Аз си взех първият брой. Беше към 8 лева май. Интересно беше, големичко, имаше и 4 епизода от едно аниме, прикачено ДВД. ^^ Имаше и ако изпратиш фенфик примерно можеш да спечелиш раница на Дет Нот, ох и още неща май имаше като награди. Мен ме изкефи, ама вече няма от къде да го купувам тук.Първоначално написано от vampire_girl_
~Kyo~
Ами да ,на мен лично ми е по-интересно от Shogun.Първоначално написано от vampire_girl_
Обсъжда се кои анимета гледа Япония,има резюмета на нови анимета ,
има плакати ,и да - както вече каза Владимир , пускат ДВД на Full Metal Alchemist , много добро аниме.Скоро започна втория сезон.
Има и доста информация за изразите ,които често се използват (абе ,един вид речник) и обяснения за всеки жанр в анимето.
Много интересни неща,които може да научиш.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
O_O -започва да те прегръща като луд- е, мерси, някой да ми каже цялото име.Първоначално написано от stup1fy
Както и да е, таа, да има разни изрази които е добре да се знаят, японски думички често използвани в аниметата, плакати и разни. Та аниманията е интересно.
~Kyo~
да както вчера гледам един форум ---> кое е любимото ви анимеПървоначално написано от vampirekiss
naruto
naruto
death note bleach blood+
и накрая една написала
мойто любимо аниме е tom& jerry![]()
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.