- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се закопаеш самичък
+1Първоначално написано от TheDevilInMe
love is gone!
Оф млада си спокойно с времето ще се научиш да си сдържаш думите и т.н.Ти си го наранила все пак,той те е молил...По-добре нека си ''събере сърцето'' момчето а през това време поработи над себе си.
За джони пешеходеца ли ми говориш??Първоначално написано от rozovsluncho
![]()
По темата- Щом те е търпял значи наистина те е обичал. Помоли го за още един шанс и следващия път се старай да не го нараняваш
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
Все едно аз съм писала темата... при мен беше абсолютно същото нещо и сега си блъскам главата каква идиотка съм била, за да се държа гадно и все да обещавам, че няма да се повтори.
Ще ти кажа какво стана с нас. Реших, че ще се променя. Направих го и то много успешно. Сега още сме заедно, но не е същото. Има моменти, в които не виждам момчето, с което съм била... друг човек е. Доста ми натяква за месеците, в които го наранявах и аз си го заслужавам де. Затова сега аз търпя. Така стана при нас.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Опитай се отново да се сближиш с него,но не му се хвърляй веднага на врата,а бъди до него като добър приятел,така ще започнеш постепенно да изграждаш всичко,и то с по-добрата Ти.
Щом смяташ,че го обичаш достатъчно,за да преглътнеш себе си и своите кирливи ризи,тогава нашата помощ не ти е необходима.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ако те обича както ми се струва той ще ти даде 2 шанс ,но опитай се наистина да се промениш![]()
Любовта е като пустош! А да се стремиш към човешката вяра е все едно да тръгнеш на пътешествие без карта!
Бтв, на колко години си?
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
А е за какво оценяваме винаги нещата ,които имаме твърде късно?Чак след като ги изгубим.Ей тва ни е най-лошото на хората . .
Емиии ако си готова да се промениш ,давай смело напред, щом те обича ще ти даде поредният шанс![]()
Но ако видиш ,че отново го нараняваш по какъвто и да е начин , сложи край ,защото ще му разбиеш тотално сърцето
![]()
ами на 16 мерси за отговорите наистина