.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

2 проблема с пениса!!!

Здравейте
    It's too late...

Тц тц тц...няма за какво да се притесняваш. Току що си навлязъл в пубертета...какво, очакваш да стане 30 санта ли? Еми няма...има време да расте до 21 години все ще се развиваш. Така че, за това не се притеснявай. А относно бъбреците, кофти е, че го мислиш. Ако е успокоиш психически, би трябвало нещата да се поуспокоят. Не съм запознат с този проблем, може и да има някакво лекарство...Но като цяло според мен повече идва от притеснението.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Успокой топката човече! Оная ти работа ще расте до 19-23 годишна възраст. Със сантиметър на година да расте ще ти е минимум 15. На 13 от какво те е срам? Няма за какво да се притесняваш. Споко.

Виж втория проблем е по-гаден, но той мисля, че е лечим или се израства. От кой град си? Ако си в София потърси из интернет добър уролог-андролог и отиди да видиш какво ще ти каже. Ако не си от София просто ела, защото трябва да ти се помогне.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    За първия проблем ти изясниха, да не мислиш, че на твоите приятели им е по 20 сантиметра успокой се. А това за бъбреците е гадно и е нужен съвет от лекар, когато ти е казал не ти ли предписа някакво лекарство? Пък и ти си на 13 кви банкети..аз тогава още на жоманка играх в махлата

Голям фен Аватара на Dollystar
    Относно размера няма какво да коментирам, няма какво да се притесняваш, тепърва ще ти расте, нито е срамно нито опасно пък и на повечето момчета на твойта възраст им е толко, тва че си ги изкарват по-големи незначи че са!
    Вторият проблем е много по-сериозен и наистина трябва да отидеш на лекар и то в София, защото един мой приятел имаше херния и тука в Благоевград го бяха изкарали с болни тестиси и някви такива простотии, отиде в Сф и сичко се оправи. Там са много по-големи специалисти, а като говорим за здраве, това е най-важното.
    А и + тва размера няма значение :P :P
    Не се притеснявай изобщо, защото напикаването може да се дължи и на психическа основа, от притесненията относно размера.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

[qu
    It's too late...

Повече от фен
    За напикаването, един приятел беше същия - с времето ще се оправи. Давахме му муцуната от прасето(чухме, че помагала) , не знам дали тя му помогна или времето...
    Гледай да пиеш по-малко течности след 5-6 часа и да не спиш на течение както ти каза. След максимум една година ще го израстеш, но отидете на лекар да ти предпише хапчета.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    А и + тва размера няма значение :P :P
    И би си легнала с 20 годишен мъж с пишле като моето? не мислия!!
    ае маняк на 20 ли си бе ? хах ае бягай на лекар да не се напикаваш.... и ако ми кажеш че ваще не знаят че се напикаваш .... за такъв проблем веднага на родителите се пак те ще те докарат в софия при добрите лекари ... и ко ше копунясваш мн си малък .. вобще незнаеш какво е купон ....

Благодаря за разбирането но със сигурност знам повече от теб... не съм на 20 и разбрах, че за моята възраст е нормално... а това че ти можеш само да се подиграваш... тва е др въпрос... София?? пффф живея извън БГ
    It's too late...

Ми тогава проблемът ти е никакъв - отивай на лекар , там където живееш.
    Вторият ти проблем е неприятен за теб и за това е наложително да отидеш на лекар . Няма нищо срамно в това , че се напикаваш нощно време - по -скоро е дискомфортно .
    УСПЕХ!
    А относно мнението на Виктор - Едва ли е разбрал , че даваш пример на дамата за въображаем партньор с моментното състояние на пениса ти .
    Аз съм доста по-дърт от теб , но си спомням , че и моят пенис не беше кой знае колко голям на твоята възраст , докаго сега е що-годе нормален - около 17 см.

Благодаря ти!
    It's too late...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    It sure is troll in here.

Град
    Пловдив
    отностно първия "проблем" нищо не може да направиш, а за напикаването това е вид невроза и трябва да се лекува.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си