.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: TATTOO ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Пак е станало фешън да си анти-фешън...
    True one,my friend.
    абе, Овчара на стадото, това е насочено към теб

Едно време майка ми имала една съученичка в 9-10 клас някъде и точно по това време излязла модата на татуировките и тази нейна съученичка решила да си направи. Майка ми я попитала каква татуировка ще си прави и момичето казало, че няма значение каква ще бъде, стига да има татуировка, че било много яко, особено на рамото - там било най-яко. И отишла и си татуирала някаква калинка, обаче станало толкова грозно, че не можело да се гледа и отишла втори път да и я замажат отгоре и сега ходи с едно черно (зеленикаво всъщност) кръгло петно на рамото. Не, че има връзка, но ми се искаше да споделя историята.

Цитирай Първоначално написано от Celence
    Едно време майка ми имала една съученичка в 9-10 клас някъде и точно по това време излязла модата на татуировките и тази нейна съученичка решила да си направи. Майка ми я попитала каква татуировка ще си прави и момичето казало, че няма значение каква ще бъде, стига да има татуировка, че било много яко, особено на рамото - там било най-яко. И отишла и си татуирала някаква калинка, обаче станало толкова грозно, че не можело да се гледа и отишла втори път да и я замажат отгоре и сега ходи с едно черно (зеленикаво всъщност) кръгло петно на рамото. Не, че има връзка, но ми се искаше да споделя историята.
    Еми супер е историята.. пожелавам го на всичките слабоумници дето правят такива глупости без да мислят за бъдещето.. тогава ще открият истинското "значение" на татуса им.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Еми супер е историята.. пожелавам го на всичките слабоумници дето правят такива глупости без да мислят за бъдещето.. тогава ще открият истинското "значение" на татуса им.
    братле, ти като някаква модернистична смесица между поп богомил и пророк мохамед ли се явяваш?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    позволявам на buffalo88 да се гръмне.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    братле, ти като някаква модернистична смесица между поп богомил и пророк мохамед ли се явяваш?
    Не аз съм 13тия апостол

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз съм виждал страшни йероглифи... просто направено всичко перфектно!
    татуировките на китайска и японска тематика са страшни просто, стига да знаеш защо си я правиш. Верно че и аз на времето исках да си татуирам йероглифчета, ама бях си пишлеме.
    Сегашната татуировка си ме кефи, и съм запечатлил доста неща в скицата, и съм доволен от татуиста който ми я направи.
    Единственото, което ме дразни, когато някой ме пита " защо не си я направи на място, на което ще я видят повече хора... "

кво против йероглифите имате бе? аз даже мисла да си правя на врата...

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Не, нека гледаме другите какво правят и правим обратното, независимо дали ни харесва, за да сме РАЗЛИЧНИИИ.

В момента в който почнеш да се влияеш от другите по един или друг начин ставаш слабоумник- факт.

Какво са мухите, какво са светулките.
    Елитът сте вие, боклукът са другите.
    Аз не подражавам на никого,а се смея на тия които подражават.И все пак съм сигурен ,че има и по-добър начин да запазиш спомен за нещо от няква рисунка на кожата,за която ще съжаляваш като си на 35.
    Тъп си. Чети правилно: тези, които нарочно се стараят да се правят на темерути и да са контра на всичко за да са различни са толкова смешни, колкото и подражателите.
    Да, точно така, ти си поредното тъпо хлапе.
    А за рисунката на кожата- майка ти сигурно мисли по същия начин.
    Затова човек мисли, после се татуира. След това става част от теб- ти съжаляваш ли, че имаш пръсти на краката?!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

ти съжаляваш ли, че имаш пръсти на краката?!
    Т'ва подвеждащ въпрос ли е? Аз нечем пръсти на краката...

"Крайно огжлеждащите се", както ги нарекохте по-горе, може да ми ядът чурката, както и пръстите на краката.

Цитирай Първоначално написано от Joc
    ако татуировката има смисъл за човека няма да му омръзне никога.
    а вече кой и как ще интерпретира събитието от живота си било то в картинка, канджи или некфа друга глупост си е негова работа.
    ей рушнячец долнопробен, серем на славянската ти татуировка, кур за твоята подчовешка пост-комунистичекса страна - съюза на съветските пияници и курви!Ако толкова се кефиш на рушняците си ходи у русия!

Не, нека гледаме другите какво правят и правим обратното, независимо дали ни харесва, за да сме РАЗЛИЧНИИИ.

В момента в който почнеш да се влияеш от другите по един или друг начин ставаш слабоумник- факт.

Какво са мухите, какво са светулките.
    Елитът сте вие, боклукът са другите.
    Аз не подражавам на никого,а се смея на тия които подражават.И все пак съм сигурен ,че има и по-добър начин да запазиш спомен за нещо от няква рисунка на кожата,за която ще съжаляваш като си на 35.
    Тъп си. Чети правилно: тези, които нарочно се стараят да се правят на темерути и да са контра на всичко за да са различни са толкова смешни, колкото и подражателите.
    Да, точно така, ти си поредното тъпо хлапе.
    А за рисунката на кожата- майка ти сигурно мисли по същия начин.
    Затова човек мисли, после се татуира. След това става част от теб- ти съжаляваш ли, че имаш пръсти на краката?!
    Абе чедо безмозъчно и лишено от всякакви умствени способности ..
    Аз за пръстите на краката си не съжалявам.. дадени са ми в следствие на еволюцията.. дано си чувала за Дарвин.Бих съжалявал ако имам някакъв глупав татус,заради който не биха ме наели на работа, капиш?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Май ти си безмозъчния в случая или май не можеш да четеш...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    всеки да прави каквото си иска с тялото си...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Май ти си безмозъчния в случая или май не можеш да четеш...
    няа му говориш така
    той слуша кърт кобейн и гледа лошо чалгарите
    аха някой да му каже нещо на въпреки и към него са полетяли псувни, кубинки, бири и разбира се "Ти си от стадото, бе еееееееееееееее!!!"

абе, ако искам и к'ур на челото ш'си татуирам и никой грязен грънджар няма право да ми каже нищо, че ще го пратя при Кърт да му лигави пацата...
    Lol,get a life dude

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ комплексар!
    What you give is what you get!

абе, ако искам и к'ур на челото ш'си татуирам и никой грязен грънджар няма право да ми каже нищо, че ще го пратя при Кърт да му лигави пацата...
    Lol,get a life dude
    Изпълнен със съдържание отговор, явно само това са ти възможностите...
    Ти май искаш бан от глобалната мрежа ми се струва ?

Еми банвай ме... ще го преживея
    Еми първо няколко негъра искат да те баннат перманентно отзад в ю-ЕС-БИ-то,за да получиш достъп до главния сървър?

Идвайте цялото семейство ще ви посрещнем добре...
    Не би го преживял .. само като ти видят МПО на челото иии край.. толкоз беше .. ю-ЕС-БИ-Та-та на чернокожите ти приятели ще прегреят от плъгване..

Окей, скучен си и не можеш да измислиш нищо...

но явно имаш някакъв странен гей фетиш с негри... пожелавам ти мечтите ти да се реализират
    Е не аз искам да си татурам МПО на челото

Е, ти искаш да си татуираш вагина, защото такова притежаваш..
    Изпълнен със съдържание отговор.. Май само това са ти възможностите а ?

Върховно.

Трябва да ти отговарям простичко, за да схванеш...

между другото още не съм баннат, нещо ги няма майка ти и баща ти с антрацитния цвят на кожата...
    Расизма е болест ,която трябва да се лекува.

Трябва да ти отговарям простичко, за да схванеш...

между другото още не съм баннат, нещо ги няма майка ти и баща ти с антрацитния цвят на кожата...
    Расизма е болест ,която трябва да се лекува.
    ЕЛа да ме излекуваш, въшкар, при джако и кърт кобейн!Доста голем ретард си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си