правя лошо впечатление,че майката си е#ало...

Не винаги,но в определени часове примерно Информатика Инфо техн. и т.н. счетоводство по някога.Един път с един ядохме шам фастък и като се разпиляха и егати резила стана.Ма когато трябва черпа учителите,вид подкуп.А също по Макро микроикономика и т.н.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    по мое време беше забранено

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    е и аз по някой път скучая и пия нещо в час или ям солети, но в днешно време на никого не му пука, то като имаме вредвид, че и някои даскали си позволяват да ядат в час пък за дъвките май си е нещо съвсем обичайно..и все пак ме нервят хората, които ядат чипс или квото е там св час само и само сички да ги видат кви са газари...колко са готини...цяло междучасие гледат храната и кат почне часа аййде почва голямото плюскане

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Зависи в кой час.
    В някои часове едва ли ще мога да си го позволя,но в други-защо не.
    Ако ми се яде-ям.
    мда..ям каквото ми се яде...ъъм - Бейк Ролс, солети, кола/фанта, tutku, кафе..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    М'чи как .То не са чипсове,вафли,кроасани,сол ти,bake rolls,тостери...Айде да не изброявам че един ден няма да ми стигне .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    My empire of Dirt.
    Очаквах поредента тема "Светотатсвто, училището не е кухня, столова, дискотека, барче, сайт за запознанство, модно ревю или терминал на летище", но се оказа, че доста си похапваме. Ей, Българийо, гастрономен народ си родила.

Аз си хапвам, основно в Английския тая година си носех от кулинарния огретени, сирена по шопски, бисквитени торти и прочее. Горкия господин почти винаги беше с нас след голямото междучасие и се надявам да не съм му досадил. Класът ми ми беше адски бесен на миризмите, които уж нося, но доста се преструваха - огретенът им миришел на пържено и на кайма. В крайна сметка спечелих последователи не само в класа, но и в даскало, и сега в коридорите ни редовно виждаш събрание на хора от различни 'групи', фланелки на G-unit, Metallica и розови полички, да сърбат мощно и заедно чорби, боб и таратор.

Почти на всеки му се случва да се изкуши да си похапне :P Аз лично,когато имам храна под чина,никога не успявам да се въздържа Съвсем нормално е
    когато се обърнеш и погледнеш назад,всичко излиза на яве,и разбираш дали наистина има хора до теб,на които знаеш,че можеш да разчиташ! Криси ти си един от тези хора!
    Обичам те,защото винаги ме разбираш и подкрепяш!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    аз пък никога до сега - е по4ти никога не съм похапвал в 4ас.Кви са си4ките такива прасета - когат трябва не ядете
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    аз пък никога до сега - е по4ти никога не съм похапвал в 4ас.Кви са си4ките такива прасета - когат трябва не ядете
    тоя па..
    като съм гладна какво да направя..15 минути да се нахраня през шибаното междучасие не стигат!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си