.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    Gabr0v0
    и аз са бях хванала на бас с моя приятел, че няма да м0га да го накарам да го вдигне ххаха.. глупости... беше ми много лесно. Секси бельо, стриптийз, после малко по дивичко от др път малко мръсотиики ии свърши даже...

Град
    Русе
    Айде едно съветче и от мене.
    Щом се прави на твърдоглав и обича да контролира нещата, подлъжи го и го вържи, ама здравата и двете ръце. Тогава го почваш, орално, с ръчичка, яздиш, даже докато си го яхнала наистина се заиграй с дупенцето си и пусни някое пръстче, колкото да го подразниш яката (гаранция за успех). В тази ситуация и със съветите на theworldleader стигаме до най-важния момент, а именно като го видиш че започва да му става много хубаво почти да свърши, забавяш темпото. После пак забързваш. Така няколко пъти и накрая той няма да може да се здържи и е в ръчичиките ти, ти определяш края. Но естествено това действа само ако познаваш добре реакциите му. Може да минеш и без тази пулсация.

Успех. И пиши за резултата, че стана бая интересно.
    1

I'd love to change the world.
    But I don't know what to do.
    So I'll leave it up to you.

theworldleader от съветите ти леко се възбудих ще имат ефект

+1 за ректалната стимулация. Като се прави на толкова отворен, си заслужава да му бутнеш пръстче отзад, гаранция ще го вдигне. Хора които са го правили, са ми споделяли, че свършват за минути при тоя метод

Говори му мръсоти дръж се мръснишко,улично и перверзно и ще опраиш раотата :Д
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Значи според мене да испразниш момче с опит чрез орален път или чикия е безмислено колкото и хардкор да си примерно мене за да ме изпразни мацката просто тряя тя самата да е адски вузбудена да охка пъшка дращи и тн. и най-жече да се движи като ненормална тряя да е в екстаз така немога да се спра по всеки друг начин ....немога просто мацката тряя да е в огромен екстаз.

Стига да му е станал освен с бързи чикий друг начин надали има.
    Късмет :Д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да ви имам и тъпите басове, то верно,че и аз съм инат и се дразня като не печеля, ама той ти е гадже за бога, кво ако не успееш, ще ти падне реномето ли? Пускате теми за щяло и нещяло

Ам..ти сигурна ли си , че тоя пич заслужава всичко това,дето го изредиха досега??? Ако не можеш да го възбудиш само с присъствието си,значи тоя те има само за бройка и определено не е за теб...басси..бий му шута,мъже колкото искаш

Има и друг вариант..може да се прави на велик пред приятелите си

Щом ходите от 1 месец - 101% че иска само да те предизвика да направиш неща, които по принцип те е срам. Защото ако те накара по директния начин няма да искаш, но виш чрез БАС ти имаш стимул - трябва да спечелиш все пак

После той ще каже, че е загубил баса, но е спечелил доста повечко, не мислиш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си