- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненада за любимия?
Здравейте!
Знам,че когато обичаш даден човек се опитваш да му го покажеш по всякакъв начин.Аз го казвам на моя приятел постоянно.Но ми се иска да направя нещо специално.Затова ви моля да ми помогнете да измисля нещо.Някаква изненада.Нещо нестандартно.Вие как показвате на половинките си,че ги обичате?![]()
Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...
Любовта не се показва със специални изненади...
подкрепяй го,бъди до него,изслушвай го,разбирай го...просто го обичай... Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
напъни си мозъка и измисли нещо което ще хареса...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Преди време купих един голям букет червени рози,отидох в тях(той живее в квартира) и с листенцата от тях написах с голями букви на цялото легло ОБИЧАМ ТЕ!!!![]()
Много се зарадва като го видя
![]()
![]()
м най- добре ще е ако си прекарате целия ден заедно... няма нищо по- хубаво![]()
Просто аз
Организирай нещо у вас.Филм,хапване,музика след това,останалото вие ще си го доизмислите. :P
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Купи му четка за зъби с предтекст, че устата му вуни на джибри.
По принцип съм на мнение,че любовта не се показва,а се доказва ама все пак ти си знаеш най-добре
Иначе с предишния ми приятел редовно ходехме на една вила извън града само двамата с една камара филми и по 2-3 дена си стояхме там само дваматаГледахме филмчета,готвехме си,хапвахме,говорихме си ... Абе общо взето забравяхме за всичко и всички и се наслаждавахме един на друг
Освен това,когато ходехме там той редовно организираше по някоя романтична вечеря на свещи пред камината,носеше ми закуска в леглото (въпреки,че аз мразя да ям сутрин
) Абе като цяло правеше неща,които в ежедневието ни не би направил и беше просто страхотно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Отидете в тях/у вас,съблечи се гола и му седни в скута едва ли има по-голямо доказателство,че го обичаш![]()
Tи така ли прайш..Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Не понеже няма на кой да правя изненадиПървоначално написано от l0lz
![]()