.

Виж резултатите на анкетата: Кой прави първата крачка?

Гласували
93. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Момичето

7 7,53%
  • И двамата

35 37,63%
  • Момчето

51 54,84%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Първата крачка

Имам въпрос към вас,кой трябва да направи първата крачка момичето или момчето,а може би и двамата?!Трябва ли когато едно момче е по-срамежливо момичето да го заговаря или напротив трябва да стои и да чака той да дойде при нея?Ако едно момиче харесва дадено момче,трябва ли да отиде при него или ще изглежда много лесна?Ако момичето иска да целуне момче,да го целуне ли или да чака той първи да я целуне?Какво мислите вие?

Надявам се темата да не ви е безинтересна.Лично на мен ми е интересно какво е мнението ви!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Валхала
    Зависи,ама по-често момците са осмеляват първи.

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Разбира се, че повечето ще кажат момчетата. Да, понякога е така, но това не означава винаги, че са по смели. Който желае нещо и се бори за него ще направи първата крачка, а ако и двамата са срамежливи - губят.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ами вярно е ^^ че момчетата по-често се осмеляват първи..
    но всеки е различен характер..когато се бориш за някого.. си принуден да направиш първата крачка.. ако само чакаш.. нищо няма да спечелиш..
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Супер фен
    И двамата!
    На сегашния ми приятел аз си признах чувствата и след това той на мен.А после той пък първи ме целуна.Не мисля,че момичето изглежда лесно и т.н.,ако признае какво увства
    Обичам те <3 !!!

ВСичко е въпрос на страст и химия-трябва да има взаимност.Няма никакво значение кой ще направи 1 крачка .

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Разбира се, че повечето ще кажат момчетата. Да, понякога е така, но това не означава винаги, че са по смели. Който желае нещо и се бори за него ще направи първата крачка, а ако и двамата са срамежливи - губят.
    +1
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Няма голямо значение кой ще я направи,но все пак съм за момчето

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    който е по - смел, той ще направи първата крачка...няма значение кой, важното е да я направи...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

първата крачка я прави заинтересования

Голям фен
    е аз натиснах и на двамата ..при всяка връзка е различно,зависи ..ако момченцето е срамежливо ,или някое момиченце си е намерило отракан батко ,разни хора-разни идеали
    love is gone!

Първата крачка прави този, който харесва другия повече
    Аз до сега цял един път направих първа тази крачка.. Но не защото бях по-смела, а защото обстоятелствата бяха такива.
    Абе зависи си..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Момчетата я правят, защото знаят че онези патки няма да се осмелят,за да не нарушат статуквото.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    По-често момчето.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Според мен всеки може да направи първата крачка. Казва се, че би трябвало момчетата да я направят. Според мен това няма никакъв смисъл. Момичетата също могат да започнат първи. Аз доста често действам първа, защото или ми омръзва да чакам другия да се реши, или просто така, защото искам да действам. Понякога нещата не са се оказвали такива, каквито искам да бъдат, но не падам духом. Винаги продължавам и се опитвам да не мисля за отказа, а да се съсредоточа върху нещо друго.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на l0lz
    Момичетата са по- срамежливи, така че..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Re: Първата крачка

въпреки, че е прието момчето да действа първи, според мен е най-добре и двамата
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Супер фен Аватара на l0lz

Re: Първата крачка

Цитирай Първоначално написано от 3vR
    въпреки, че е прието момчето да действа първи, според мен е най-добре и двамата
    Btw, мноо як подпис и аватар.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от хората ...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    бих направила първа крачка от сорта на заговаряне, флирт, но за целувка няма да ми стиска, момчето трябва, то си е индивидуално, но аз никога не правя първата крачка, може би съм малко старомодна де да знам

еми аз съм свикнала момчетата да правят първата крачка .. Нооо имам една фр, която отиде и предложи на момчето, което харесва ... и тръгнаха той беше направо стъписан и гледаше е така --> (( да уточня, че тя не беше от най-големите красавици )) Така чее .. според зависи :P
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

Еми аз отговорих " И двамата" .. всеки е различен .. да , попринцип момчето би трябвало да прави първата крачка, но има момичета , които са по - смели от момчетата .. Според мен не е задължително той да прави първата крачка ...
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

хубаво е и двамата... момчето то просто си е като традиционен "ритуал"
    но нека кажа, че аз може би направих първата крачка в моята връзка... срам не срам.... какво да направя
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

М и аз му казах " искам те" и така ..
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    който е по - смел, той ще направи първата крачка...няма значение кой, важното е да я направи...
    +1
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си