- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- TATTOO ?
абе, Овчара на стадото, това е насочено към тебПървоначално написано от buffalo88
![]()
Едно време майка ми имала една съученичка в 9-10 клас някъде и точно по това време излязла модата на татуировките и тази нейна съученичка решила да си направи. Майка ми я попитала каква татуировка ще си прави и момичето казало, че няма значение каква ще бъде, стига да има татуировка, че било много яко, особено на рамото - там било най-яко. И отишла и си татуирала някаква калинка, обаче станало толкова грозно, че не можело да се гледа и отишла втори път да и я замажат отгоре и сега ходи с едно черно (зеленикаво всъщност) кръгло петно на рамото. Не, че има връзка, но ми се искаше да споделя историята.![]()
братле, ти като някаква модернистична смесица между поп богомил и пророк мохамед ли се явяваш?Първоначално написано от buffalo88
позволявам на buffalo88 да се гръмне.
Saatana vittu perkele hate crew!
аз съм виждал страшни йероглифи... просто направено всичко перфектно!![]()
татуировките на китайска и японска тематика са страшни просто, стига да знаеш защо си я правиш. Верно че и аз на времето исках да си татуирам йероглифчета, ама бях си пишлеме.
Сегашната татуировка си ме кефи, и съм запечатлил доста неща в скицата, и съм доволен от татуиста който ми я направи.
Единственото, което ме дразни, когато някой ме пита " защо не си я направи на място, на което ще я видят повече хора... "
кво против йероглифите имате бе? аз даже мисла да си правя на врата...
Тъп си. Чети правилно: тези, които нарочно се стараят да се правят на темерути и да са контра на всичко за да са различни са толкова смешни, колкото и подражателите.Първоначално написано от buffalo88
Да, точно така, ти си поредното тъпо хлапе.
А за рисунката на кожата- майка ти сигурно мисли по същия начин.
Затова човек мисли, после се татуира. След това става част от теб- ти съжаляваш ли, че имаш пръсти на краката?!
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Т'ва подвеждащ въпрос ли е? Аз нечем пръсти на краката...Първоначално написано от hardball
![]()
"Крайно огжлеждащите се", както ги нарекохте по-горе, може да ми ядът чурката, както и пръстите на краката.
ей рушнячец долнопробен, серем на славянската ти татуировка, кур за твоята подчовешка пост-комунистичекса страна - съюза на съветските пияници и курви!Ако толкова се кефиш на рушняците си ходи у русия!Първоначално написано от Joc
Абе чедо безмозъчно и лишено от всякакви умствени способности ..Първоначално написано от hardball
Аз за пръстите на краката си не съжалявам.. дадени са ми в следствие на еволюцията.. дано си чувала за Дарвин.Бих съжалявал ако имам някакъв глупав татус,заради който не биха ме наели на работа, капиш?
Май ти си безмозъчния в случая или май не можеш да четеш...
няа му говориш такаПървоначално написано от Spider4eto
той слуша кърт кобейн и гледа лошо чалгарите
аха някой да му каже нещо на въпреки и към него са полетяли псувни, кубинки, бири и разбира се "Ти си от стадото, бе еееееееееееееее!!!"
^ комплексар!
What you give is what you get!
Еми първо няколко негъра искат да те баннат перманентно отзад в ю-ЕС-БИ-то,за да получиш достъп до главния сървър?Първоначално написано от Battlescarred
Не би го преживял .. само като ти видят МПО на челото иии край.. толкоз беше .. ю-ЕС-БИ-Та-та на чернокожите ти приятели ще прегреят от плъгване..Първоначално написано от Battlescarred
Е не аз искам да си татурам МПО на челотоПървоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изпълнен със съдържание отговор.. Май само това са ти възможностите а ?Първоначално написано от Battlescarred
Върховно.Първоначално написано от Battlescarred
Расизма е болест ,която трябва да се лекува.Първоначално написано от Battlescarred
ЕЛа да ме излекуваш, въшкар, при джако и кърт кобейн!Доста голем ретард си!Първоначално написано от buffalo88
![]()