На мен пък темата ми харесва и то доста. (: Ето някои,които съм си записвала .. повечето незнам от къде са,съжелявам,за което.

Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдaш.

Половината от нашите грешки в живота идват от чувства там, където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме... / Дж. Колинз /

Макар и вечна да е любовта тя никога не е една и съща.

Понякога случайностите в живота се оказват най-красивата реалност.

Както казват, не се отказваш от навика докато не стигнеш дъното.
А как да разбереш, че си го стигнал?
Каквато и болка да ни носи нещо, повече боли да се откажеш от него.

Човек отрича това, което иска!!!

Love always remains.

"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли.

People never change, they just become more of who they truly are .

Един ден любовта попитала приятелството “Защо съществуваш ти,когато мен ме има?”,а приятелството отговорило “За да донеса усмивка там където ти остави сълзи..!”

Не е важно кой те обича,а на кой ще позволиш да те обича.

В живота ни винаги има събитие върху,което да прехвърлим вината,че сме спрели да вървим напред!

Сърцето не умра,когато спре,а когато го забравят.

Никога не погребвай нещо преди да си сигурен,че е мъртво.

Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си.

Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

Всеки вижда това, което иска да види, но истината се вижда само, погледната отстрани .. !

Понякога да се възползваш от шанса си е всичко, което трябва да направиш

Когато една врата се затваря други две се отварят.

Човек е това,което остане след като е изгубил всичко!

-
Има още многооо .. Между другото Штрудел поздравления за темите,които пускаш .. наистина едни от малкото смислени.