.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: гърло

гърло

Здравейте проблема е следния били ме гурло вече два дни и искам да ми мине бързо пия стрепсилс и чайове но неминава моля ви помогнете

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ми отиди на лекар и той ще ти каже какво да правиш А и мен едно време като ме болеше гърлото като малка баба все ми говореше нещо да си намажа гърлото с мед и сода бикарбонат нали всичко на смес правих си я и беше много гнусно но и мина до 1-2 дена.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Благодаря ти много

Голям фен Аватара на Dollystar
    И ако си пушачка недей да пушиш докато те боли.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

От миналата неделя така ме понаболяваше гърло оказа се гнойна ангина която е като вирусна и е много уязвима в момента съм на инжекций и още един антибиотик през устата,има опасност и за болница.Така че не го лекувай както ти си знаеш ами върви при лекаря

ne nepu6a i imam 1 slivica i vuv vtornik sum na lekar za nqkakva vksina no poneje sum bolna nqma da mi q biqt sigurno no puk 6e me pregledat i ako moje da vi pitam ne6o znam 4e mqstoto ne e tyk no nqma smisul da pravq nova tema za tova 1 moq priqtelka 6e xodi s men na lekar oba4e neq 6e i gledat beliq drob i taka natatuk te minalata godina pu6i ama malko smisul 2 ili 3 sedmici po prez den dva po 1 cigara imali veroqtnost da otkriqt 4e e pu6ila

Биопарокс си вземи и си го пръскай =) Малко е скъпо, но винаги помага, когато имаш проблем, а и бързо лекува.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    като така да кажа специалистка в областта на гърлото (6 пъти съм била болна от ангина) мога да ти кажа да си купиш "трахизан" щото стрепсилс не помагат..разбъркай си в една чаша кафена лъжичка сода + сока от половин лимон + 2 супени лъжици пчелен мед...помага много....ако не ти мине иди на лекар,може да е ангина (ял/а ли си /пил/а ли си наскоро студено нещо...вода с лед ,кола с лед,сладолед )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Я иди в огледалото и си виж гърлото хубаво! Има ли едни бели образувания/петънца по сливицата?

На лекар отивай ! Ако е ангина, е опасно. Ще си прочетеш в нета защо. Гледай да си пазиш сливиците, че махането им хич не е приятно.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

ami ne ne e angina imam bioparox i si go pruskam v gurloto i mi mina a sega puk i nosa mi prote4e napravo nalepi nevijdam

мале аз преди няколко дни ходих на лекар шот ме болеше гърлото и ми бяха подути лимфите и то какво се оказало гнойна ангина.. и ся пия някъв антибиотик и днеска бях пак при нея шот ми взимаха кръв и се оказало че имам няква така зараза дето се предавала от целувките... явно някоя ми я е лепнала.... наи лошото е че ми иска сега да ходят да ми гледат чения дроб (( никва идея за какво и другия месец пък нямало да ми бият манту... аве много тегаво при мене нещо

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм за Трахизан.Много съм доволна от него.Мина ми веднага (въпреки,че с целия си акъл пуших...) . Обаче отиди на лекар,защото познавам много хора,които само ги болеше гърлото и се оказа ангина..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    чувала ли си за животното лекар

мен от Стрепсилс не ми минава... пробвай ако искаш с Тантум Верде,пак е за смучене

Мега фен Аватара на ameli
    абе тука сичките ги е хванала тая ангина
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    абе тука сичките ги е хванала тая ангина

ми като се наливат със студена вода/кола/газирани и ядат сладолед като невиждали така е !!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си