.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Какво използвате за изгоряла коса и сухи краища?

Здравейте!Предварително се извинявам,защото незнам дали темата е за този подфорум,но за пръв път пиша в сайта Та проблема ми е следния.Използвам преса 2 пъти седмично,но косата ми с времето взе да се гори.Иначе пресата ми е с керамични плочки и си я харесвам,но косата ми взе много да се гори,а не искам.Понеже има подобна тема разбрах,че повечето използват някакъв шампоан,но аз не искам шампоан.Ползвам си на нивея за изправяне на косата и що годе съм доволна.Искам някаква маска или нещо друго да ми препоръчате.На ейвън ми казаха имало нещо като спрейче за сухи краища.Който е позлвал нещо ефикасно и му е помогнало нека да драсне,че спешно искам да си купя нещо!

Аз използвам течни кристали и съм много доволна..

Ахам...а от къде си ги купуваш?От козметичния магазин или?И на каква цена са долу горе....дай повече инфо ако може...

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    diana199406 изпревари ме..и аз щях да питам същото

Хахаха.... ми хайде...сега остава само някой да ни отговори...надявам се да е до днеска защото след няколко часа излизам да си търся нещо по магазините....

Аз използвам кристали които си поръчвам от фризьора

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз изпозлвам течни кристали на BioPharma. Доволна съм. Не знам за цената. Има ги по аптеките , магазините за козметика ... :P

Повече от фен Аватара на plamka
    Купи си някакъв балсам за възстановяване на косата, също и кристали, но те са за предпазване, не възстановяват. Аз съм доволна от Garnier Fructis балсамите, а кристали ползвам на Seri - 50 ml, 7 лв.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз изпозлвам течни кристали на BioPharma. Доволна съм. Не знам за цената. Има ги по аптеките , магазините за козметика ... :P
    И аз съм много доволна . Наистина са много добри . Малката опаковка е някъде 5 - 6 лв. Ако си купиш няма да сгрешиш Може също и някаква маска да си вземеш

Цитирай Първоначално написано от diana199406
    Ахам...а от къде си ги купуваш?От козметичния магазин или?И на каква цена са долу горе....дай повече инфо ако може...
    Ем от магазини за козметика.. мойте се казват "magi" и са за силен блясък и мекота.. има най-различни.. ти би трябвало да си избереш за сухи крайща..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от diana199406
    Ем от магазини за козметика.. мойте се казват "magi" и са за силен блясък и мекота.. има най-различни.. ти би трябвало да си избереш за сухи крайща..

Моите се казват "goshko" само 'дето съм малко плешив ама карай... ;d
    Шегувам се, понеже аз съм момче не използвам такива раоти,ама сестра ми ползва тея маги гаги... #ах мааму..

Цитирай Първоначално написано от plamka
    кристали ползвам на Seri - 50 ml, 7 лв.
    Аз вече използвам втора опаковка от тях и ми е на свършване, но до трета няма да стигна ! Първия път като си ги взех изкарах с тях 9 месеца и косата ми беше мека, лъскава и се задържаше много дълго време права! Изобщо беше СУПЕР !!! А сега се изправям всеки ден, шишенцето за 4 месеца почти свърши и изобщо не ми помагат а са АБСОЛЮТНО същите !!! Сравних опаковките и не се различават по нищо! Не знам на какво се дължи това !

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    кристали ползвам на Seri - 50 ml, 7 лв.
    Аз вече използвам втора опаковка от тях и ми е на свършване, но до трета няма да стигна ! Първия път като си ги взех изкарах с тях 9 месеца и косата ми беше мека, лъскава и се задържаше много дълго време права! Изобщо беше СУПЕР !!! А сега се изправям всеки ден, шишенцето за 4 месеца почти свърши и изобщо не ми помагат а са АБСОЛЮТНО същите !!! Сравних опаковките и не се различават по нищо! Не знам на какво се дължи това !
    Може косата да ти е привикнала и вече да не се поддава.. Спри ги за определено време .. после давай пак..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз си взех на Garnier Fructis новата им маска - Repair and Shine. Тя е точно за твоя проблем , мирише СТРАХОТНО и при мен поне има ефект. След като я използвах 2-3 пъти косата ми е осезаемо по-мека и видимо по-лъскава и хубава.

За суха коса и изгорели краища използвам фризьор.

Аз ползвам на Seri и съм много доволна.Но за изстънели и сухи краища най-добрия вариянт е фризиора.
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Аз използвам течни кристали и съм много доволна..
    аз също и съм много доволна

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Най-накрая адекватно мнение.Не замазвай само положението с кристали и маски.Иди при фризьор да я почисти и тогава си я поддържай с маски и кристали и не я гори толкова с преса.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Ммм аз 1во си махам малко от краищата, след това си купувам шампоан за възстановяване на косата. Последният път си взех GLISS с подхранващи масла. Тогава косата ми беше много зле късаше се, на пипане беше по-груба. Взех си го тоз' шампоан и се оправи .

пи те4ни кристали .. ама те предпазват .. не 4е я възстановяват .. просто спри да се изправя6 ..
    и моята коса взе да изгаря .. а аз всеки ден използвах пяна и преса ... и спрях .. и сега си е живи4ка ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Най-накрая адекватно мнение.Не замазвай само положението с кристали и маски.Иди при фризьор да я почисти и тогава си я поддържай с маски и кристали и не я гори толкова с преса.
    [/b]Абе всеки месец ходя на фризьор да ми вземе изгорялите краища,но не става то само с фриьор!
    Ам на останалите благодаря ви много за съветите!Старшно мн ми помагате....скоро ще си взема някой от кристалите които ми препоръчахте

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ами можеш като отидеш на фризьор да попиташ.
    Той / тя ще ти препоръча.
    Даже може да си закупиш някой неща от фризьорския салон.
    При моята фризьорка се продават продукти на Schwarzkopf.

Допълнително можеш да си купиш и течните кристали на BoiPharma или който си избрала ти.
    Има и спрейчета на Gliss за суха , цъфтяща и т.н. И те са хубави.

ooо на глисс има едно специално за сухи и цъфтящи краища .. последно се постригах преди 3 месеца някъде.. и тогава си го купих и го ползвам винаги след като се изкъпя .. резултата е .. от както се постригах нито ми цъфтят нито са ми сухи краищата ... при това аз си ползвам и преса и маша по 4-5 пъти в седмицата ... много съм дволна

Днес най-после се наканих да си купя кристали на Seri ... ще ги пробвам и после ще ви пиша дали има ефект.

кристали и балсам с няк'ва защита от високата температура на пресата и сешоара
    'Аз не живея - аз горя...'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си