.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Град
    ..във един измислен свят..
    Преживях почти същата ситуация,само че беше по-голямата ми сестра..
    Разбирам те как си се чувствала,поне си го видяла,а аз дори и това не можах..последният ми спомен от нея беше как се смеехме дебилно на едно клипче,дори не помня как е излязла и какво съм и казала..
    Това беше най-тежкия момент от живота ми и вече година напред аз все още не си представям бъдещето без нея..

Горката ти Моите съболезнования.

Мойте съболезнования,опитай се да бъдеш силна !

Град
    там където си излишен!
    колкото и да и пишете да бъде силна да продължи напред НЯМА КАК ДА СТАНЕ затова спрете с това
    ако вие изгубите любимия/ата дали ще продължите напред проста така или ще бъдете силни а

моите съболезнования миличка знай че той винаги ще бъде с теб защото е в сърцето ти
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Съжалявам! Нечовешко боли, знам! Нека силата бъде с теб момиче...И от тук нататък не прикривай чувствата си! Успех.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    ... Много нечесна работа, моите съболезнования... дръж се

Случват се такива неща за огромно съжалние! Наистина много кофти. Моите съболезнования и дано момчето ти почива в мир. Сега, ако не за друго, то поне живей за него
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Напълно те разбирам , защото преди време загубих най-добрата си приятелка преди да мога да и кажа много неща . Живота е много несправедлив. Хората казват , че времето лекува, но не е точно така , то само те научава да живееш с мъката. След време остават само хубавите спомени и когато се сещаш за този човек вече няма сълзи, а една почти незабележима усмивка от хубавите моменти които сте прекарали заедно. Моного съжалявам за загубата ти ..

Град
    Бикини-Ботъм
    Наистина..останах без думи.
    В началото,като видях заглавието,помислих,че е поредната любовна драма,но това е..ужасно.
    Единственото,което мога да ти дам,е съчувствието ми.Във всеки един от нас,ще намериш приятел..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Съжалявам,мила.
    Бъди силна!
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Мойте съболезнования

Както казаха преди мен доста тийнове - каквото и да се каже ще е малко.Моите искренни съболезнования и нека си призная не искам да изпитвам това чуватво никога.Но знаеш ли сигурна съм че той в момента е покрай теб и наистина знае колко си го обичала,така че не съжелявай!Той ще се радва като продължиш напред!

Благодаря на всички.
    Наистина много ми помогнахте..
    Сега ще продължа напред заради него .. и ще продължавам да го обичам и помня, дано е на по-хубаво място.

Вече няма да правя тази грешка с прикриването на чувствата, не го правете и вие, защото после може много да съжалявате като мен.

Винаги съм си мислила,че хората не показват достатъчно любовта си към половинката им .. А се сещаме за това вече когато е късно,тъжно но факт .. Съжалявам за случилото се,но никои нищо не може да направи .. Просто продължавай в същия дух и не прави същата грешка след време. Когато ообичаш,раздавай се ! УСПЕХ
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен

Re: Изгубих го завинаги ..

опитай да продължиш напред...
    love is gone!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Спомни си красивите и усмихнати мигове така той ще знае че е в сърцето ти

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Много съжалявам (hug)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от enternaL
    Преди няколко дена почина момчето, в което бях влюбена.
    Как така си БИЛА...любовта ти толкова бързо ли отминава?
    Ше ме прощаваш,че се държа така,ама съм 99% сигурен,че това е измислено,само за да бъдеш интересна! В противен случай мойте съболезнования иии...извинявай ако греша

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много съжалявам за загубата ти... бъди силна.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Ше ме прощаваш,че се държа така,ама съм 99% сигурен,че това е измислено,само за да бъдеш интересна! В противен случай мойте съболезнования иии...извинявай ако греша
    Че какво му е интересното на това?? Според мен си е истина. Момичето просто иска и има нужда да сподели с някого.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Дано е на по-хубаво място.....дано е разбрал какво означава за мен, дано го видя скоро .. чакай ме слънце.. ;(;(;(
    Омг.... Като решиш да се самоубиваш - запиши се като донор на органи, поне да има някаква полза от безсмислените ти действия.

Аман от идиотизъм в днешно време.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от radybt
    свиква се с миналото време
    иначе винаги ще си го обичам
    за такова нещо ебавки не се правят, ако исках да съм интересна щях да пусна някоя малоумна тема в "Секс" не мислиш ли?
    просто исках да споделя, защото много от приятелите ми не обърнаха внимание на това как се чувствам, и колкото и банално да звучи-наистина в такива моменти човек осъзнава кой наистина е до него

До valdesbg НЯМА да се самоубивам, явно не знаеш какво е да изгубиш близък човек-особено в началото ти се иска живота ти да свърши по-бързо, за да го видиш по-скоро, ако има живот след смъртта. Но това в никакъв случай не значи, че съм тръгнала да го прекратявам.Даже напротив-ще се стегна и ще продължа да живея заради него

Благодаря на всички, които се опитаха да ми влезнат в положението И..дано никога не ви се случи.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм, точно щото ми се е случвало ти го казвам. Тва че си слабохарактерна, не е мой проблем.

Жива и здрава да си

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Моите съболезнования..!
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си