.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

ПРОБЛЕМ ! Какво да правя ?

Ами не знам откъде да започна.. Миналата година долу горе по това време се запознах с едно момче - голям сладур ! И така почнахме да си пишем всеки ден в скайп докато един ден не ме накара да излезем Аз естествено отказах само защото ме беше срам и така не знам колко пъти.. После той тръгна с някакво момиче и аз без да съзнавам показах раздразнението си и той скъса с нея И така стана и с още една.. После аз започнах да си харесвам едно друго момче, а той тръгна с някаква друга.. и така докато аз не спрях да харесвам онзи.. После той не знам какво точно е станало, но скъса с приятелката си и веднага тръгна да се занимава пак с мен.. Един ден му се обадих да се видим, а той ми каза, че не можел сега и ми каза къде е и нищо повече.. Аз реших, че е с един от неговите приятели естествено.. Обаче приятелката ми ( с която бях ) си беше загубила ключовете и искам - не искам трябваше да минем оттам по път за работата на майка й.. И когато стигнахме какво да видя.. ТОЙ прегърнат с УЖ БИВШАТА си ! Побеснях и подминах като градоносен облак.. Той естествено ме видя и я пусна, но нищо.. По телефона се бяхме разбрали като се пребере да ми пише, но аз бях толкова ядосана, че отидохме в приятелката ми и оттам влязох в скайп.. и той естествено ми беше писал ! И то цели 4 пъти .. аз му отговорих обаче се държах ужасно .. Той постоянно ме убеждаваше, че само са си говорили и той е казал, че вече нищо не може да има и тя се натъжила и се разплакала и на него му станало жал и затова я прегърнал, но аз не вярвах.. А в последствие разбрах, че не ме е лъгал.. И след този разговор бях толкова далеч от здравия разум, че писах на най - добрия му приятел и почнах уж на шега да се занимавам с него само и само да дразня другия.. И така лека полека един ден се изпуснах, че си пиша с приятеля му и оттам тръгна катастрофата ! Карахме се всеки път, за всичко ! Ама като гледам и на отношенията между тях всичко не беше супер.. доколкото мога да предполагам веднага след като се изпуснах те се бяха скарали, защото другото момче беше бясно за нещо веднага след като се бяха видяли и не искаше да ми каже защо.. И така ден след ден аз осъзнавах, че всичко се срива и ако искам да си запазя добрите отношения поне с единия трябва да избера единия Естествено аз не можах да направя този избор, но с течение на времето успях да залича от съзнанието си онова момче.. и стана още по - зле ! Не можех да мисля за нещо друго освен за приятеля му .. Отидох на море с надеждата, че там ще забравя поне малко всичко, но НЕ ! Никакъв резултат.. И така и до днес.. И той много пъти ме вика да излизаме и аз отново се правех на интересна и когато най - накрая се съгласих обстоятелствата не позволиха.. Той сега не е тук и се чудя дали когато си дойде да го мрънкам да излезем и да видя какво ще стане или не.. Лошото е, че не знам какво изпитва към мен.. Ако пък ме има само за приятелкаа .. Аа забравих .. Една моя приятелка леко ме понамрази, защото излязох с брат й и сега ми прави мръсно и се занимава ( поне аз така мисля ) с него.. Та още повече усложнява всичко ! Съвети ?

Мега фен
    Град
    <3
    Много дълго.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Дълго е да.. Но ако трябва да бъдем честни съм спестила много подробности така че това е възможно най-краткото !

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Много дълго.
    На какво са готови някои хора за да имат първия пост в някоя тема ... дори да не я прочетат :/.

По темата - не те има само за приятелка във всички случаи. Направи крачка към него.

1. Какви претенции ще изявяваш ти към първото момче, при положение, че сама си си орязала квитанциите?
    2. Той пък наистина те е харесвал... или просто е бил глупав. Да си зарязва така приятелките, за да ти е на теб добре..
    3. Отмъщения? Личи ти, че 94 ти е набора. Отново питам:какви претенции ще изявяваш ти, при положение, че си си вирвала носа, не когато трябва? Не се ли усещаш малко, че няма да нараниш само първото момче, ами и приятеля му в цялата история? Да си играеш с чувствата на хората по тоя начин е най-малкото себично.
    4. Продължаваш да вириш носа и да се правиш на кралица с приятеля на първото момче(демек, ти си глупава и не се поучаваш от грешките си).
    5. Кога успя да вместиш и брата на приятелката си?
    6. От какъв зор приятелката ти ще ти връща, заради това, че си излизала с брат й? Освен, ако не е влюбена в него, аз друга причина не виждам, хах.
    7. Имаш да си доизживяваш детството.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    5. Кога успя да вместиш и брата на приятелката си?
    Това беше отдавна.. пък и беше като приятели, а не среща !

Ако се върне и пожелае да се видите - излезте. Може пак да се получи нещо. А относто онази твоя приятелка - бий й шута. Въобще не й обръщай внимание. Макар че не разбирам за какво се заяжда като само си излязла с брат й. Чудо голямо. И аз съм го правила.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    А относто онази твоя приятелка - бий й шута.
    Направила съм го отдавна ! \/

всичко това се е случило защотото си му казала "не".Ако обичаш нещо си го пази и не го оставяй да си тръгне само защото те е срам.И на мен ми се е случвало и наистина е много гадно,но такъв е живота-ГАДЕН

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    Много дълго.
    На какво са готови някои хора за да имат първия пост в някоя тема ... дори да не я прочетат :/
    Даа ^__^
    4XCOKИ

Много дълго.
    На какво са готови някои хора за да имат първия пост в някоя тема ... дори да не я прочетат :/
    Даа ^__^
    пф ..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от addicted94
    Много дълго.
    Даа ^__^
    пф ..
    ^__^
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами накарай го да излезете и тогава предполагам ще разбереш дали те харесва или те има за приятелка и да ти кажа, че си постъпила много тъпо като си им казвала Не и на двамата в началото...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Съгласна съм с mArMaLaDkA и PurpleDream ...

и добавям да не правиш повече същите грешки, защото много смешно изглеждат отстрани ... И те са хора ите имат чувства ...

Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Ако се върне и пожелае да се видите - излезте. Може пак да се получи нещо. А относто онази твоя приятелка - бий й шута. Въобще не й обръщай внимание. Макар че не разбирам за какво се заяжда като само си излязла с брат й. Чудо голямо. И аз съм го правила.
    +1

Отговор на всичките ти въпроси...

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912

Искате да ми кажете, че 15 годишните нямат право да обичат ?! Че едва ли не още трябва да си тупат топката по цял ден ?! Ми не мисля така..

Други мнения ?

Цитирай Първоначално написано от addicted94

Искате да ми кажете, че 15 годишните нямат право да обичат ?! Че едва ли не още трябва да си тупат топката по цял ден ?! Ми не мисля така..

Не всички 15 годишни,ти конкретно-просто самия ти стил на описание на действията,разсъжденията ти в текста... Идеите... всичко това....

ПОКАЗВА,ЧЕ И ТИ САМАТА НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ...!

Затова аз смятам,че е по-добре да се занимаваш с нещо по-безопасно за теб самата (а и за околните!) .... Та затова =>

[quote="addicted94"][quote="KimBerLy1912"]

И не,ти не обичаш в момента...

ПОКАЗВА,ЧЕ И ТИ САМАТА НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ...!

И не,ти не обичаш в момента...

Вече знам какво искам обаче е твърде сложно.. А колкото до това дали обичам - не, но според мен е глупаво по едни изрази и разсъждения да се решава дали можеш да бъдеш с някой и как или не ..

Много дълго.
    На какво са готови някои хора за да имат първия пост в някоя тема ... дори да не я прочетат :/.

По темата - не те има само за приятелка във всички случаи. Направи крачка към него.
    И от там ти става ясно как така има 600 мнения за 2 седмици.
    Коментарите й са безсмислени до няма и къде , прави теми само за да спами ..
    По темата => ВЕЧЕ знаеш какво искаш?.. Пак не звучиш сигурна , плюс това осъзнаваш ,че сама си си виновна за всичко,нали?Единственият вариант да разбереш какво изпитва той към теб е като се върне да излезете и да му споделиш как се чувстваш.Да се надяваме, че не е разбрал колко объркано дете всъщност си.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Благодаря.. реших, че каквото и да става ще излезем пък оттам каквото стане.. стискайте палци !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз успях да разбера, че ти си ги въртяла толкова много момчета през това време ,даже брат на твоя приятелка ,та приятеля на приятеля на тоя на оня . . Хммм . . не мисля ,че така им вдигаш интереса.Остави ги всичките и като този се върне ако ти пише не се прави на интересна, излезте ,вижте се и разбери за теб ли е ,не е ли
    Успех и стъпни малко на земята

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си