"Ние сме това, което претендираме, че сме, затова трябва да внимаваме какво претендираме, че сме"

Някои дни е наистина трудно да се усмихнеш,но аз го правя само за да напомня на себе си,че мога..

Не бъдете безотговорни към сърцата на другите хора. Не се свързвайте с хора, които са безотговорни към вашето сърце.

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.

Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път

Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

Всеки живее в отделна действителност. Шърли Маклейн

Любовта е единственото чувство, в което всичко е истина и всичко е лъжа. Кажи за любовта каквато и да е нелепост и тя ще бъде вярна!

Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,
който върви в живота смеейки се!

Искам някой , който обича усмивката ми и идиотския ми смях , и как се нервя за глупости !
Някой , на който мога да се обадя по всяко време .. и вместо думите "Защо ми звъниш толкова късно?! "
да чуя "Защо се забави толкова...? "

Тъгата ти е болка свята,
kато залязваща зора,
oт мъка или самота навята,
от спомен или от мечта.

Аз съм тази, която все още вярва,че въпреки всичко мечтите й ще се сбъднат.Аз съм... на всяка манджа мерудия, човекът, който винаги има мнение и си го дава без значение дали му го искат.

Хората, които пращат въздушни целувки, са безнадеждно мързеливи.
- Боб Хоуп

Жените рядко прощават ревността и никога - нейната липса.
- Ж. Туле

Чарът е начин да получиш отговор "Да", без дори да си задал ясен въпрос.
- Албер Камю

Няма добро и зло,само сила и хора твърде слаби да я овладеят

сред димни воали те виждам, галиш косите с въздишки..

Болката...
тя има
цвят на дъжд
със вкуса на сълзите...
излива се
така изведнъж
и никой
и нищо не пита...

Целият живот е като да гледаш филм. Само, че си влязъл десетина минути след началото и никой не ти разказва сюжета. Затова го сглобяваш по откъслечните реплики.
И никога не ти дават шанс да останеш за следващата прожекция...