- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгубих го завинаги ..
Преживях почти същата ситуация,само че беше по-голямата ми сестра..
Разбирам те как си се чувствала,поне си го видяла,а аз дори и това не можах..последният ми спомен от нея беше как се смеехме дебилно на едно клипче,дори не помня как е излязла и какво съм и казала..
Това беше най-тежкия момент от живота ми и вече година напред аз все още не си представям бъдещето без нея..
Мойте съболезнования,опитай се да бъдеш силна !
колкото и да и пишете да бъде силна да продължи напред НЯМА КАК ДА СТАНЕ затова спрете с това![]()
ако вие изгубите любимия/ата дали ще продължите напред проста така или ще бъдете силни а![]()
моите съболезнования миличказнай че той винаги ще бъде с теб защото е в сърцето ти
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Съжалявам! Нечовешко боли, знам! Нека силата бъде с теб момиче...И от тук нататък не прикривай чувствата си! Успех.![]()
... Много нечесна работа, моите съболезнования... дръж се![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Случват се такива неща за огромно съжалние! Наистина много кофти. Моите съболезнования и дано момчето ти почива в мир. Сега, ако не за друго, то поне живей за него![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Напълно те разбирам , защото преди време загубих най-добрата си приятелка преди да мога да и кажа много неща . Живота е много несправедлив. Хората казват , че времето лекува, но не е точно така , то само те научава да живееш с мъката. След време остават само хубавите спомени и когато се сещаш за този човек вече няма сълзи, а една почти незабележима усмивка от хубавите моменти които сте прекарали заедно. Моного съжалявам за загубата ти ..
Наистина..останах без думи.![]()
![]()
В началото,като видях заглавието,помислих,че е поредната любовна драма,но това е..ужасно.
Единственото,което мога да ти дам,е съчувствието ми.Във всеки един от нас,ще намериш приятел..
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Съжалявам,мила.
Бъди силна!
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
Мойте съболезнования![]()
Както казаха преди мен доста тийнове - каквото и да се каже ще е малко.Моите искренни съболезнования и нека си призная не искам да изпитвам това чуватво никога.Но знаеш ли сигурна съм че той в момента е покрай теб и наистина знае колко си го обичала,така че не съжелявай!Той ще се радва като продължиш напред!
Благодаря на всички.
Наистина много ми помогнахте..
Сега ще продължа напред заради него .. и ще продължавам да го обичам и помня, дано е на по-хубаво място.![]()
Вече няма да правя тази грешка с прикриването на чувствата, не го правете и вие, защото после може много да съжалявате като мен.
Винаги съм си мислила,че хората не показват достатъчно любовта си към половинката им .. А се сещаме за това вече когато е късно,тъжно но факт .. Съжалявам за случилото се,но никои нищо не може да направи .. Просто продължавай в същия дух и не прави същата грешка след време. Когато ообичаш,раздавай се !УСПЕХ
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
опитай да продължиш напред...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
love is gone!
Спомни си красивите и усмихнати мигове така той ще знае че е в сърцето ти![]()
Много съжалявам (hug)![]()
![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Как така си БИЛА...любовта ти толкова бързо ли отминава?Първоначално написано от enternaL
Ше ме прощаваш,че се държа така,ама съм 99% сигурен,че това е измислено,само за да бъдеш интересна! В противен случай мойте съболезнования иии...извинявай ако греша
![]()
![]()
Много съжалявам за загубата ти... бъди силна.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Че какво му е интересното на това?? Според мен си е истина. Момичето просто иска и има нужда да сподели с някого.Първоначално написано от radybt
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Омг.... Като решиш да се самоубиваш - запиши се като донор на органи, поне да има някаква полза от безсмислените ти действия.Първоначално написано от enternaL
Аман от идиотизъм в днешно време.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
свиква се с миналото времеПървоначално написано от radybt
![]()
иначе винаги ще си го обичам
за такова нещо ебавки не се правят, ако исках да съм интересна щях да пусна някоя малоумна тема в "Секс" не мислиш ли?
просто исках да споделя, защото много от приятелите ми не обърнаха внимание на това как се чувствам, и колкото и банално да звучи-наистина в такива моменти човек осъзнава кой наистина е до него![]()
До valdesbg НЯМА да се самоубивам, явно не знаеш какво е да изгубиш близък човек-особено в началото ти се иска живота ти да свърши по-бързо, за да го видиш по-скоро, ако има живот след смъртта. Но това в никакъв случай не значи, че съм тръгнала да го прекратявам.Даже напротив-ще се стегна и ще продължа да живея заради него![]()
Благодаря на всички, които се опитаха да ми влезнат в положениетоИ..дано никога не ви се случи.
Ъм, точно щото ми се е случвало ти го казвам. Тва че си слабохарактерна, не е мой проблем.
Жива и здрава да си![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Моите съболезнования..!
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“