.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

най - добрата ми приятелка .

Най - добрата ми приятелка с една която не харесвам ме молиха да отида на едно място .. което е далеч от нас , на мен не ми се ходеше единствено , защото тази която не харесвам , беше с нас .. после се върнаха и ми звъннаха - вика ми ела , аз тогава бях заета .. тя ми каза '' недей ме търси повече '' и ся се сърди ? Виновна ли съм ? Оставила ли съм я сама ? Кой е виновен в крайна сметка ?

к'во да правя ?
    помагайте .

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Всеки има право на избор. Не си виновна. Имала си работа,не си слязла ... Онази не ти е симпатична,не си отишла ...
    Като си отиде нежеланото момиче,поговори с приятелката ти за това.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Повече от фен
    Естествено, че имаш право да избираш къде, кога и с кого да излизаш. Място за сръдни няма.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Кви са тия глупости ?! Естествено, че не си виновна! Щом не ти се е нравела другата мацка много ясно, че няма да отидеш... А най-добрата ти приятелка знае ли, че не харесваш другото момиче? Защото ако знае и въпреки това те кара да ходиш с нея...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Твоята приятелка няма право да ти държи сметка дали ти се ходи или не - като не ти се ходи не ти се ходи и толкоз.В случая си права .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    и ти и приятелката ти сте глупави,ти-защото не си отишла с тях,тя- защото се сърди за глупости...кажи и че се държи като малко дете дето ти се сърди заради такова нещо...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

да ви имам проблемите

въх майко... тя как не ти е казала "Няма да играя повече с теб" ...

Виж аз съм на 13 и никога няма да направя тази глупост... нищо, че съм толкова малък... тя е психически изостанала...
    It's too late...

Виж аз съм на 13 и никога няма да направя тази глупост... нищо, че съм толкова малък... тя е психически изостанала...
    It's too late...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy

Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Малееееее! абсолютно същите кат в мойта компания. Незнамн тая какъв и е проблема обаче явно ти е толкоз приятелка щом ти го е казала ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си