- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгубих го завинаги ..
Преди няколко дена почина момчето, в което бях влюбена.
Липсва ми.. страшно много.. Съжалявам за всичко, което не успях да направя докато беше жив..съжалявам, че понякога се държах като глупачка, съжалявам, че не го видях в последните му дни ... Съжалявам, че той е там долу, а аз си живея.. Беше страшно да го гледам как лежи в ковчега .... студен ... и като знам, че никога няма да се върне, никога няма да го видя отново ..... побърквам се.. искам да върна времето назад, да му покажа колко го обичам и да го предпазя... искам да беше още жив, да се смее, даже да ме ядосва ;( ... не е честно, защо трябва да ни напускат хората, на които държим най-много .. защо трябва да си отиде толкова млад.. защо ...... Имах да му кажа толкова много, а се страхувах ..
пускам тази тема, за да споделя.. ако искате я заключете.. няма значение, просто исках да си излея мъката на някой .. а в този момент разбираш колко малко са приятелите ти всъщност..
Дано е на по-хубаво място.....дано е разбрал какво означава за мен, дано го видя скоро .. чакай ме слънце.. ;(;(;(
Живота понякога е много несправедлив и суров... Моите съболезнования! Нямам какво повече да кажа...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Милата, не се сдухвай... Колкото и да ти е мъчно ще го преодолееш. Времето е лекарство. Съчувствам ти.![]()
![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Каквото и да се каже в такива моменти,ще е малко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моите съболезнования
Благодаря ви.. дано никога не разберете каква е болката да видиш човека, който обичаш мъртъв .. неподвижен .. леден ..
Оценявайте хората до себе си и им показвайте любовта си навреме ..
охх милата ...![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото и да ти е трудно се опитай да продължиш напред и запази хубавите спомени в сърцето си ...![]()
Моите съболезнования ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все по-трудно ми е да разбера смисъла на живота..
Съжалявам
пссст..
олее![]()
не знам какво да ти кажа ...мн пъти съм си мислила как ще се чувствам ако ми се слъчи нещо подобно и не искам и да си го представям ...моите съболезнования...дръж се!Сигурна съм,че той те гледа от горе
![]()
![]()
![]()
Хората страдат по несподелена любов,за това,че са ги напуснали или защото са на километри от любовта си,но при всички тези случаи то поне този,котого обичат е жив и диша и реално погледнато това е поне една причина да имат надежда,да се радват,че все някога пок ще зърнат очите,които толкова обичат.При всички тези случаи има някаква светлинка.В този няма,но поне знаеш,че колкото и за малко да е било,то сте били щастливи заедно.Помни всеки миг и всичко преживяно!
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Според мен думите са излишни в случая.Смятам че темата не трябва да се заключва,най-малкото защото ти се нуждаеш от подкрепата дори на непознати като всички нас.Бог прибира ангелите си,миличка,и за нас остава само да се радваме че тези ангели са били част от живота ни.Бъди силна и сигурна,че е на по-добро място.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Моите съболезнования.Дръж се.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Мойте съболезнования ! Бъди сигурна , че той ще е на по-добро място !
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Моите съболенования![]()
![]()
Моите съболезнования също,въпреки че знам,че в случаи като този те са в състояние само да изнервят скърбящите,не да ги утешат....
саге му кажи всичко,което те е било страх да изречеш-момчето няма да отговори,но ще чуе и види всичко
Той винаги ще бъде с теб...
Това е нещо,за което наистина имаш право да се ядосваш и тъжиш...Това е трагедия..Единственото,кое о можеш да направиш е да ходиш на гроба му...Когато ти липсва един човек,който е мъртъв,може само да си спомняш за него да гледаш снимките му...Може би ще го сънуваш..Но знай,че той винаги ще е жив в сърцето ти!
Бог да го прости!
Милата .. Моите съболезнования ..![]()
![]()
![]()
И аз, както KykLe много пъти съм мислила какво бих направила, ако това се случи на мен .. може би няма да го преживея никога, но ако мога да кажа нещо, което бих искала самата АЗ да чуя в такъв момент, то е "Не се предавай! Бъди силна!" .. затова и аз ти казвам - не се предавай .. бъди възможно най-силна! Не е лесно, няма и да бъде, но хората не напразно казват, че ако един човек, дори след смъртта си, остане в сърцата на хората, които го обичат, то той никога няма да умре! [hug]
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Моите съболезнования....Бъди силна!
и аз съм на това мнение и дано се влюбиш отново след време...Първоначално написано от ShtrudeL
Моите съболезнования(hug)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Моите съболезнования...наистина много тежко положение.Но каквото и да се каже няма да е достатъчно както каза ShtrudeL
So ni ya wasurete ta ze...
Смисълът му е да оставиш нещо след себе си на тази земя,никой не е вечен.Остава ни да се радваме на всичко,защото т'ва е живота случват се повече лоши неща,отколкото хубави.Първоначално написано от Bombshell
П.С.Мила,моите съболезнования!