.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe
    Ами според мен трябва да останеш малко сама, да видиш какво е без него и да се промениш, както го описваш, това е човек злато и наистина си заслужава промяната, ако толкова много те цени и обича би могъл отново да повярва в теб, но трбява да си много търпелива с него, някакси да му върнеш жестта.
    +1
    love is gone!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Оф млада си спокойно с времето ще се научиш да си сдържаш думите и т.н.Ти си го наранила все пак,той те е молил...По-добре нека си ''събере сърцето'' момчето а през това време поработи над себе си .

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Какво казано от теб ще е толкова гадно,че чак да се разделите заради това?!

Иначе ...keep walking ... johnnie walker
    За джони пешеходеца ли ми говориш??

По темата- Щом те е търпял значи наистина те е обичал. Помоли го за още един шанс и следващия път се старай да не го нараняваш
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Все едно аз съм писала темата... при мен беше абсолютно същото нещо и сега си блъскам главата каква идиотка съм била, за да се държа гадно и все да обещавам, че няма да се повтори.
    Ще ти кажа какво стана с нас. Реших, че ще се променя. Направих го и то много успешно. Сега още сме заедно, но не е същото. Има моменти, в които не виждам момчето, с което съм била... друг човек е. Доста ми натяква за месеците, в които го наранявах и аз си го заслужавам де. Затова сега аз търпя. Така стана при нас.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Бикини-Ботъм
    Опитай се отново да се сближиш с него,но не му се хвърляй веднага на врата,а бъди до него като добър приятел,така ще започнеш постепенно да изграждаш всичко,и то с по-добрата Ти.
    Щом смяташ,че го обичаш достатъчно,за да преглътнеш себе си и своите кирливи ризи,тогава нашата помощ не ти е необходима.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Ако те обича както ми се струва той ще ти даде 2 шанс ,но опитай се наистина да се промениш

Любовта е като пустош! А да се стремиш към човешката вяра е все едно да тръгнеш на пътешествие без карта!
    Бтв, на колко години си?
    "Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
    LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А е за какво оценяваме винаги нещата ,които имаме твърде късно?Чак след като ги изгубим.Ей тва ни е най-лошото на хората . .
    Емиии ако си готова да се промениш ,давай смело напред, щом те обича ще ти даде поредният шанс Но ако видиш ,че отново го нараняваш по какъвто и да е начин , сложи край ,защото ще му разбиеш тотално сърцето

ами на 16 мерси за отговорите наистина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си