- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите ако учител не ви пусне до тоалетна
+1Първоначално написано от sweetchef
Е като не можеш да стискаш, отиваш и казваш на учителя, че имаш такива проблеми.
Мене ако не ме пуснат си трая до края на часа.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
госпожо пикае ми се
ми напикай се
госпожо ПИКАЕ МИ СЕ
няма де те пусна бе момичееееее
ми майната ти...след което изразително излизам и тръшкам вратата и съответно от инат се връщам след точно 2 секунди очаквайки да ми се разкрещи и по този начин разваляйки часа![]()
Напълно те разбирам. Всички хора казват, че им се допикава постепенно, но аз въобще не съм така. Кажа ли пикае ми се, то ми се пикае веднага, на момента, много и просто не мога да стискам! Досега няма учителка, която да не ме е пуснала, но пък аз не пикая много, така че ..![]()
Аз в даскало много рядко ходя до тоалетна. За цяла година 1, 2 да съм питала и винаги са ме пускали, ама ся тази година щяло и камери да има и вече сигурно няма да ни разрешават.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Абее как ше стискаш и няма да отидеш бе ??Питаш ако не те пусне ама си много на зор ставаш и отиваш ...
![]()
аз принципно като цяло в даскало не стъпвам в кенефите амаа съм свикнала ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
При насняма такива работи,то учителите ни питат нас дали те могат да отидат до тоалетната![]()
Мой приятел пък се изпика в презервативПървоначално написано от g0sheto94
После почна да си играе с него
и г-жата като видя презерватива гледа го гледа го
взема му го от ръцете фърли го в кофата и с един пръст
го побутва както е в кофата![]()
Мен обикновено ме пускат , тоест почти винаги де ;д .. а и аз не казвах (в старото ми даскало ;д) "може ли до тоалетната" ами направо "аз отивам до тоалетната ".. ;дд е и малко гафове е имало по тоя повод .. ама няма значение :Д
Да го ева като ви чета мненията се сещам кви номера правех едно време
Аз го обяснявах този ефект като изстръпване на ташаците, но
не е точно тей това е нещо като усет
Даскалите като почнат да изпитват и всичко нормално
и момчето до мене му викам "Гена, ся аз съм следващия ...."
и той ми вика:
"Спокойно ве .. има още хора с по 2 оценки виж В*****ка виж
Се***та Р****то са с по 2 оценки .. тия дет аз ги знам а сигурно има
поне още толкова дето незнам, че са с 2 оценки тей, че спокс"
Аз: "Абе слушай кво ти казвам бе аз съм следващия"
АЗ: "Г-дине може ли да отида до тоалетната ?"
Даскала: "Бягай по-бързо, че вече замирисва"
//голямо чувство за хумур имаше тоа даскал ей ... голям пич
Излизам аз и слухтя на вратата и се чува само едно
НОМЕР 10и всичките почват да ругаят някви дет съм излязал :Д
И даскала вика "еее нищо ще изпитаме някой друг"![]()
И влизам си аз и всички са смеят и аз са прая на ударен с лопата уж, че не знам кво е станало
И тоя до мене 3 години не го предавамкато му кажа, че ще гърмим винаги гърмим ... но и мене почнаха да не ме пускат до клозета
![]()
Ми пикая му в устЪтЪ...![]()
sttawam i ottiwam .. nema ce napikaq baci![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
В старото училище мрънкаха малко, че не е редно през часовете да се ходи до тоалетна, но ни пускаха.В сегашното няма проблем - вече сме по-големи, а и учителите си ни пускат, няма проблем, не мрънкат за тоалетната.
Не е имало проблеми до сега.
![]()
Колкото искате се смейте, ама откакто съм ученик (вече 8 години) не ходя до тоалетна в училище! Ходил съм най-много 2-3 пъти. Аз съм си програмиран - сутрин след като се събудя, ходя до WC-то и после като се прибера от даскало на обяд. Просто съм ''научил'' тялото си кога да ходи до тоалетната!![]()
![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Абе ние с тоалетната си праим пищаци! По време на контролно... остаям пищов във тоалетната и утивам после да го гледам... а ако са строги даскалите карам някой така да ми подскаже... да утива и да пише отговора пък аз да ида да прочета!![]()
Много хубаво - прав е човека!Първоначално написано от impassive7
ми кат не те пусне ше се пуснеш сама и толкоз - изборът е между месеците унижение и подигравки, че си се изпуснала или едно отцъствие/двойка/забележка или каквото там реши кухата даскалка![]()
Просто си излизам или стискам 40 минути.. но ако е спешна работата излизам и после мисля как ще се оправям с освирепялата учителка![]()
ем стискам нЕма начин![]()
Аз пък като бях 1-4 клас ПОСТОЯННО исках да ходя до тоалетна .... ама след 5 клас ходех винаги в междучасието![]()
![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Ми...ходя в междучасието, за да не се налага по време на час. При нас обаче учителите никога не ни се хващаха при изпитване.![]()
абе как ще пикая междучасието... то да не е да ти са пикай когато решиш, междучасието може да не ми са пикай и като почне часа да ми са препикай...
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
еми като не ме пусне стискам, издържам много, мога и джа и часа да стискам![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!