- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оцени любовта!
Исках само да споделя нещо с вас, което ме накара да ценя човека до себе си още повече.. Оказа се, че приятелят ми е болен от нещо, което го убива лека полека и го обикнах още повече, също така си дадох сметка, че не трябва да си губим времето в излишни караници и други глупости, защото не се знае още колко време ще имаме двамата заедно /дай боже да е възможно най-много/. Странното е, че той го приема по-леко от мен, а аз, която по принцип не обичам сантименталностите, не мога да спра да плача и да се вкарвам в някакви ужасни филми.
Не търся съчувствие, просто исках да кажа на хората, които обичат и са обичани и имат човек до себе си - да му обръщат повече внимание и да си дадат сметка, че любовта не е даденост, а човек трябва да се бори за нея. В един момент човека го има, в друг, по различни причини, може и да го няма вече. Обичайте се!
Хайде де,защо не пишете в тази тема?!
Това може би е единствената тема ,която съм видяла достойна за раздел "ЛЮБОВ" макар и за краткия си престой тук!
Евала за темата.
Направо ми разби организацията..
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Винагисъм твърдял че живота е прекрасен и човек небива да губи време, а да го прекара на виенското колело
Само така.Накарай приятеля си да изживее (недай боже) последните се моменти възможно най-добре.Евала.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Наистина това е най-смислената тема в раздел "Любов" която чета.
Много пъти, когато обичаме даден човек го караме да страда, карайки се за пълни глупости, а не си даваме сметка, че може би това е последното нещо, което ще преживеем заедно. Тъжно е.. но е факт.. едва когато загубим нещо, разбираме колко много то ни липсва.. но вече е прекаленно късно!
Поне ти имаш възможност да докажеш на твоя приятел колко много го обичаш и да не позволявах (както ти каза) караници за глупости да застават по между ви.
Пожелавам ви адкси много любов.. помни, че дори и един месец заедно.. вие може да го изживеете така, както някой хора не успяват да изживеят целия си живот!!!
Може бии поради причината, че темата се намира в ТИЙНФОРУМ...Първоначално написано от stup1fy
Малко е истинската любов сред нас..зелените))
пссст..
Именно ,че е рядко срещана ,точно за това заслужава възхищение.Първоначално написано от Bombshell
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
+1, утре може да съжалявате иначе.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ot по-възрастните и зрелите:ДА!Първоначално написано от stup1fy
![]()
От 14 годишните, прочели тази тема : "Любов??? WTF???"
![]()
пссст..
евала на момичето...
покажи му колко го обичаш и какво значи за теб...спри обаче да плачеш и мрънкаш-така само ще го депресираш!Поне не пред него...по-скоро в такъв момент ттой има нужда да го окуражат и да му кажат,че всичко ще се оправи,че се оправя здравословното му състояние,отколкото от сълзите ти и отчаянието...те само ще влошат нещата!
Хубаво е ,че поне знаете,че има възможност за най-лошия край и ще имаш времето да си с него и да му кажеш всичко,което искаш....
аз така и не разбрах кка в миг загуби един от най-важните хора в живота си без дасъм успяла даа му кажа колко го обичам и какво значи за мен....година и половина по-късно още се ядосвам страшно много на себе си и не мога да си го простя![]()
така,че успех-дано всичко се оправи и нещата и за 2ма ви се подредят...а ти не мисли най-лошото,че така само ще го предизвикаш да се случи
Простичко казано - Браво!
Мога да те поздравя за начина на мислене и за простичкия пример, който трогва хората.
И да. Истината се крие тук.
Не търся съчувствие, просто исках да кажа на хората, които обичат и са обичани и имат човек до себе си - да му обръщат повече внимание и да си дадат сметка, че любовта не е даденост, а човек трябва да се бори за нея. В един момент човека го има, в друг, по различни причини, може и да го няма вече. Обичайте се!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Съгласна съм с авторката ....
Показвайте на хората, че ги обичате, докато ги има...защото не се знае кога ще ги изгубите... после ще съжалявате, че не сте могли да им покажете любовта си както трябва..
А до авторката-бъди силна, знам какво изпитваш, но се постарай да направиш остатъка от живота му невероятен.. нека си отиде със хубави спомени и да знае, че е обичан![]()
Едно голямо БРАВО за авторката!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
++Първоначално написано от GossipGirl89
Но надали "зелените" ще осъзнаят това, което тя и някои от нас са осъзнали ...![]()
жалко, но факт ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Stiga be човече, тъкмо го бях забравил този филм...Първоначално написано от abv01
![]()
пссст..
Щастието никога не е пълно и никога не е вечно.Поредно Браво за темата!Каквото и повецче да напиша ще е малко.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
да така е ..може би не обръщаме внимание на онези малки жестове от страна на любимия човек,а когато му се случи нещо или го изгубим разбираме колко мн обичаме този човек и се ракайваме за грешките си
love is gone!
Много рядко се среща човек наистина на който да се възхитя!Обичай приятеля си като за последно не зависимо колко време му остава...Дай му всичко,което имаш!Темата е прекрасна!
Жалко е, че все по-малко хора оценяват какво имат до себе си..![]()
Дано тази тема да просветли някой...![]()
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
Браво на теб! Браво за темата, браво и за смелостта ти. Малко момичета биха останали с момче, с проблем от такова естество, и биха искали да го обичат и да му дадат всичко, което имат, без да избягат в страха си, че после ще бъде тежко!
Права си, трябва да се замисляме над това, което имаме, да знаем, че нищо в този живот не е даденост, и че трябва да се доказва и защитава. Защото нещата могат да приключат за секунди, а загубеното - никога вече намерено и изживяно.
Аз искренно ти се възхищавам. Нямам думи, за това, което правиш и за силата, която имаш. Надявам се да помогнеш и на хората, които пишат теми от рода на ''Раздвоена съм'',''Искам приятел,моля виии помогнете''. Надявам се да прочетат тази тема, и да видят какво значи да бъдеш силен човек, да вярваш в себе си, да цениш живота, да цениш околните, да цениш правеното за теб и ДА ОБИЧАШ! Чувство, което много, много малко хора могат да изпитат в тази възраст. Както и да разберат значението на тези думи, които вече се казват ей така - ''Обичам те.''...
За съжаление SomewhereInTime си прав по отношение на използването на израза "обичам те"... Почти всеки го използва за щяло и нещяло и малко хора наистина вникват в смисъла му. Мисля, че вече съм в такава възраст, в която мога да кажа, че изпитвам любов и оценявам сериозността на тази дума.
Мерси на всички за коментарите![]()
И аз се сетих за филма...Първоначално написано от Bombshell
![]()
Като го гледах още се замислих за тези неща и ми повлия добре да се поставя за миг в ситуацията на героите,също както и когато чета тази тема.