Не можеш да се бориш срещу
общината, смъртта и данъците.""Не говорете за политика и религия."
Еквивалента на противникова пропаганда подхвърлена в тила на врага."Залягай редник. Залягай редник."Видяхме всичко това през 20-ти век.Сега във 21-ия век е време да се надигнем и осъзнаем...че не трябва да позволяваме да ни натикват в миши лабиринти.Не е нужно да се подчиняваме на дехуманизацията.Не знам за вас, но аз съм загрижен за това, което се случва в този свят.Аз съм загрижен за структурата.Аз съм загрижен заради,
системите за контрол.Тези, които контролират моят живот и тези,
които се опитват да го контролират още повече!Искам свобода!
Това е което искам!И това би трябвало да искате и вие!Това зависи от всеки един от нас, трябва
да се освободим, да заровим алчността,омразата, завистта, и
дори несигурностите.защото централизираната власт иска да
ни накара да се почувстваме малки, патетични...така че ние доброволно се откажем от нашият
суверенитет, нашата свобода, нашата съдба.Трябва да осъзнаем, че ни
контролират в масов мащаб.Започнете да предизвиквате това
корпоративно робско състояние!21-ият век ще бъде нов век,не векът на робството, не векът налъжите и маловажните въпроси...
класовото разделение, държавното управление
и всички останали методи на властта!Ще бъде епохата на човечеството..надигайки се за нещо чисто,
нещо правилно!Каква сбирщина боклуци -- либерален
демократ, консервативен републиканец.Всичко е там за да те контролира.Двете страни на една монета.Два ръководни колектива,
които се наддават за контрол!Изпълнителният директор на Робство ООД!Истината е някъде там,
а те ви предлагат бюфет от лъжи!Повръща ми се от него и
няма да отхапя! Схващате ли!Съпротивата не е напразна.
Ние ще спечелим...Човечеството е твърде добро! Ние няма да
постигнем по-малко от колкото заслужаваме !Ние ще се надигнем и ще
бъдем истински хора!Ще се запалим за истинските неща,
нещата, които значат нещо:творчеството и действеният човешки
дух, който отказва да се предадеТова е! Това е всичко което имам
да кажа! Топката е във вас.