.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    in the loneliness;

влюбена в колегата си..

здравейте.. всичко се случи толкова внезапно, даже и аз не разбрах как хлътнах по този мъж. колега ми е, има си сериозна приятелка(ходили от 5 години поне така дочух от приятели). той също не отрече този факт,дори каза че много ме харесва на колеги.. преди 1-2 седмици стояхме и си говорехме.на мен ми мина през ума да го попитам какво става с неговата приятелка. и отговора беше скоро ще се разделим.. виждахме се всяка вечер. говорихме си по телефона.. всичко беше страхотно. но преди 2 дни реших да попитам до къде са стигнали нещата, защото хлътвам много сериозно и отговора беше" на същото положение.. оставил съм се по течението.. все пак сме колеги" когато го запитах защо ме излъга че ще промениш нещата отговори"аз не отказвам на никой.." после дори спряхме да комуникираме. днес мина малко по различно деня.. моля дайте ми съвет какво да правя. дали да се опитам и да се боря за него или да се откажа.. много съм объркана. първо казва "ти си най хубавото нещо което ми се е случило откакто се върнах" а после "нищо няма да стане". обмилих и варианта да го е казал за да ме вкара в леглото си, но отпада.. какво да правя
    Put all your angels on the edge Keep all the roses,I'm not dead I left a thorn under your bed I'm never gone Go tell the world I'm still around..

Re: влюбена в колегата си..

няма да е ми е компетентно мнението, но щом има приятелка от 5 години, едва ли би я зарязал просто така, но това не означава и ти да се откажеш
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Град
    in the loneliness;
    като се замисля и аз достигам до този извод.. но сърцето ми е на друго мнение
    Put all your angels on the edge Keep all the roses,I'm not dead I left a thorn under your bed I'm never gone Go tell the world I'm still around..

Ами и аз се учудвам че е зарязал приятелката си, с която е бил 5 години. Е, все пак наистина някога може да има край. По-добре и ти се остави на течението и виж какво ще стане по-натам. Ако наистина много си хлътнала - питай го и него дали изпитва нещо към теб!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

изчакай той твърдо да ти каже, искам да съм с теб и като е зарязал напълно предишната си приятелка.... иначе няма смисъл ти да изпреварваш събитията като той не е сигурен.. има пламъче... ясно е... търпение успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

защо ме излъга че ще промениш нещата отговори"аз не отказвам на никой.."
    Това е най-важното в цялата схема.
    Вземи се замисли над изречението.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ти пък закво го побутваш така.
    Остави го той да реши за себе си.
    Ей туй жената не е като човека.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на sladkalady
    Той няма намерение да остави приятелката си.Една 5-годишна връзка не може толкова лесно да се захвърли...Може би иска само малко разнообразие,но той разчита на сигурното.
    Дай му малко време и след това поговорете
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Толкова е лесен отговора от мъжка гледна точка...
    Дори днес слушах една такава тема по Радио Фреш и шоуто Блондинките
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от sad_forever
    като се замисля и аз достигам до този извод.. но сърцето ми е на друго мнение
    браво! заради твоето "хлътване" вземи да развалиш 5-годишна връзка!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Щом е от хората които се "оставят на течението" знай, че тва не е сериозен мъж.

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    браво! заради твоето "хлътване" вземи да развалиш 5-годишна връзка!

Град
    in the loneliness;
    благодаря ви за съветите.. а за критиките ви разбирам, но ви пожелавам и до вашата глава да стигнете, за да разберете какво е

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от sad_forever
    благодаря ви за съветите.. а за критиките ви разбирам, но ви пожелавам и до вашата глава да стигнете, за да разберете какво е
    Доброжелателна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си