Значи приятелка ми каза, че ако пия много вода ( около 2 литра и нещо, може и повече, но не по-малко от литър и половина на ден) се отслабвало за 3-4 седмици- не с много, но оформяло тялото. То на мен не ми и трябва много. Нормална съм (искам да отслабна с съвсем малко, но не ми се спортува) и се чудя много дали да опитам. Лошото е, че се пие само вода без газирано, сокчета с оцветители и подобни. Опитвали ли сте и има ли ефект?![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
уау о.0 видях ти снимките и нямаш нищо за свалянеДори може да напълнееш малко
![]()
Девойко ти си кльощава... какво сваляне те преследва?
по-добре надебелей
What you give is what you get!
^ наистина по-добре надебелявай..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Наистина не ти трябва да сваляш, ако имаш нещо отпуснато може да се стегнеш, но не виждам какво..
Иначе това за водата, не мисля, че ще отслабнеш от водата, а от това, че си спряла газираното и другите изкуствени напитки... И пак няма да е толкова бързо.![]()
Пии си водица, не се знае дали ще смъкнеш (не че ти трябва), но пък е полезно![]()
А случайно приятелката ти да ти спомена нещо за анорексия? Май е пропуснала този фажен факт. Недей да сваляш нищо, ами качи малко дето викат другите. И не знам дали си наясно [не че можеш да свалиш толкова] но когато сваляш повече килограми и не спортуваш, тялото ти се отпуска и кожата ти увисва. Иначе пий колкото се може повече вода - без газирано. То си е полезно, особено сега лятото.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Няма нужда да сваляш,както казаха другите,ако имаш нещо за стягане прави някакви упражнения.Но НЕДЕЙ да сваляш.И без това ми се виждаш потенциална анорексичка (не се засягай)
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Единственото нещо което ти е останало да сваляш е кожа
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Братле,ти си на 13 къде си тръгнала да отслабваш?Боже днешната младеж ме удивява![]()
На достатъчно за да видя,че на нея не и е нужно да отслабва.Първоначално написано от heiress
На 13 искаш да станеш анорексичка ли ??![]()
![]()
Абе от къде си ги набивате тия филми не мога да разбера ... даже напълней ако мен ме питаш ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като ги чета такива теми си представям някакви момичета над нормата с по 7-8 кг. а зад тех в повечето случаи седът разни анорексички. Не ти трябва да отслабваш така си си добре, а за водата не вярвам, това не е отслабване а изчистване на организма, което е моментно.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
така е ам си има и тук там готинки хораПървоначално написано от Zaharinka
ти пий, дори и да не свалиш не се притеснявай, то няма и нужда, нооо пий, защото е полезно попринцип
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong