- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скинари
Мога и с кецове или маратонки, но с кубинките повече боли като ги риташ! Сега разбираш, нали?Първоначално написано от haritov
Както и да е.. заради мангалите България след някой друга година няма да е България.. ;( Също и заради скапани, тъпи българи![]()
http://www.vbox7.com/play:df7a8862 <- Виж това, ако не си го гледал вече де!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Веднъж бях женен за скинарка...ръсби ми съпките...![]()
пссст..
нямала съм такъв приятел,но познавам много мили и свестни скинари,с които си имам приказката....факт е обаче,че не одобрявам заклеймяването им и говоренето срещу дадени народии,но всеки с разбиранията си![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Аз пък мога да ви кажа че е яко да ходиш със скинар. Важното в една връзка са чувствата, нали? Какво значение има колко е пребил и т.н.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ами да аз съм имала гадже скинар...какво да е нищо особено и по отговора на едно момиче,че не иска груб човек до себе си...това са глупости той никога не е бил груб с мен даже напротив...не разбираш нещата скиновете не са груби с всеки срещнат...нищо особено не е освен,че понякога доста имах да се притесявам за него![]()
![]()
Извинявам се че се меся но исках да добавя нещо. По разбиранията на скинарите да пребиеш до състояние в което той да отиде в болница е добре за държавата. Демек отиваш с няколко твои френдове смачквате до неузнаваемост мутрата на даден си турчин или циганин (дано не прозвучи расистко - макар че не съм , имам приятели турци и са супер печени. По добри и от българите ) Макар че брат ми са го млатили някакви си такива олигофрени само защото бил с дълга коса и козя брада. А той е българин. Аз затова ги мразя до дъното на душата си. Но с насилие нищо не се постига де. За мен си остават олигофрени. Но защитавам скиновете които са защитавали правата си и са се борели за права и просперитет БЕЗ насилие. И са го постигнали.Първоначално написано от haritov
Колкото до гадже скинар. Много хора се изразиха че е опасно. Сега не знам каква си ти по душа. Бунтарка или ... нормален човек. Но според мен не се занимавай с тях.. не ми харесват просто.. Ти сама можеш да решиш кое за теб е най-добре.
Оф като почнете с тия идиотски теми-какво значение има дали е скинар,метъл,емо,турчин,ара бин,пънкар,чалгар....Всички сме хора преди всичко,а любовта няма граници.Така че спрете да се опитвате да "мислите" моля.
О.оПървоначално написано от xplay
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе и аз така реагирах като една гологлава ми се натискашеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
То май наистина няма значение като се замисла :P
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Да бе. Как ще съм с човек,който пребива всеки,който не му е на кеф...как изобщо ще харесам някой такъв... Оо НЕ на насилието.
Такива трябва да са по затворите.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мъ чи скинрите са светци бе те се грижат за държавата и са супер мили и добри!
Това ли искате да кажете?
Що не се разходите из борисовата към полунощ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
Слънчоооооооооооооооо![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
здр листовкеПървоначално написано от Priceless
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма ли да ми са зарадваш![]()
![]()
По темата: Не бих тръгнала с такова нещо![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не тъй като в булфа останах с 400к газ след поредния опит на анср да ми изнасилят корабите!Първоначално написано от Priceless
И честит празник!
Също е яко да ходиш с наркодилър.Въобще не са лоши хора-само понякога режат пръстите и ушите на непослушните си приятели.Но това е нищо работа-важна е любовта.Първоначално написано от xplay
![]()
haritov аз няма да спора с теб, просто ще ти дам това - http://www.vbox7.com/play:a459bb2e
И, да много по-добре от теб знам какво, е родина.
Аре да станем гадженцаПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Добре.Първоначално написано от harmaiani94