.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е то бива,бива притеснителна ама ти се държиш точно като някое дете от 4-5 клас (с и без извинение) К'во толкова трудно има да се запознаете и после да му кажеш нещо от рода на "Хах само на мен ли ми стана тъпо,че сме съседи от толкова време,а чак сега се запознаваме?!" и от там си тръгва разговора ... Той ти отговаря,ти му отговаряш ... Не е трудно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    "Приятно ми е ,аз съм Моника !Мисля ,че сме се засичали в асансьора ,аз съм от еди кой си етаж !"
    Това мисля, че е идеално
    Не ги слушай. По-добре го ритни в кокалчетата. Няма как да не те забелжи.

П.П Извинявам се за простотията си в 01:03. ^

++1

[quote="monika551"]problema e 4e mai zn 4e se kazvam monika a i zn na koi etaj e i toi mai zn gore-dolo razbirate li nie se znaem koi sme no nikoga ne sme si kazvali i duma[/quote

Все трябва да се почне от някъде нали ?]

А каква ви е разликата в годините (ако имате таква)? Помисли дали наистина няма никакъв шанс да се интересува от теб..може би и той е притеснителен и не ти показва нищо, защото не се познавате, а след като ще сте на един и същи купон- това е иделната възможност. Задължително го заприказвай и се отпусни, ако видиш че му харесва да е в твоята компания просто трябва да опиташ да го привлечеш достатъчно силно. А и лятно време на купони стават чудеса, да не забравяме =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си