- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ядете ли в час?
По немски най-често солети или спагети![]()
По принцин-не, но се е случвало...![]()
Не да избягаме от часа да отидем на кафе ами в
даскалото ще тъпча ...
не, че не съм го правил, но като по-малък и по-прост
Ял съм "здрънчовци с баскетболни кошове" в тях, солети
с един авер си взимахме едно дерби и прокарвахме сламки и по цял час смучехме :Д само да има за ядене сме яли ама минава мерака
и тръпкатанай-добре на кафе да си ядеш и пиеш по време на час
![]()
ям разбира се, ама внимавам в кои часове го правяама тая година с тия камери нз как ще ям
ще трябва гладна да седя, междучасията отиват за пушенеи преписване на домашно
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Дам...Чипссчеее![]()
Та за извод-и ядем,и пием в час ... И после дъвка за освежаване на дъха![]()
щом съм гладна ще ям я... но не по всички часове успяавам
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Не освен в часа по музика да има ко да прайм.. иначе ми стига голямото междучсие (за хапване разбира се)
Ами аз за к`во друго съм в училище?Сега съм в ново училище и ще гледам много много да не им правя лошо впечатление,че майката си е#ало...
![]()
Не винаги,но в определени часове примерно Информатика Инфо техн. и т.н. счетоводство по някога.Един път с един ядохме шам фастък и като се разпиляха и егати резила стана.Ма когато трябва черпа учителите,вид подкуп.А също по Макро микроикономика и т.н.
по мое време беше забранено![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
е и аз по някой път скучая и пия нещо в час или ям солети, но в днешно време на никого не му пука, то като имаме вредвид, че и някои даскали си позволяват да ядат в часпък за дъвките май си е нещо съвсем обичайно..и все пак ме нервят хората, които ядат чипс или квото е там св час само и само сички да ги видат кви са газари...колко са готини...цяло междучасие гледат храната и кат почне часа аййде почва голямото плюскане
![]()
мда..ям каквото ми се яде...ъъм - Бейк Ролс, солети, кола/фанта, tutku, кафе..Първоначално написано от YouCantStopMe
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
М'чи как.То не са чипсове,вафли,кроасани,сол ти,bake rolls,тостери...Айде да не изброявам че един ден няма да ми стигне
.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Очаквах поредента тема "Светотатсвто, училището не е кухня, столова, дискотека, барче, сайт за запознанство, модно ревю или терминал на летище", но се оказа, че доста си похапваме. Ей, Българийо, гастрономен народ си родила.
Аз си хапвам, основно в Английския тая година си носех от кулинарния огретени, сирена по шопски, бисквитени торти и прочее. Горкия господин почти винаги беше с нас след голямото междучасие и се надявам да не съм му досадил. Класът ми ми беше адски бесен на миризмите, които уж нося, но доста се преструваха - огретенът им миришел на пържено и на кайма. В крайна сметка спечелих последователи не само в класа, но и в даскало, и сега в коридорите ни редовно виждаш събрание на хора от различни 'групи', фланелки на G-unit, Metallica и розови полички, да сърбат мощно и заедно чорби, боб и таратор.
Почти на всеки му се случва да се изкуши да си похапне :P Аз лично,когато имам храна под чина,никога не успявам да се въздържаСъвсем нормално е
![]()
когато се обърнеш и погледнеш назад,всичко излиза на яве,и разбираш дали наистина има хора до теб,на които знаеш,че можеш да разчиташ! Криси ти си един от тези хора!
Обичам те,защото винаги ме разбираш и подкрепяш!
аз пък никога до сега - е по4ти никога![]()
![]()
не съм похапвал в 4ас.Кви са си4ките такива прасета - когат трябва не ядете
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
тоя па..Първоначално написано от SkiCatA
![]()
![]()
като съм гладна какво да направя..15 минути да се нахраня през шибаното междучасие не стигат!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Мда![]()