- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата крачка
фешаните от люлин
Първоначално написано от jevels
![]()
![]()
![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аз винаги съм предпочитала да правя първата крачка вместо последната, нея си я предоставям на кавалера :P
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Всичко зависи от самия човек..от самата ситуация..не може да се каже винаги "този" прави първата крачка..
Единственото мнение което ми хареса до тук.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първата крачка я прави този,който е по-сигурен в себе си и в това,което (евентуално) изпитва към човека отсреща ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако мноооого харесвам някое момче, бих направила първата крачка... иначе не.
И да... аз съм за момчетата.
напоследък все повече се убеждавам,че прекаленото чакане не е на добре и понякога и ние трябва да взимаме нещата в свои ръце,защото докато чакаме г-на да се престраши да направи нещо ще останем с пръст в устата![]()
пък и както бяха казали преди мен по-заинтересованият ,този ,който в дадената ситуация пръв събере кураж да го направи![]()
Нещото, което мен ме спира да правя първата крачка, е че после момчето те мисли за лесна. Макар, че много често я правя, и ако не се получи се отказвам .... аз гласувах и за двамата ..
по принцип момчето ... ама е мн сладко ако момичето направи парвата крачка според мен е така де![]()
зависи от обстоятелствата ..
попринцип момчето ..
но понякога се налага момичето да я направи ..
така чее и двамата![]()
попринцип в много момичета правят първата крачка.... ноо има и много момчета който поемат инициативатавсъшност е до това кой е по смел
тъй че и двамата :P
...Люб0вТа е сТълБа п0 кОято0 сЕ кАчвАш сЪс сМях,а сЛиЗаш сЪс сЪлЗиИи... !
и според мен трябва момчето да е първо.Поне при мен е тъка винаги оставям всичко в негови ръце.![]()
![]()