- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението ви за ученето в Бургас
Тази година ще съм студентка в Бургас. Бих искала да ви питам какво мислите за самия град. Съжалявам, че пускам тук темата, но незнаех къде другаде да го направя.
http://www.bourgas.tk/
ето тук виш за кво стаа вапросмн от тфа не е верно ама ... повецхето е истина ... градът на мотресите и безсмъртните
![]()
ам, СИГУРНА ли си, че не е вярно? Щото аз направо се учудих колко е истина просто! Особено за "Абсолюта" и питбулите, и адидасите, и у-щата...
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз не съм от Бургас, ама като цяло градът много ми харесва. Един от любимите ми градове е... Страхотен град![]()
To be yourself is all that you can do...
Аз съм от Бургас и си го харесвам много.Щом не си от Бургас се надявам да ти хареса и да свикнеш тук.
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Доста вярно си е това,което пише за Бургас в тоя сайт.
Все пак ти казвам да не се влияеш от това,защото тея `моди` [тка да ги нарека] са `модерни` само из средите на 12 - 17 годишните.
Не вярвам да си засегната от адидасите мутресите и всичко останало![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
леле ужасПървоначално написано от zagadkataa
то излиза че там най- големите отрепки оцеляват
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
хубав град, но за жалост няма много забавления...
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
И аз от Септември съм студент в Бургас![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Подкрепям. Но всеки сам може да си прави забавленията. Пък и момичето е тук, за да учи, не да се забавлява. До колко образованието е на ниво тук - няма да коментирам. Това е друга тема.Първоначално написано от freziq
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
То и аз по принцип съм да уча, ама се виждам след 2 месеца на масата, с шише в ръка и на Орк.Кристали-Студентски животПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
може би
но ако е в свободния...
хмм повечето приети там са ... за купона
общо взето нищо добро за свободния не мога да кажа, но пък хората от други градове го харесват...
мое мнение... по-добре нищо да не се учи, ако ще се учи в бсу![]()
[quote="freziq"]Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
може би
но ако е в свободния...
хмм повечето приети там са ... за купона
общо взето нищо добро за свободния не мога да кажа, но пък хората от други градове го харесват...
мое мнение... по-добре нищо да не се учи, ако ще се учи в бсу
Стига сте говорили на изуст като не знаете за какво иде реч :P
No MaN, No CrY!!!
\m/
Авторката и аз, говорим за ВХТИ-то![]()
Някакви мнения за него...?
Мисля, че бива. Но като чета мнения из форума на ВХТИ доста стара база, остарели методи и др. Но всеки казва различно, тай че сами ще си разберете. Дано останете доволни!Първоначално написано от XceSS
No MaN, No CrY!!!
\m/
Абе утре отивам да се записвам, па квото станеПървоначално написано от monka
![]()
Много се смях като го четох, добър сарказъм и ирония има в товаПървоначално написано от zagadkataa
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
[quote="monka"]не говоря на изустПървоначално написано от freziq
все пак съм от бс
в бсу учат едни от най-големите идиоти...
не го казах директно, за да не засегна момичето, ако ще уча там..
като завършат трудно си намират работа, защото доста хора знаят какво е образованието в бсу
вхти е по-добрият вариант от всички гледни точки... п.с. няма значение каква е базата, щом хората там могат да те научат на нещо![]()
[quote="freziq"]Учиш в БСУ, завършил си, че знаеш??? Всичко, което написа до тук са все глупости и заблудиПървоначално написано от monka
Това, което са били дадени университети преди, не значи, че и сега е така. Повечето държавни унита отдавна не са това, което са били преди години...А БСУ е много по-добър от много от тях
А относно вхти изчетох много мнения на студенти, че базата е стара, че начина и нещата, които се преподават също...
И да допалня-в БСУ влизат едни от най-големите идиоти...след семестър-два вече ги няма, или сами са се отказа ли, или отстранени и т.н.
No MaN, No CrY!!!
\m/
еее истина си е ама зависи с кой ще се забаркаш .. както казаха по рано тя не е дошла да се забарква с нашите "мутри" ... ама може ли само да учи хахаха поне аз не мога нз за васПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
![]()
Кво те приеха във ВХТИ все пак ?
да някой дето беше дал сайт още в началото писали писали и кво другите градове китка за мирисане ли са ?!![]()
аз живея в Бургас и си е много готин град ...![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тъкмо се връщам от Бургас, вече съм официално студент![]()
![]()
![]()
Брао брао !
радвам се ,нов съгражданин .
няма да е зле да почерпиш![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Края на Септември купон в общежитието !Първоначално написано от teenems
![]()
![]()
![]()