- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се закопаеш самичък
Здравейте.Ами в тази тема искам да разкажа драматичната си история (не че само аз съм така),но просто моята като я прочетете ще се изумите как един човек може да се закопава сам самичък =] Такам преди 2 години някъде тръгнах с едно момче...най-прекрасното момче на света,обикнах го и той мен...но нещата не вървяха все късахме,събирахме се и пак така,но изведнъж всичко потръгна...Докато един ден аз не започнах с моите си идиотски изказвания и нещата,с които го наранявах без дори да се усещам...е усещах се,но прекалено късно...а той търпеше...търпеше и само ми казваше,че го боли и че ме моли да престана,аз само казвах "обещавам" -дума,която явно за мен не значи много след като съвсем НЕумишлено продължавах...и така една година...една цяла година измъчвах човека,който обичам повече от всичко,,,човека който винаги е бил до мен,помагал ми е за всичко,разбирал ме е и ме е подкрепял...и един ден естествено той изгуби цялата си вяра в мен...(не знам как е изтърпял толкова) и сега аз си поставих за задача,е не сега преди 1 месец някъде...че дори да обърна света ще си го върна,че дори и да не иска да се върне,най-малкото,което ще направя е да се променя...да порасна и да си пооправя тъпото детско мислене за да мога да го даря с всичкото щастие,което той ми даде и да му покажа,че все пак моята дума значи нещо!И да какво мислите имам ли шанс (п.п. той ме обича и знам,че ако наистина види промяната ще ми прости,но няма как да го накарам да ми се довери,знам че му трябва време и не искам да го притискам)
Ами според мен трябва да останеш малко сама, да видиш какво е без него и да се промениш, както го описваш, това е човек злато и наистина си заслужава промяната, ако толкова много те цени и обича би могъл отново да повярва в теб, но трбява да си много търпелива с него, някакси да му върнеш жестта.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Какво казано от теб ще е толкова гадно,че чак да се разделите заради това?!![]()
Иначе ...keep walking ... johnnie walker![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Така като слушам авторката,май не е ВТОРИ шанс ,а ПОРЕДЕН шанс.Първоначално написано от fc
Плюс това ,не мисля ,че пича шансовете ги раздава като топли банички.
Ако наистина го обичаш,по-добре наистина се постарай да се промениш.
Ако не успееш,времето ще те промени.Както каза TheDevilInMe - Времето прекарано без него ще ти помогне да проумееш много неща и ще се промениш.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Първоначално написано от TheDevilInMe
![]()
Първо наистина се промени и когато повярваш в себе си, че си готова да се върнеш при него.. тогава и той ще ти повярва, но трябва да му докажеш, че си се променила, а не само да му обещаваш..![]()
все едно някой обяснява каква съмПървоначално написано от KykLe
.. е да , същата съм , но поне го разбрах , или по - точно ми дадоха да разбера какво всъщност правя , малко преди наистина да се срине всичко ( всъщност не знам дали вече не е сринато ( бът , ай уил чейндж ^^ ) , но невър майнд , тва е отделно , моите си глупости , разбира се .. )
По темата: .. ами мисля , че щом като е търпял толкова време ( 1 година, по дяволите аз щях да изтрещея на 2рия ден ако някой се държи с мен както аз с един човек .., ам пак се отклонявам
) , ако наистина се промениш и се потрудиш доста и му покажеш ПРОМЯНАТА , а не чакаш той да поиска да я види , наистина може да си го върнеш .. то това до ОГРОМНА степен зависи от него , така че тук никой не може да ти каже с точност дали отново ще се съберете или не ; )
P.S .. Успех![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
знам,че ще е трудно,но аз съм го обещала не само на него ами и на себе си,така че ще го направя при всички положения и след това ще му го покажа
^ тогава значи няма никакъв проблем ; )
Успех !![]()
всъщност имам..вярно не е лесно да се променя ама за мен трудната работа е как да му го покажа просто нямам и идея как...![]()
ами всъщност не е толкова трудно .. когато и аз се държах така , Той ми даде да разбера какво всъщност съм правила през цялото това време .. след доста разговори , трудни моменти , рев и от двете страни , разбрах какво всъщност съм правила .. ии 2 месеца и половина беше супер тежък период .. почнах да се замислям какво съм казвал , правила и т.н и се опитах да го погледна на обратно , тоест от неговата страна .. и когато това се случи видях всъщност колко е УЖАСНО , ГАДНО , НЕТЪРПИМО ИИ ПАК ГАДНО ..
ии 1 седмица ( в която бяхме разделени , защото не бях в София ) имах времето да преразгледам нещата да видя какво е станало , защо и пр. и след като открих какво всъщност е станало , започнах и да намирам решенията ..
а именно промяната .. и така 1 седмица супер рев от моя страна , като си представя какво е било ( разбира се той не знае за това :д ) ии почнах малко по малко да се променям , почнах да мисля повече преди да кажа нещо ии по малко започнах да му хващам цаката .. ^^
ии след като се върнах .. тоест пред 1-2 седмици , пак поговорихме , разбрахме се и сега вече мина 1 седмица , от както всеки ден ние си прекарваме повече от Невероятно .. просто е СУПЕР ^^
таа , има още доста за дооправяне , ама аз ще се променя , ще му го покажа и докажа и кажа и всичко там ;д
айде успех и лека нощ от мен ^^![]()
Мислиш ли,че е толкова лесно и ей така просто се дава втори шанс.Пък и една година не е малко време и момчето явно доста се е изтормозило,че чак да прибегне до раздяла...Първо трябва самата ти да си осъзнала,че си се променила и да мислиш трезво,че чак тогава тръгвай да искаш втори шанс. :]Първоначално написано от fc
А дано да те обича...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ей,БУРКАН,не е нужно да преразказваш това,което написах аз (:Първоначално написано от Hinati4kb
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Остави цялата ситуация на него, ако наистина те обича, той след време ще разбере какво е изгубил, ще му стане гузно и ще се върне при тебе. Поне аз така бих направил на негово място
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
Обичкам си Котито
<MU
S
E>
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
буркан е яка наредба.
ами нз тъпо е не мисля,че някой би се върнал при нещо,което му е дало предимно болка,без даже да види съпричастност от другата страна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно, какво толкова е загубил? Ако се е отнасяла с него като с боклук (по собствените й думи), той определено ще осъзнае какво е загубил... и какво е спечелил и няма да се върне. Да остави ситуацията на него, след като е постъпила така... бая рев ще изреве по него после.Първоначално написано от Thefrostless
Първоначално написано от LadyDi
Мила ,моя , искаш да кажеш ,че връзката им се е изчерпала ли? Не мисля.
Това момиче вместо да си губи времето в писане на топици отностно какво е направила ,можеше да отиде при него и да си проведат един сериозен разговор,нали? Ще се върне 100%, само не ни каза авторката, с какво точно го е обидила през тая 1 година
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Мили мой, не само се е изчерпала връзката, ами си е чиста загуба на време.Първоначално написано от Thefrostless
Първо, защото момичето наистина си губи времето да пише глупости тука, вместо да си седне на трибуквието и да помисли как да оправи това, което си е надробила.
Второ, сериозен разговор няма да оправи нещата. То или се държиш като кучка, или не се държиш като кучка. Разговорът е излишен, празни приказки, губене на време, когато трябва д асе действа.
И за какво да се върне на 100%, след като всеки път й е казвал, че го боли и не му е хубаво? Той или трябва да е мазохист, или да е... нещо там друго, но във всеки случай, не много лицеприятно.
И на мен всъщност ми е интересно с какво толкова го е обидила...![]()
оффф вие пък двамата/// обидила съм го с мн работи с държанието си и тн как да опиша за цялато година с кфо съм го обидила....и нищо не е изчерпано от връзката ни и говорила съм с него и съм мислила аре ле те ш ми кажат че постовете тука са безсмислени като са безсмислени закфо отговаряте и закфо е създаден тоя форум?!
Форумът е създаден, за да потърсиш съвет и да го получиш, както и всеки да си изрази мнението. Съжалявам, че това, което ти казваме не ти харесва, проблемът си е твой. Идваш тук и очакваш всички да ти казват колко си права и как той греши.Първоначално написано от KykLe
Ами, извинявам се, че мнението ми не ти харесва, но това е положението.
Пък и цяла година не е толкова много време, колкото си представяш. Освен това, можеш да го обидиш с всичко - да не му се обадиш като обещаеш, или да нае*еш най-добрия му приятел. Ние откъде да знаем на какво си способна? Пък и мерките зависят от действията...
Но след като сте говорили и знаеш, че връзката ви не е изчерпана, какъв съвет, по дяволите, искаш от нас? Вместо да пишеш тука и да ни ругаеш, когато не ти харесват отговорите, по-добре отивай да се правиш на добричка, за да си го спечелиш обратно. Тийнпроблем самостоятелно няма да ти го върне.
Радвай се , че поне ти дава шанс да му се докажеш.На мен и този шанс ми е отказан..
и с какво си го обиждала ?
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.