.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Коко преди Шанел

Някой чул ли е за новият филм за модната икона.Гледам навсякъде трейлъри,премиерата му в Бг беше на 14 август,а никъде в нета го няма за сваляне...а толкова искам д аго гледам.Не мога да отида на кино,защотото най-близкият град в който има е на 3 часа път...
    Моля ако някой има някаква информация или линк за сваляне да каже

Мега фен Аватара на ameli
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Vincitore
    Май не е това . Аз бях вчера на кино и пуснаха рекламата на този дето иска тя . Обаче още не са го пуснали по кината - за това го няма още . Трябва да изчакаш за жалост .

Не,не е този който даде амли но все пак благодаря за труда.А Vincitore премиерата му уж била на 14,но чвно ще тр да чакам още...

Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

MpFaShIoN изключиелно мн ти благодаря з алинка обаче като натисна download this torrent компа ми зацепва и нищо не става Така е и с други филми,пробвах.Трябва ли да инст някакви допълнителни програми или нз какво.Help

Свалих торента,а знаете ли от къде да си намеря английски субтитри,че не знам френски

Цитирай Първоначално написано от ellikok
    MpFaShIoN изключиелно мн ти благодаря з алинка обаче като натисна download this torrent компа ми зацепва и нищо не става Така е и с други филми,пробвах.Трябва ли да инст някакви допълнителни програми или нз какво.Help
    Ами незнам с каква програма си сваляш торентите ... аз съм с BitComet и при мен нямаше проблем.
    Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

а колкото до субтитрите все още търся като намеря ... ще дам линк

ето ги и субтитрите http://www.moviesubtitles.org/subtitle-43508.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си