.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

искам да се запозня с него

здр искам да се запозня с едно мом4е от квартала от малка живея в този квартал и момчето живее в моя блок като влезе в асансиора и сме само дамата нищо не казва може би тва значи че не показва интерес но нз сега след 2 дни ще ходя на рожд. ден на моя приятелка която го познава и са в един клас и аз сам мн притеснителна че ще се притеснявам да го погледна може би 6те ми помогнете?

Мега фен Аватара на teenems
    еми поздрави го .
    като сте от един блок ,попринцип е нормално съседи да се поздравяват
    ти като ти гледам ника може би се казваш Моника . ? както и да е .

примерно

" Здравей ,аз съм Моника от еди кой си етаж ! Ти на кой етаж живееш ?"

нещо такова

същото и на рд-то на фр ти .

"Приятно ми е ,аз съм Моника !Мисля ,че сме се засичали в асансьора ,аз съм от еди кой си етаж !"

и така не е трудно
    събери малко смелост
    все някой трябва да направи първата стъпка

Хайде ,успех
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    "Приятно ми е ,аз съм Моника !Мисля ,че сме се засичали в асансьора ,аз съм от еди кой си етаж !"
    Това мисля, че е идеално

Мега фен
    Град
    <3

Re: искам да се запозня с него

Цитирай Първоначално написано от monika551
    и аз сам мн притеснителна че ще се притеснявам да го погледна може би 6те ми помогнете?
    Няма начин. Ако ти кажем,да не се притесняваш ще го направиш ли? (едва ли) Или трябва да го украсим повече...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Щом и запознанството ви е трудноо....
    пссст..

problema e 4e mai zn 4e se kazvam monika a i zn na koi etaj e i toi mai zn gore-dolo razbirate li nie se znaem koi sme no nikoga ne sme si kazvali i duma

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Това мисля, че е идеално
    Не ги слушай. По-добре го ритни в кокалчетата. Няма как да не те забелжи.

П.П Извинявам се за простотията си в 01:03. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Странното е, че са се опитвали момичета така да ме накарат да ги забележа ..
    добре че си останаха с опитите де...
    пссст..

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Това мисля, че е идеално

еми да ,но имаме проблем притеснителност
    няма кво да се притесняваш !
    да не ти пука ..
    кво няма да те изяде
    пък и ти е съсед
    ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Нямам какво да правя и ми се играе на редактор:

ЗдрАВЕЙТЕ! Искам да се запознАя с едно момЧе от МОЯ квартал.От малка живея в този квартал и момчето живее в моя блок.Като влезе в асансЬора и сме само дВамата нищо не казва, може би тОва значи че не показва интерес, но нЕ зНАМ.Сега след 2 дни ще ходя на РождЕН Ден на моя приятелка, която го познава и са в един клас.Аз сЪм мнОГО притеснителна И МИСЛЯ, че ще се притеснявам да го погледна.Може би ще ми помогнете?

+ няколко запетайки, оформление, главни букви и т.н.

По темата-Какво да помогнем ние?Ако си пълнолетна, което крайно би ме учудило, употреби малко количество алкохол за успокоение.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    ..мда.. не ми се мисли ако стигнете до среща..

"здрасти"

Цитирай Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
    Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    ..мда.. не ми се мисли ако стигнете до среща..
    Мм всъщност на повечето от срамежливите им трябва съвсем малко, за да се открият и да бъдат себе си...така че има ли 1ва целувка, ще има и много повече
    пссст..

Щом се притесняваш не знам ние как ще ти помогнем....

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Щом се притесняваш не знам ние как ще ти помогнем....
    Може би като в "Здравей Мило"
    Ще я влачим до него, аз ще я държа през кръста, ти ще хванеш ръката й и ще я протегнеш към него, за така мечтаното запознанство...
    пссст..

Щом толкова искаш да се запознаеш с него просто в един момент притеснението трябва да го пренебрегнеш и забравиш....
    Ааа значи той ще е на рожденния ден на приятелката ти така ли

Ами всъщност аз по-подходяща ситуация от рожденния ден не мога да си представя...
    пссст..

аз също.Ако не знаеш името му,ще ви запознаят.После може да си поговорите и да разбереш за интересите му.А щом приятелката ти е в един клас с него можеш да я помолиш да го поразпита дали на рождения й ден си е харесал някое момиче и дали изобщо харесва някое...просто имаш толкова много варианти....

Еми щом искаш -запознай се

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе не мога да ви разбера ... от какво се притесняватее!!!???!?! Хората не ядат други хораа ... (като изключим канибалите ама те са малко на брой) !!! Стига с това притеснение ... НЯМА от какво да се притесняваш просто НЯМА ...!!!!

Отиваш при него и му казваш ... "Хей здрасти аз съм еди коя си? А ти си ?? Май сме се засичали еди къде си ... "

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Споко бе, само не го мисли много. Най-обикновена ситуация. Когато отидеш у приятелката си влизаш ала бала честит рожден ден, да си жива и здрава и т.н. След което би следвало ако има хора, които не познаваш, тя да каже "Запознайте се" и просто отиваш при него, подаваш му ръка, усмихваш се чаровно и му казваш името си. Той ще ти каже неговото и тогава пак с усмивка му казваш нещо от сорта на "Май сме се засичали в асансьора[или някъде си]" Той ще ти каже да, по всяка вероятност и тогава можеш да завържеш разговор. Ако каже не, което мялко ми се вярва, но все пак - извиняваш му се и казваш, че сигурно си го оъркала с друг. Бахти сложното Трябва да си някакъв гений за да го измислиш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

ogovorih se s priqtelkata mi da me zapozne s hoorata ot rojd. dena sega kato se zapoznq kakvo da go zagovorq nz dobre 6te mu kaja zdr az monika toi 6te mi kaje az sam edikoi si i ot tam na tatak kakvo?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Предлагам ти да изчакаш да станеш поне на 12-13 годинки Тогава би тябвало да не се срамуваш толкова много
    А и няма да е зле да спазваш правилата на форума и да пишеше на К-И-Р-И-Л-И-Ц-А!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ogovorih se s priqtelkata mi da me zapozne s hoorata ot rojd. dena sega kato se zapoznq kakvo da go zagovorq nz dobre 6te mu kaja zdr az monika toi 6te mi kaje az sam edikoi si i ot tam na tatak kakvo?

виж минала сам 12,13 години просто сам притеснителна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си