.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Всичко за мазната коса!

В тази тема можем да включим всичко за мазната коса - грижите , които полагате за нея. Моята коса е такава и съм забелязала , че от честото миене се омазнява още повече.Давайте идеи за това как да забавим омазняването.

къдрене с преса

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    ами аз откакто ползвам хининова вода косата ми почна да се омазнава много по-малко.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

-

как се ползва тази хининова вода и от къде може да си я купиш

Град
    Пловдив
    ^от аптеката,струва левче втриваш с памук или без,както ти е удобно след бяна,,аз лично съй си я преляла в шишенце с пръскало и на мокта коса се пръскам обилноо
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ами мия си косата с шампоан на Nivea и като ползвам балсам си слагам само по краищата... Изправям се с преса

П.П. Фризьорката ми каза, че ако не си мия косата 1 месец няма да имам вече проблем с мазната коса Интересно дали някой е опитвал
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    ами аз откакто ползвам хининова вода косата ми почна да се омазнава много по-малко.
    на коя марка е тази хининова вода ,защото аз ползвам на ада козметикс и има точно обратен ефект
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Ooh, ooh …

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Ами мия си косата с шампоан на Nivea и като ползвам балсам си слагам само по краищата... Изправям се с преса

П.П. Фризьорката ми каза, че ако не си мия косата 1 месец няма да имам вече проблем с мазната коса Интересно дали някой е опитвал
    иииииии...мое,ама аз не съм пръч
    Ooh, ooh …

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от kombarka

мм..
    кефи ли те раста културата и по-специално прическите? може да пробваш

Супер фен Аватара на lDoLLl
    На Адда съм ползвала и е гадна, сигурно защото има разни примеси с др, неща.
    Милва е по-хубава лично по-мое мнение, по-голяма опаковка и по-ефикасна.

По принцин колкото по-често си миеш косата, толкова по-бързо се омазнява. Не е нужно да не си къпеш косата 1 месец, но определено е вредно всекидневното миене.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Маска за мазна коса

С белтък, 1 ч. л. сол и сока на един лимон също се приготвя маска. Тя се държи половин час и е подходяща за мазна коса.

Лека маска за мазна коса

В зависимост от дължината на косата се взима кисело мляко. Към него се добавя чаена лъжичка сода за хляб и се разбърква старателно. Допълнителна екстра е добавянето на лимонов сок и разбит белтък. Сместа се нанася веднъж седмично на косата и се държи около 40 минути. Измива се само с вода, и то хладка, заради белтъка.

Белтъчна маска за мазна коса

Разбива се един белтък на сняг. Към него се добавя чаена лъжичка сол, докато се получи гъста пяна. След това се сипва и сокът на един лимон и отново се разбива. Маската се втрива чрез масажи в кожата на главата. Държи се 30 минути.

Всичко съм поитала.И хининови води и шампоани и накви рецепти и глупости и нищо не ми е помогнало по никакъв начин.Само като я направя на преса на вафличка се омазнява по бавно, ноне мога да я правя всеки път.Косата се уврежда от тези преси.

Голям фен Аватара на joannalof
    И аз преди година-две имах мазна коса,но се преборих колкото е възможно. Просто спрях да ползвам всякакъв вид балсам и си взех кристали. + използвах шампоан Диплома с зелен лимон,не е от най-скъпитее,но страшно ми помага.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

моята коса се омазнява на 3-тия ден след като съм се изкъпала,но още на втория ден почва да проличава че се омазнява.Ще пробвам маските и водата.Имат ли те ефект на вашите коси?

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от sanna
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    на коя марка е тази хининова вода ,защото аз ползвам на ада козметикс и има точно обратен ефект
    На Милва!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

^ок
    Ooh, ooh …

Използвам хед Анд шоудърс и тва са грижите ... иначе пак си е мазна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми