- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисли,цитати,...
Да...знам,че най-вероятно има такава тема.
Да,знам и че най-вероятно е от 1-2-3 години.
да,знам,че има търсачка,която не работи.
Знам и че ако изровя такава тема от преди 2 години ще се развикате "ама тая тема е от преди 2 години!"
Пийс.
Тук ще добавя някой от не толкова баналните мисли и цитати.. ^
Същинският тест за приятелство е: можеш ли буквално да не правиш нищо с другия човек? Можеш ли да се насладиш на онези моменти в живота, които са съвършено прости?
Когато си държиш някой за ръка поне знаеш, че докато не го пуснеш той винаги ще е до теб, но все пак недей да държиш никой насила.
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
(Боен клуб)
"Знам какво трябва да направя сега. Трябва да продължа да дишам. Защото утре слънцето пак ще изгрее, и кой знае какво ще ми донесе приливът…" - "Корабокрушенецът"
"Ако живота ти не е по-важен, отколкото живота на всеки друг, подпиши донорския си картон и се самоубий."
„Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.“ / Г.Г. Маркес/
" Ако някога дойде ден,в който не сме заедно,трябва да знаеш някои неща...Ти си по - смел, отколкото вярваш,по - силен, отколкото изглеждаш и по умен, отколкото си мислиш.Но най - важното нещо е,че назависимо дали сме разделени аз винаги ще бъда там за теб, и винаги ще те обичам "/ Мечо Пух /
Една от най-вредните и най-опасни мисли е "Всички така правят".
Толстой
Когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Изчакай човека ,който държи ръката ти пред приятелите му.. Този, който от време на време ти напомня колко много държи на теб и какъв щастливец е, че те има.. Този който се обръща към приятелите си и казва: ‘’ Тя е единствената!
Жената иска много от един и същ, а мъжът иска едно и също от много.
На теория всички се разбираме, на практика обаче всеки си гледа интереса.
Една чиста истина прави живота спокоен, една хубава лъжа го прави приятен.
Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!
По-добре да подраниш три часа, когато ще е е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Уилям Шекспир
Пеперудата не пита цветето: „Друг целувал ли те е вече?”. И цветето не пита: „Задиряла ли си друго цвете?”
Болката трябва да се прикрива, тя не принадлежи на никого другиго.
Съществуват два вида глупаци – едните се отказват да направят нещо, защото са били заплашени, а другите мислят, че заплашвайки постигат нещо.
Във всеки от нас спи геният. И всеки изминал ден, все по-дълбоко.
По-добре да изгориш отколкото да избледнееш.
Кърт Кобейн
Когато човек иска да убие тигър, нарича това спорт; когато тигърът иска да го убие, нарича това жестокост.
Ние с охота признаваме малките си недостатъци, желаейки с това да покажем, че нямаме по-големи!
"Когато често се срещаме с дадени хора те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."
Опит е името, с което много хора наричат грешките си
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
"ВЗЕМИ ВСЕЛЕНАТА И Я СТРИЙ НА НАЙ-ФИН ПРАХ, ПОСЛЕ Я ПУСНИ ПРЕЗ НАЙ-ДРЕБНОТО СИТО. И НАКРАЯ, АКО МОЖЕШ, МИ ПОКАЖИ ПОНЕ ЕДНО АТОМЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ, ЕДНА МОЛЕКУЛА МИЛОСЪРДИЕ. А ВЪПРЕКИ ТОВА ВИЕ ПОСТЪПВАТЕ СЯКАШ ИМА НЯКАКЪВ ИДЕАЛЕН РЕД В СВЕТА, СЯКАШ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА СЪЩЕСТВУВА НЯКАКВА...ПРАВОТА, ПО КОЯТО ДА СЪДИТЕ ЗА ВСИЧКО.“
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"I meant," said Ipslore bitterly, "what is there in this world that truly makes living worthwhile?"
Death thought about it.
"Cats," he said eventually. "Cats are nice."
Terry Pratchet.
И все пак не мисля,Щруделке,че мястото тая тази тема е тук.И все пак добре измислено.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
На мен пък темата ми харесва и то доста. (: Ето някои,които съм си записвала .. повечето незнам от къде са,съжелявам,за което.![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдaш.
Половината от нашите грешки в живота идват от чувства там, където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме... / Дж. Колинз /
Макар и вечна да е любовта тя никога не е една и съща.
Понякога случайностите в живота се оказват най-красивата реалност.
Както казват, не се отказваш от навика докато не стигнеш дъното.
А как да разбереш, че си го стигнал?
Каквато и болка да ни носи нещо, повече боли да се откажеш от него.
Човек отрича това, което иска!!!
Love always remains.
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли.
People never change, they just become more of who they truly are .
Един ден любовта попитала приятелството “Защо съществуваш ти,когато мен ме има?”,а приятелството отговорило “За да донеса усмивка там където ти остави сълзи..!”
Не е важно кой те обича,а на кой ще позволиш да те обича.
В живота ни винаги има събитие върху,което да прехвърлим вината,че сме спрели да вървим напред!
Сърцето не умра,когато спре,а когато го забравят.
Никога не погребвай нещо преди да си сигурен,че е мъртво.
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.
Всеки вижда това, което иска да види, но истината се вижда само, погледната отстрани .. !
Понякога да се възползваш от шанса си е всичко, което трябва да направиш
Когато една врата се затваря други две се отварят.
Човек е това,което остане след като е изгубил всичко!
-
Има още многооо ..Между другото Штрудел поздравления за темите,които пускаш .. наистина едни от малкото смислени.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не можем да избягаме от съдбата си, - с други думи, не можем да избегнем неизбежните последствия от собствените си действия.
''Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.''
Щом пълзиш като червей, не се сърди, че са те настъпили.
''Музиката изразява това, което не може да бъде изказано с думи, но и не може да остане неизказано.''
Виктор Юго
Сълзите са думите, които сърцето не може да изрече.''
"Where am I and where am I meant to be?"
- Albert Einstein on the phone with his wife
"Generations to come will scarce believe that such a one as this ever in flesh and blood walked upon this earth."
- Albert Einstein on Mohandas Gandhi
Не можеш да се бориш срещу
общината, смъртта и данъците.""Не говорете за политика и религия."
Еквивалента на противникова пропаганда подхвърлена в тила на врага."Залягай редник. Залягай редник."Видяхме всичко това през 20-ти век.Сега във 21-ия век е време да се надигнем и осъзнаем...че не трябва да позволяваме да ни натикват в миши лабиринти.Не е нужно да се подчиняваме на дехуманизацията.Не знам за вас, но аз съм загрижен за това, което се случва в този свят.Аз съм загрижен за структурата.Аз съм загрижен заради,
системите за контрол.Тези, които контролират моят живот и тези,
които се опитват да го контролират още повече!Искам свобода!
Това е което искам!И това би трябвало да искате и вие!Това зависи от всеки един от нас, трябва
да се освободим, да заровим алчността,омразата, завистта, и
дори несигурностите.защото централизираната власт иска да
ни накара да се почувстваме малки, патетични...така че ние доброволно се откажем от нашият
суверенитет, нашата свобода, нашата съдба.Трябва да осъзнаем, че ни
контролират в масов мащаб.Започнете да предизвиквате това
корпоративно робско състояние!21-ият век ще бъде нов век,не векът на робството, не векът налъжите и маловажните въпроси...
класовото разделение, държавното управление
и всички останали методи на властта!Ще бъде епохата на човечеството..надигайки се за нещо чисто,
нещо правилно!Каква сбирщина боклуци -- либерален
демократ, консервативен републиканец.Всичко е там за да те контролира.Двете страни на една монета.Два ръководни колектива,
които се наддават за контрол!Изпълнителният директор на Робство ООД!Истината е някъде там,
а те ви предлагат бюфет от лъжи!Повръща ми се от него и
няма да отхапя! Схващате ли!Съпротивата не е напразна.
Ние ще спечелим...Човечеството е твърде добро! Ние няма да
постигнем по-малко от колкото заслужаваме !Ние ще се надигнем и ще
бъдем истински хора!Ще се запалим за истинските неща,
нещата, които значат нещо:творчеството и действеният човешки
дух, който отказва да се предадеТова е! Това е всичко което имам
да кажа! Топката е във вас.
"Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ..." -мисля,че беше от малкия принц
"Но знаеш ли -
еднакво видими следи остават
и от омраза, и от обич, ако си ранен"
"Нека всичко и всички да ме напуснат - остани само ти, без която не мога. Когато зъзна със сини устни, бъди моя таен огън. Когато страхът ме натиска надолу - дай ми твоето желязно рамо. Когато съм унизена, жалка и гола - наметни ме с дреха от пламък... "
"..Никога не съм била достатъчно силна,за да се справя с нещата,които не мога да контролирам,да нападна враговете си или да ги надбягам.Да избегна болката.Вечно по човешки слаба,единственото,което успявах да направя,бе да продължа.Да издържа.Да оцелея." ..
Знаеш ли колко жесток може да бъде твоят Бог, Дейвид? Колко ужасно жесток?... Понякога Той ни кара да живеем. (Град Отчаяние)
"Няма такова нещо като щастлив край. Не съм срещнал нито един, който да може да се мери с "Имало едно време".
Всеки край е жесток.
Всеки край е просто друг начин да кажеш "сбогом"."
"Истините в този живот всъщност са шибани лъжи"
"Първата любов,е тази която не се забравя,а истинската тази която търсиш."
"В живота, за разлика от шаха, играта продължава и след мата."
после ще пиша още,въпреки че някой не са свързани много,много с любовта
г-це Shtrudel , ако знаете от кой филм е цитата си сменете аватара и престанете да ме гледате под този сатаниско определен ъгъл и трябваше да гледате боен клуб с повече концентрация и обективност за да не допускате грешки в цитата.
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
"Да действаш в момент на страст е все едно да се впуснеш в море по време на буря"
А. Бошан
"Ревността винаги се ражда с любовта, но не винаги умира с нея"
Ларошфуко
"Обичайте се и ще бъдете щастливи. Толкова е просто и толкова трудно. "
Михаел Льониг
Любовта е емблема на сляпата необмисленост.
У. Шекспир
Да обичаш е лесно, по-трудно е да позволиш да бъдеш обичан.
Снимката е по-ценна от 1000 думи. Споменът - по-ценен от 1000 снимки.
Любовта е като снопче кокичета на масата - толкова красиви, толкова ароматни, толкова крехки, толкова нетрайни.
Ревността е колкото израз на любов, толкова символ на егоизъм, и преди всичко - проява на комплекс.
Любовта е необходимост да запълним определена пролука в съществуването си. Тя не просто се появява от нищото. Намира ни точно в момента, в който имаме нужда от нея. И си отива тогава, когато можем да продължим сами.
Ако искаш нещо много силно, то ще се случи. Рядко обаче се случва в момента, в който сме го желали. И често изобщо не разбираме, че сме го постигнали.
Най-страшното в една връзка е зависимостта.
Има две основни предпоставки за постигане на щастието:
1. Повярвай че го заслужаваш.
2. Позволи си да бъдеш щастлив.
Когато нощите са прекалено дълги, направи усилие, и сам потърси светлината.
Пълното щастие е не по-реално от сън. И рядко трае по-дълго.
Утрото не винаги е по-мъдро от вечерта, но винаги е по-студено.
Възможно е да се заблудиш, че обичаш някой. Възможно е да се заблудиш, че мразиш. Никога не можеш да се заблудиш, че някой ти липсва.
Ако "всичко от което се нуждаем е любов", защо само тя никога не ни е достатъчна?
Ако любовта си отиде, богатството остава. Ако богатството си отиде, е много вероятно да те напусне и любовта.
Тези, които никога не остават сами, често са най-самотни.
Истинската любов означава да направиш най-голямата жертва - да признаеш че сам не си достатъчно силен.
Ако слънцето ти изглежда прекалено ярко, ако залеза ти изглежда прекалено красив, ако звездите ти изглеждат прекалено близо, вероятно си влюбен.
Никога не преследвай този, който веднъж е избягал от теб. Дори да го стигнеш, винаги ще помниш че той някога е искал да те забрави.
"Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие." /Лайбниц/
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
"Ако обичаш някого напиши името му в кръг, а не в сърце, защото сърцата биват разбивани, а кръговете се въртят вечно! "
"Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш."
Пух? - попита Прасчо
Да! - отговори Пух
Нищо - каза Прасчо, хващайки го за лапичката. Просто исках да съм сигурен, че те има Пух!!
П.С. Сещам се за още доста, нооо предполагам, че повечето ги знаете ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всяка грешка е човешка човек понякога греши, но често пъти малката грешка голямо щастие руши!
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата.
"People that are meant to be together always find their way back to each other in the end." - B. Davis
Правилният избор няма разлика с грешния,когато станеш смешен в очите на отсрещния .
Само глупак не се връща там,където би могъл да бъде щастлив.
Не е важно да си първа,а единствена.
Любовта е изкуство да превръщаш всяка дума в чувство.
"Любовта идва, когато най-малко я очакваме, когато не я търсим. Търсенето на любов никога не ни довежда до подходящ партньор. То само създава копнеж и нещастие. Любовта никога не е вън от нас, ние я носим в себе си."
"Ние черпим сила от болката и тъгата. Всеки път, когато "умираме" се научаваме да живеем отново."
"Ти виждаш нещата и питаш "защо?". Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?""
Джордж Бърнард Шоу
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе."
Виктор Юго
"На този свят няма нито щастие, нито нещастие, има само сравняване между едно състояние и друго. Нищо повече. Само който е изпитал безгранична злочестина, може да изпита безгранично щастие. Човек трябва да е пожелал да умре, за да разбере колко хубав е животът."
Александър Дюма-баща "Граф Монте Кристо"
Макар мълчанието да е злато, както казват, старай се тази мъдрост сам да нарушиш. Че две неща са неразумни - да мълчиш, щом трябва да говориш и да говориш в мига, когато трябва да замълчиш. Говори сега щом можеш - та нали ще дойде време цяла вечност да мълчиш.
Казаната дума не е най-голямата болка . Най-боли,когато вече не чувстваш болка!
Другите за теб са само огледала. Не можеш да обичаш или да мразиш нещо у някого , освен ако в него не виждаш отразено това, което обичаш или мразиш у себе си.
Да се опиташ да забравиш някого,когото си обичал е като да се опиташ да запомниш някой,който никога не си срещал.
Когато някой те обича,обичаш го и ти . Когато той те нарани-обичаш го по-силно от преди ..!
Няма човек заради,който си заслужава да плачеш,защото ако имаше такъв той никога нямаше да те накара да заплачеш.
Само слабите не могат сами,а често гордостта осъжда силните на самота!
Явно на хората им е трудно да променят някои неща, дори когато виждат, че те не са добри. И се предават...А когато се предадат...Тогава всички губят...
Even with broken wings, sometimes you find your way to fly..still sometimes the pain is what we need for us to grow...
... и помни - не те обича този, който умело ти сваля звездите ... а онзи, който е готов да ти даде онова, без което той самият не може ...
Животът е една игра . . колкото по - малко чувства -
толкова по-голям шанс за победа !
Няма нищо по-лъжовно от усмивката и никой не знае това по-добре от хората, които се крият зад нея. ( :
Единственият начин да не наранят сърцето ти е да се преструваш,че нямаш такова!
...Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си за всичко, или да направиш това, което той винаги е искал: да се усмихваш, да отвориш очи и да продължиш напред... (sun) ; ]]
Nothing is more painful then realizing he meant everything to you but you meant nothing to him .
Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не .. времето отмива всичко и остава само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим завинаги в него.
СПОМЕНИТЕ УСТОЯВАТ НА ВСИЧКО !!!!!!
Раздялата не е в думите.Раздялата е в премълчаването,в страха,че нещо ще изчезне.Раздялата не е във времето,в което си подаваме за сбогом ръка.Раздялата е след това...Започва с разстоянието,което никой не минава...и свършва,неизменно свършва със забрава...
Единствената истинска болка е да нараниш някой,който обичаш.
Въпрос на време да забравиш някого,но е въпрос на воля да не допуснеш този някого отново до себе си.
Болката е само моя.Другите могат само да ми съчувстват,но болка изпитвам само аз.В този смисъл болката е "неописуема",защото колкото и да разказвам за нея на другите около мен,тя остава вкоренена в собственото ми тяло!Болката е неподелима !
It takes three seconds to say I LOVE YOU . Three hours to explain it . And a LIFE TIME to prove it .
Когато човек обича той не забравя-ако забрави значи просто е забравил как се обича.
''Невъзможно'' е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращи за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят...
Свободата идва,когато се научиш да напускаш.Творенията стават,когато се научиш да казваш ``не``!!!.
- "Един ден видях как слънцето залязва четирисет и четири пъти" -Каза малкия принц.И малко след това добави:"Знаеш ли..когато човек е тъжен,обича слънчевите залези ..."
Малкият Принц
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
много ми харесва тая темичка![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
So never mind the darkness we still can find a way! - Guns n roses-November Rain
Правило 1 - Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 - Всички неща са дреболии. - Ницше
Зависимостта - това е най-лошото нещо, което ни прави слаби. - Това ми го каза една учителка, която винаги ще уважавам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
АзПървоначално написано от Riva
![]()
![]()
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
А.А.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
като агресивна антилопаПървоначално написано от Riva
![]()
“А сега, край на рекламата.
Хвани ръката ми. Дръж се здраво.
Ще минем през тъмни места, но мисля, че зная пътя.
Само не се пускай.
И ако те целуна в мрака, не се притеснявай.
Това е, защото ти си моята любов” -кинг
"Можеш да избягаш от една любов, можеш да излъжеш приятел, можеш да не вдигнеш слушалката когато телефонът настойчиво те вика. ..... Можеш да направиш сто хиляди позволени и непозволени неща - едно не можеш: Да измамиш себе си."
"Постепенно споменът за него поизбледня, както става с всички спомени, дори и с онези, свързани с много любов; сякаш в самите нас протича някакъв несъзнателен лечебен процес, който оздравява раните, въпреки отчаяната ни решимост никога да не забравим. "
"Но когато се появяваха грижовни ръце, които започваха внимателно да ги поливат и обработват, те бързо дръпваха нагоре и обещаваха да дадат прекрасни цветове под топлината на любовта и вниманивто, които всъщност са най-чудесният климат за младите сърца и души навсякъде по света."
"Понякога трябва да причиним болка на някого,
за да разберем, че го обичаме..."
има и още
"Животът е нещо странно... трудно може да бъде описан с думи... Живота и Любовта - това са нещата, които никога няма да разберем напълно... неща, които ни доставят огромна радост и още по-огромна болка... Никой не знае какво ни предстои... никой не може да каже дали ще съжалява за дадени свои действия... но аз знам едно... за да успееш в Живота трябва да използваш ума си... за да успееш в Любовта - сърцето си..." (Stenkata ft. Eipril - Отново към теб.mp3)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита." (от филма - A walk to remember)
"Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока..."
"Можеш да покажеш на човек правилния път, но не и да го накараш да тръгне по него."
"Заедно... дори и Разделени... Дори да се намираш на другия край на земята, ти си ми в главата и в сърцето... За теб ще пресуша даже и морето!"
"Някой ден ще осъзнаеш какво си изпуснал, когато друг ти благодари, че си ме пуснал."
"Животът не е никога, нито толкова лош, нито толкова добър, колкото си мислиш..."
"Трудно е от вън да си един човек, а от вътре коренно различен..!!"
"За да се сетиш за някого, първо трябва да спреш да мислиш за него!"
"Никога не позволявай на страха да проваля живота ти..!" (от филма - A Cinderella Story)
"Човек не обича истински, ако не обича вечно..!"
"Понякога ни се иска и се опитваме да кажем много, много за това, което чувстваме.. и го правим..! Накрая, виждайки, че няма смисъл.. предпочитаме да замълчим..!"
"Споменът за щастието не е вече щастие, но споменът за болката е двойно по-голяма болка."
"Не казвай, че си сам, когато приятелите ти са далеч от теб. Сам оставаш едва, когато почувстваш, че си излишен между тях."
"Не се влюбвай в очите - те лъжат!
Не се влюбвай в косите - те побеляват!
Не се влюбвай в лицето - то само привлича!
Влюбвай се в сърцето - само то обича!"
"Трябва да загубиш някого, за да разбереш, че си го имала.
Трябва да загубиш вярата в хората, за да разбереш, че си вярвала.
Сигурно много съм губила, щом сега нямам никого.
Сигурно много съм вярвала, щом сега не вярвам на никого."
"Има неща, твърде невероятни, за да повярваш в тях. Но няма неща толкова невероятни, че да не могат да се случат." Томас Харди
п.п.: Браво за темата.. много е хубава..![]()
![]()
Сигурен съм че в дебрите на тази мисъл се крие скрит,дълбоко филосоВски смисъл.И все пак не го намирамПървоначално написано от Riva
.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Животът е толкова хубав, колкото му позволиш да бъде.
Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Усмихвайте се, така хората ще се чудят какво си мислите.
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
"Хубавите неща се случват на хората,които умеят да чакат."
"Времето минава.Дори кога ти изглежда невъзможно.Дори когато от всяко движение на стрелката на всяка секунда те боли с пулсираща болка на синина.То се движи неравномерно,в странни подскоци и безкрайни затишия,но все пак минава.Дори за мен" -"Новолуние"
"Явно на хората им е трудно да променят някои неща,дори когато виждат че те не са добри.И се предават.А когато се предадат...тогава всички губят."-"Предай нататък"
See the invisible,touck the untouchable,break the unbreakable..Do the impossible!
Всеки чува ,това ,което казваш.
Приятелите слушат,това,което казваш.
Най-добрите приятели слушат,това,което не казваш.
Fear can keep u a prisoner..Hope can set u free..
So one of us has got to say we can't keep living the same way..
I love you, you love me, in my heart you'll always be, here or there, near or far my love will be wherever you are!
Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!
Живота е книга,с редове без чет,но приятелството стои в книгата на първия ред.
Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал
Живей живота си така, че да те е срам да разказваш, но да ти е хубаво когато си спомняш!![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз в живота си спразвам едно единствено правило.
Никога не се ядосвай за минали неща, защото не можеш да ги промениш. И за бъдещи, защото след тях няма да се ядосваш.