.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Hybrid View

„Да обичаш нещо, означава да искаш то да живее.“ — Конфуций

„Любовта заслепява мъжа и прави жената по-зорка.“ — Ремарк

„Любовта е емблема на сляпата необмисленост.“ — Шекспир

"Любовта е мъдростта на глупаците и глупостта на мъдреците."

"Само защото някой не те обича, както на теб ти се иска, не значи, че не те обича от все сърце. "

"Какво е любовта?
    - Да прощаваш на някого повече, отколкото заслужава."

"Любовта влиза плахо, но царува със сила."

"Сърцето има доводи, които разумът не познава."

"Любовта е непреодолимото желание да си непреодолимо желан."

Ако не искаш да бъдеш забравен след като умреш и изгниеш, или пиши неща, които си струват четенето, или прави неща, които си струват писането...

Често се питам защо те обичам? Нима идеал си за моите мечти? Друг да ме пита, не ще отричам…Обичам те просто защото си ти!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много готини цитатчета
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

"Във всеки има и добро и зло. Наш остава избора кое ще победи."

"По-плашещо е да живееш със мисълта за страха, отколкото да се изправиш срещу самия страх."

"Ако любовта беше избор, кой би избрал такава изтънчена болка..."

"Да си никой и да не обичаш никого е едно и също."

"Съвършенството е достигнато не когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво да се премахне."

"Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите."

"Можеш да даваш без да обичаш, но не можеш да обичаш без за даваш."

"Запиташ ли се дали си щастлив- спираш да бъдеш такъв. "

"Човек не е ревнив когато обича, а когато иска да бъде обичан."

"Любовта - това е желание да живееш."

"Не можеш да промениш света като се заключиш далеч от него."

"Не е толкова страшно да загубиш нещо, без което ти се е струвало че не можеш да живееш. Далеч по-страшно е да го намериш отново и установиш, че вече не ти трябва."

"В живота ни винаги има събитие, върху което да прехвърлим вината за това, че сме спрели да вървим напред."

"Има два начина да живееш живота си.Единият е като мислиш,че няма чудеса,а другият е ,че всяко нещо е чудо."

"В ревността има повече самолюбие, отколкото любов."

Дано ви харесат Извинявам се че не всички са свързани с любовта...

It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Най- горчивите на гроба са за това което не сме казали и за това което не сме направили ...

Град
    Slivnica
    Причините за неявяване са три - забравяне, запиване или зае*аване.

Въображението е качество,което е дадено на човек,за да компенсира това,което не е,а чувството за хумор му е дадено,за да го утешава за това,което е.

Ако жената бързо се отдаде на мъжа, това не е негова заслуга, а на всички мъже преди него.

Човек помни ако иска, но забравя ако може.

Въпросите никога не са неудобни.Такива са понякога отговорите.

Гласът на съвестта е толкова слаб, че лесно може да се заглуши, но в същото време е толкова ясен, че трудно може да бъде сбъркан.

Знаеш ли,че който изглежда силен,всъщност е слаб и лесно обидчив?Знаеш ли,че тези,които прекарват времето си,закриляйки другите,са тези,които имат най-много нужда от някой,който да ги закриля? Знаеш ли,че трите неща,които са най-трудни за казване са:"обичам те", "извинявай" и "помогни ми"?

Ние не можем да понасяме в хората недостатъците,които сами притежаваме.

Не плачи когато слънцето залязва,защото сълзите ще ти попречат да видиш звездите!

За стойността на един човек можеш да съдиш по реакциите му когато печели,но повече и по-добре - от начина, по който губи.

В живота не е нужно постоянно да си важен - важното е да си важен, когато е важно...!

Когато една любов е голяма и истинска, като тази, която до теб изживях, да я изгубиш те унищожава и чувстваш страх, имаш желание да умреш. Когато тази любов си отива, отива си живота. Всичко е сиво в самотата, плаче се както никога, защото няма по трудно нещо, от това да забравиш......

Завистта е загуба на сила , затова всички завистници са слаби

В стремежа си към по-добро подлъгана заставайки пред теб не искам да се чувствам излъгана..

Можеш ли да изтриеш спомените от миналото-щастливото минало, и да се отдадеш на неястното бъдеще?

Не сбъдвай мечтите си, така губиш смисала на живота. Сбъдвай целите си, те винаги ще се раждат в твоето съзнание!

Понякога не можеш да го опишеш,просто го чувстваш

Никoга не забравяй, че можеш да постигнеш много от нещата, за които си мечтал. Не спирай да мечтаеш, нищо не е толкова трудно, колкото изглежда. Никога не спирай да обичаш, никога не спирай да вярваш, никога не спирай да следваш мечтите си! И НИКОГА НИКОГА, НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ !!!!

Велик е не онзи, който никога не пада, а този, който винаги се изправя.

Хиляди думи са нужни, за да убедиш някого в любовта ти и само една, за да го отблъснеш завинаги!

Лошите момчета те лъжат,за да влязат в леглото ти,а добрите,за да влязат в сърцето ти...

Най-големия грях, за който няма прошка, е да убиеш любовта в другия човек.

Обстоятелствата ни разделят и съдбата наша определят.

Винаги си струва да направиш някого щастлив!!!

Най-големия номер на дявола е да убеди другите, че не съществува! Той е най-силен докато не бъде разкрит!

Какво би се случило,ако някой ден ме няма? Някой би ли ме потърсил,бих ли липсвала на някого ?! Мисля не .. Какво би станало,ако се променя .. просто да стана друга .. някой били попитал защо .. ?

За да превъзмогнеш съмненията в себе си и да влезеш в твоето царство на истинската магия, трябва да се държиш така, сякаш вече си станал онова, което искаш, и да знаеш, че можеш да го постигнеш...

Само в мълчанието има слово, само в мрака-светлина, само в смъртта-живот..

Каква е разликата между това да обичаш и да се преструваш, че обичаш, при положение че успееш да излъжеш самия себе си?

Всяка една болка все някога минава.. без значение колко е малка или голяма...

Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един...

Караме другите да плачат, а сълзите са в нашите очи...

Повечето хора са толкова нещастни, колкото са решили да бъдат..

Какво е живота без нещо за което да мечтаеш?

Няма никакво значение накъде те води разума, защото няма да стигнеш доникъде, ако си загърбил чувствата си...

Вярвай в трудните минути,усмихвай е когато тъжиш лесно е глава да отпснеш,трудно е да победиш!

Има моменти когато вярваш че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...!

Щастието е в мига, в който не ни трябва щастие.

За всяко нещо си има определени хора, време и място. Важно е да попаднеш на точния човек, в подходящото време и на правилното място!

Kогато си на върха всички те държат,за да имат стълб зад гърба си, но когато се давиш, всички са в лодката и вече не им пука че потъваш...!!!!!

Никога не казвай да, когато чувствата ги няма в теб, когато ровиш в свойта самота. Пак се луташ за кой ли път, уморен от своя бяг, продължаваш все натам, вътре, някъде дълбоко в тебе. И винаги оставаш сам..

Животът е един хотел, а колко звезден сам решаваш, условията си приел - живееш, плащаш, заминаваш...

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи.

Цялото разнообразие на живота се състои в това, че едно еднообразие се сменя с друго.

Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различни резултати.

Най-добрият начин да се отървеш от изкушението е да му се поддадеш.

Всичко е позволено, важното е да не те хванат!!!

Понякога трябва просто да обърнеш гръб на миналото,за да видиш красивите неща около теб,които не си забелязвал преди !

.Всичко се разпада...Дори и хората които винаги се усмихват, все някога се пречупват !!!

Знаеш ли кои са трите неща, които се казват най-трудно?

“Обичам те!”, “Съжалявам!” и “Помогни ми!”

Знаеш ли, че хората, които винаги защитават другите са онези, които наистина имат нужда от някой, който да защитава тях?

Знаеш ли, че хората, които изглеждат силни по характер са всъщност слаби и уязвими?

Щастието не е отсъствие на проблеми,а умението да се справяш с тях

По-голямата част от живота ни е серия от образи.Те минават както градовете,когато си на магистралата.Но понякога, някой момент се застоява за секунда повече и ние знаем, че това е повече от обикновен образ.Знаем, че този момент,всяка част от него...ще живее завинаги

Интересното в Новата година не идва от миналото, а от предстоящото. Миналото за никъде не бърза, а само чака челен удар със сегашното...

Но понякога се случна така, че някой,който наистина е уплашен от възможността нещо да се случи,показва чувствата си наяве...

Едва когато се докоснеш до истинския, разбираш колко фалшиви и незначителни са били всички останали.

Не приемай за даденост нещата, които са най-близко до сърцето ти... Бори се за тях, защото ако ги загубиш животът няма смисъл.За да промениш своя свят, трябва да промениш себе си..

Да се признае стара грешка понякога е много по-трудно, отколкото да се направи нова.

Само преживените неща са истински разбрани

Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Приятелската обич казва: "Ако някога се нуждаеш от нещо,аз ще съм тук" Истинската любов казва: " Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

КОГАТО НЕЩО ТРЪГНЕ СИ ОТ ТЕБ НИМА ЗАБРАВИЛ СИ ЗА НЕГО ТИ

Надявам се да ви харесат

Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    знам ужасно много, но сега е късно и ме мързи да пиша, затова ще дам само няколко, за които се сещам сега, утре още

Да бъдеш никой,но себе си,в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие. - Къмингс
    Любовта не търси равенство, тя го създава.- Лондон
    Life is what happens to you while you’re busy making plans for it.- Ленън
    Life is a tragedy for those who feel and a comedy for those who think.
    Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die tomorrow!
    The miracle is not to fly in the air, or to walk on the water, but to walk on the earth.
    - тези последните не ги знам от кого са

цитатите, които ще напиша сега не са особено свързани с любов, но винаги може да се направят разни асоциации

Разликата в човешките съдби се дължи на обстоятелството, че едни желаят да притежават повече,а други да не загубят и това което притежават

Има три вида умове: първите проумяват всичко самостоятелно, вторите проумяват мислите на другите, а третите не проумяват нито сами, нито като им се обяснява. Първите са висши, вторите-добри, а третите безполезни

Никой не би желал да падне само заради надеждата, че ще се намери кой да го вдигне.

Нищо не е тъй обезсърчително, както да не намираш нов повод за надежда

Съдбата проявява своята мощ тогава, когато не срещне съпротива.

Мъдрост е да се преструваш понякога на луд

тези всичкит мисля, че бяха на Макиавели

Тя стоеше сама, в ъгъла на стаята, потънала в мисли и стари спомени. Нещо ставаше с нея и то не за първи път. От месеци се чувстваше някак си странно и не можеше да си обясни какво става. Всяка вечер очите й се изпълваха със сълзи, по-горещи и от въглени, сълзи, които изгаряха сърцето и душата й, и оставаха дълбоки белези някъде дълбоко в нея. Чувстваше се по-сама от всякога и болката беше неиздържима. Нещо в нея сякаш умираше бавно, нещо я мъчеше, не й даваше покой. Не знаеше какво става, не знаеше към кой да се обърне. Нямаше приятели, на които да се довери, с които да сподели как се чувства. Никой нямаше да я разбере, щяха да й се присмеят и да я помислят за луда. Момичето усещаше горчивия вкус на самотата, но не беше само това. Имаше още нещо, но не знаеше какво е. Никога не успя да се почувства на мястото си, никога не посмя да изрази чувствата си. Където и да отидеше, каквото и да правеше, нещо я теглеше назад и не можеше да продължи. Животът й сякаш бе свършил още преди да започне. Но кой би могъл да каже това. Та тя се смееше, очите й излъчваха необяснима радост, а самата тя сякаш преливаше от щастие. Видеше ли познат, тя се усмихваше неволно, заговореше ли с приятели, усмивката не слизаше от устните й. Да... колко щастлив човек беше тя според другите. Но те не знаеха, не знаеха какво става с нея, не знаеха как се чувства, не знаеха как тя се бори със себе си. Колко болка, сълзи и грешки носеше в себе си това момиче. Колко неща я мъчеха без да й оставят поне миг покой. Дори думите не можеха да опишат състоянието й, никой не бе измислил думи, с които да опише подобна болка...
    това последното го копирах от интернет.. хареса ми, защото описва състояние, в което много от нас се намират или са се намирали ..
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Мега фен
    Град
    <3
    Предсмъртното писмо на Габриел Гарсия Маркес

"Ако Бог забравеше за момент, че съм една парцалена кукла и ми подареше късче живот, може би нямаше да казвам всичко, което мисля, но със сигурност щях да мисля всичко това, което казвам тук. Бих придавал стойност на нещата не спрямо това колко струват, а спрямо това, което означават. Щях да спя малко, да мечтая повече, защото за всяка минута, когато затваряме очите си, губим 60 секунди светлина. Бих продължил, когато другите спираха, бих се събуждал, когато другите спяха. Бих слушал, когато другите говореха и колко бих се наслаждавал на един хубав шоколадов сладолед! Ако Бог ми подареше късче живот, бих се обличал просто, бих лежал по очи пред слънцето, оставайки непокрито не само тялото си, но и душата си. Боже, ако можех, бих изписал омразата си върху леда и бих чакал да изгрее слънцето. Бих изрисувал върху звездите с вдъхновението на Ван Гог едно стихотворение на Бенедит, а песен на Шерат би била серенадата, която бих подарил на Луната. Бих поливал със сълзите си розите, за да почувствам болката от прегръдката им... Боже, ако имах едно късче живот... Нямаше да оставя да премине дори един ден, без да кажа на хората, че обичам, че ги обичам. Бих накарал всеки мъж и жена да повярват, че са мои любими и бих живял влюбен в любовта. На хората бих посочвал колко грешки правят, като мислят, че спират да се влюбват, когато остареят, без да разбират, че остаряват, когато спират да се влюбват! На малкото дете бих дал крила, но бих го оставил само да се научи да лети. На възрастните бих показал, че смъртта не настъпва в резултат на преклонната възраст, а в резултат на забравата. Научих толкова неща от вас, хората... Научих, че всички искат да живеят на върха на планината, без да знаят,че истинското щастие се намира в начина, по който изкачваш стръмния склон. Научих, че когато новороденото за първи път стисне в малката си длан пръстта на баща си, го пленява завинаги. Научих, че човек бива оправдан за това да гледа другия отвисоко само, когато трябва да му помогне да стане. Винаги трябва да казваш това, което чувстваш и винаги да правиш това, което мислиш. Ако знаех, че днес би бил последният път, когато щях да те гледам как спиш, бих те прегърнал и бих се помолил на Господ да мога да стана пазител на душата ти. Ако знаех, че това ще бъде последният път, когато те гледам как излизаш от вратата, бих те прегърнал и бих ти подарил целувка. Ако знаех, че това е последният път, когато ще чуя гласа ти, бих записвал всяка твоя дума, за да мога да ги слушам отново и отново. Ако знаех, че тези са последните моменти, когато те виждам, щях да ти казвам "обичам те" и нямаше глупаво да мисля, че ти вече го знаеш. Винаги има едно утре и животът ни дава и други удобни възможности, за да направим нещата така, както трябва, но в случай, че направя грешка и ни остава само днес, бих искал да ти кажа колко те обичам и че никога няма да те забравя. Утре-то не е гарантирано за никого - нито млад, нито стар. Днес може да е последният път, когато виждаш хората, които обичаш. Затова не чакай повече, направи го днес, защото ако утре-то никога не дойде, със сигурност ще се разкайваш за деня, когато не намери време за една усмивка, една прегръдка, и беше много зает, за да направиш действителност последното им желание. Дръж тези, които обичаш, близо до себе си, кажи им шепнешком колко много имаш нужда от тях, обичай ги и се отнасяй с тях добре, намери време да им кажеш "извинявай", "прости ми", "моля те", "благодаря" и всички думи, изразяващи любов, които знаеш. Никой няма да се сети за скритите ти мисли. Покажи на приятелите си какво означават за теб. "
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Убий човек и ставаш убиец.
    Убий 10 и си психопат.
    Убий 100 и ставаш герой.
    Убий 1000 и си цар.
    Убий всички-СТАВАШ БОГ !

Моите мечти нямат граници, аз винаги искам невъзможното.

-Исках да тегля куршума на всяка панда,която не иска да се чифтосва,за да запази своя вид.
    Исках да отворя крановете на петролните танкери и да залея всички тези френски плажове,които никога няма да видя.
    Исках да дишам дим.
    -До къде стигна, психарче ?
    -Исках да унищожа нещо красиво.

Ние сме поколнието Х на историята. Без цел и място. Ние нямаме велика война. Нямаме голяма депресия. Нашата велика война е духовната. Нашата голяма депресия е нашият живот. Всички сме възпитани от телевизията да вярваме, че един ден ще сме милионери и филмови идоли и рок звезди.Но няма да бъдем. Малко по малко разбираме това. И това страшно много ни вбесява.

''Аз съществувам! — извикал човекът на вселената.
    Този факт — отвърнала вселената — не пробужда в
    мен чувство за дълг.''

Хаус : Господ му говори?
    Чейс : Не е психоза. Просто е религиозен.
    Хаус : Не, ако говориш на Господ си религиозен. Ако Господ ти говори си психично болен.

Хаус : Мама винаги ми казваше, че две грешки не правят истина. Никога не каза нищо за четири грешки. Винаги намирах това за подозрително.

"Мислех, да изслушам теориите ви, да им се подиграя, и тогава да си кажа моята. Обичайното."

"И утре е ден.. но друг !"

" Ако сте кръгла нула, излишно е да се правите на три и половина."

- Щe бъдeм ли пpиятeли зaвинaги? - попитa Пpacчо.
    - Доpи и зa по-дълго - отговоpи Мeчо Пуx.

# За досадата - Не ме е яд, че ми умря магарето, а че трябва да обяснявам на всеки от какво е умряло
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

"Ние сме това, което претендираме, че сме, затова трябва да внимаваме какво претендираме, че сме"

Някои дни е наистина трудно да се усмихнеш,но аз го правя само за да напомня на себе си,че мога..

Не бъдете безотговорни към сърцата на другите хора. Не се свързвайте с хора, които са безотговорни към вашето сърце.

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.

Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път

Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

Всеки живее в отделна действителност. Шърли Маклейн

Любовта е единственото чувство, в което всичко е истина и всичко е лъжа. Кажи за любовта каквато и да е нелепост и тя ще бъде вярна!

Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,
    който върви в живота смеейки се!

Искам някой , който обича усмивката ми и идиотския ми смях , и как се нервя за глупости !
    Някой , на който мога да се обадя по всяко време .. и вместо думите "Защо ми звъниш толкова късно?! "
    да чуя "Защо се забави толкова...? "

Тъгата ти е болка свята,
    kато залязваща зора,
    oт мъка или самота навята,
    от спомен или от мечта.

Аз съм тази, която все още вярва,че въпреки всичко мечтите й ще се сбъднат.Аз съм... на всяка манджа мерудия, човекът, който винаги има мнение и си го дава без значение дали му го искат.

Хората, които пращат въздушни целувки, са безнадеждно мързеливи.
    - Боб Хоуп

Жените рядко прощават ревността и никога - нейната липса.
    - Ж. Туле

Чарът е начин да получиш отговор "Да", без дори да си задал ясен въпрос.
    - Албер Камю

Няма добро и зло,само сила и хора твърде слаби да я овладеят

сред димни воали те виждам, галиш косите с въздишки..

Болката...
    тя има
    цвят на дъжд
    със вкуса на сълзите...
    излива се
    така изведнъж
    и никой
    и нищо не пита...

Целият живот е като да гледаш филм. Само, че си влязъл десетина минути след началото и никой не ти разказва сюжета. Затова го сглобяваш по откъслечните реплики.
    И никога не ти дават шанс да останеш за следващата прожекция...

Изживей Днес така, че Утре миналото ти да не е толкова мрачно.

Малко Воля е по-могъща от много Сила.

В битка няма значение кой-играч е по-ловък, по-силен, по-техничен... Играчът който върви назад е губещият играч!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Времето НИКОГА не лекува болката, просто с времето осъзнаваш дали си струва да те боли за нещо !

"Виж хоризонтът колко близо изглежда .. сякаш правиш две загребвания и си там .. Но всъщност след като поплуваш малко разбираш, че той си остава все така далеч. Всички преследваме нашите хоризонти. Друг е въпросът кои от нас имат силите и волята да ги достигнат. Но ти вярвай, момиче .. Вярвай в себе си!" - От едно филмче .. "Поздрави от брега"
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Sofia
    Ако самите ние нямахме пороци, нямаше да ни доставя такова удоволствие да ги откриваме в другите.
    Има само едно нещо на света от това да говорят за теб- да не говорят.

“Ако всички останали загинеха и той останеше, аз щях да продължа да съществувам;
    а ако всички останеха, и той беше унищожен, вселената щеше да се обърне до неузнаваемост”

"Само часовете, в които умът е погълнат от красотата, са времето, в което сме истински живи."

"Kогато познаеш истинската любов, но разбираш, че тя е несподелена, чустваш се като ангел без криле - достатъчно истински, но неспособен да полети..."

"Понякога правилното нещо за един човек е грешното за някой друг."
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    няма ли мои цитати у темата
    много изпускате майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Болката е неизбежна. Страданието е по избор.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Sofia
    Смъртта на един е трагедия, смъртта на милиони- просто статистика. - Сталин мисля, че беше го казал

Мега фен Аватара на iiordanova
    Живота e рисуване без гума за триене. :P

Град
    Slivnica

..

Живей когато имаш всичко или от всичко си лишен.Разкъсвай думите на срички,за да не останеш в тяхен плен.

Има хора,с които непрекъсното сте заедно!И лека по лека ... те се превръщат в част от вашия живот...

Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този, който върви в живота смеейки се!

..животът е буря-в един мог слънцето те гали,в следващия морето те блъска в скалите...

Приятелите са тези, които не искат да променят живота ни. Те са ни харесали такива какви то сме – със всичките ни лоши навици, но и със всички добри черти върху тях. Понякога ядосани от поредното ни слабоволие, се опитват да кажат няколко думи, после махват с ръка – кой ли в тоя живот е съвършен.

Приятелите – тези които, ценим най малко. Защото те са винаги тук.

Малкото, което имаме, е повече от многото, което нямаме !

По-добре е десет пъти да бъдеш излъган, отколкото един път да загубиш вярата си в хората.

Губим стари приятели,но срещаме нови...Такава е съдбата...Минават се години,лица познати срещаме,но не помним имената...Виновни ли сме-Не!Все някога е трябвало да стане - да се разделим и да се забравим...

Истински се вижда само със сърцето! Същественото е невидимо за очите !

Никога не ти се дава мечта без да ти се даде и шанс да я осъществиш!

Понякога е по-добре да не мислиш за някой на когото му е все едно за теб...но точно този някой..за теб той е всичко...И всичко това....започва от някой мил жест...или просто от неговата усмивка...накрая...ти се мъчиш да го забравиш...НО НЕ МОЖЕШ!!!!...защото ....той е момчето...което винаги ще обичаш!!!

Еднo момиче може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.

Човек се намира не където живее, а където обича!

Да откриеш любовта е най-голямото предизвикателство! Да я съхраниш, обаче - велик подвиг!

Глупак е този който повтаря грешките си...надявайки се на нов резултат!

Грях е да мразиш човек който не те обича, но е велико да обичаш човек който те мрази!

Любовта е да имаш небето,а да искаш само една звезда.Да имаш морето,а даискаш капка вода.Да имаш света,а да искаш само един човек.

Само децата плачат и само Господ прощава...затова когато ме нараниш...аз няма да плача,защото не съм дете...няма и да ти простя...защото не съм Господ…

Всеки миг е единствен,всеки миг е неповторим.Животът е един и няма да имаш време за повече.Не съжелявай за стъпка в страни от пътя,защото сам определяш от къде да минеш...

Жените се отнасят с пренебрежение към онези който ги обичат и обичат онези който ги ПРЕНЕБРЕГВАТ!!!

Почти всеки мъж мисли,че е втория,но се хвали,че е първия.Всъщност е поредния
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    “Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.”
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Истинският мъж никога не е с истинска жена, защото истинската жена не приема от първия път, а истинският мъж не предлага втори...

Когато си щастлив направи така че целият свят да разбере защо!

Изпълнението на нашите най-силни желания често бива източник на най-голямата ни скръб.

Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.

Щастието на целият свят не си заслужава ,ако се стича сълза по бузата на невинно дете.

Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.

Нещата не се променят, човек променя начина, по който ги вижда

"Влюбеният се смее в сънищата си и плаче, когато се пробуди"

"Всеки човек, подобно на луната, има своя неосветена страна, която не показва на никого. "

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пuчки.
    Цици, наркотици и фолк певици.
    и двете са мои мисли
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Локо Пловдив и тесни пuчки.
    Цици, наркотици и фолк певици.
    и двете са мои мисли
    второто заслужава да бъде изписвано във всички кенефи