- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хей ти, отдели 10 минутки и помогни на ближния със съвет :)
Първоначално написано от NeverTheSame
Нищо не мога да направя. Той замина на море днес. Почти съм убедена, че и Нели е с него. А аз седя като дебил вкъщи в петък вечер и се чудя как да постъпя...![]()
Какво се чудиш още? Нямаш ли някакво достойство?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Най-близката ми приятелка ми казва същото...Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Тоя човек определено е особняк... Непрестанно те преследва, казва че те харесва много, обяснява ти се в любов, а пък дори не сте се целували и правили секс. Странна работа. Дори и аз не мога да си го обясня и конкретно по случая не мога да ти дам точен съвет. Факта обаче, че поддържа връзка с друга жена, означава, че не е искрен, което винаги срива една връзка, но ме обърква това, че не те е целувал и не сте правили секс. За мен това е мъжки филмар и нещастник. Преследва те отчаяно. Отчаяните мъже НЕ ЗАСЛУЖАВАТ красиви жени. Още повече ме обърква това, че е на 28, а се държи като девствен тийнеиджър. Нормално е да ти стане гадно от това, че си разбрала, че те лъже. Това не е любов, просто според мен си се привързала към него като приятел.
За мен такива мъже не струват. Казала си му многократно, че не искаш да имаш нищо общо с него и не си увъртала нито секунда, а той не е спрял. Не трябва да си губиш времето с човек от съжаление. Гледай си ученето и работата, защото това е живота ти. Ще намериш точния човек, който не е такъв дърт филмиран нещастник като този ( казвам дърт, защото в тази зряла възраст би трябвало да е превъзмогнал тези глупости, които прави)
Ако въпреки всичко не спира обясни накратко ситуацията на управителя на фирмата. Кажи му, че си опитвала да му обясниш, че не искаш да имаш нищо общо с него и че постоянното му преследване пречи на работата ти. Ако е разбран човек знае какво да прави и как да подходи и няма да те изложи.
ЕДИТ: Този съвет, който ти дават: "Да му кажеш, че си му разглеждала телефона" е глупав. Не го прави. Първо - ще се изложиш много. Второ - ще си помисли, че едва ли не го обичаш и много се интересуваш от него и затова си му гледала телефона, защото душата и ума ти изгарят от желание да разберат истината за него.
пп. Мъж съм.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
Знаеш ли той неведнъж ми е казвал " Аз не съм на 20 години." Това, че постоянно го натяква може би означава, че има някакъв комплекс на тази тема. Факт е, че доста драматизира и преувеличава във всичко, което говори. Ясно ми е, че не е безумно влюбен в мен. Просто се опитвам да схвана идеята на цялата история... каква е целта? Не мисля, че просто ей така ще си запълва времето 3 месеца и то така отдадено и убедително....
Относно това, което предлагаш - да говоря с мениджъра... Безсмислено е. Не искам да създавам допълнително напрежение в офиса, затова ги избягвам всячески и него и нея, всеки ден... пазя се като Дявол от тамян общо взето...
Каза, че си студентка и работиш. Определено не ти е лесно и този човек ти губи времето, което трябва да отделяш за учене и забавление. След тежки лекции, учене и работа най-лошото нещо е да мислиш за някой нещастник, с който даже нямате физическа връзка.
Явно човекът е от доста време в тази фирма и това е начина му да си разнообразява ежедневието и да си мисли, че живота му не е монотонен.
В началото каза, че не го харесваш. На мен ми е лесно да го кажа, защото не съм в твоята позиция, но просто според мен най-правилното би било това:
Спираш да му вдигаш телефона ( без изключения ). Ако се обади от чужд телефон в момента, в който му чуеш гласа затваряш телефона. В работата се държиш дистанцирано и говориш с него само по бизнес, ако се налага. Казваш му, че не искаш да имаш нищо общо с него без много обяснения. Явно има убедителни способности, затова дори не го слушай като започне да ти се обяснява. Директно го режи и казвай, че не искаш да слушаш. Преждевременно, когато намериш свободно време покрай многото задължения излизай с приятели и, ако остане време по дискотеки за да отпускаш напрежението и се оглеждай за друг мъж, който да не е от службата ти. По този начин по-бързо ще го забравиш и ще ти изстинат чувствата.
Някой хора могат да ти кажат да напуснеш работата си, но аз съм твърдо против това. Човек не трябва да бяга от проблемите си, а да ги решава! Пожелавам ти успех, защото ми се струва, че си интелигентно и ценно момиче, което не заслужава такъв тип като този.
Да заповядваш на себе си е най-голямата власт. / Луций Сенека /
Радвам се, ако съм помогнал с нещо.
Temet Nosce
벨야카
Благодаря.
Добре,след като от самото начало си видяла че е двуличник и негодник,защо въобще си склонила да излизаш със него?Трябваше да поговориш с колежката си която може да е била човек който си струва (за разлика от господина) и да попиташ и за неиното мнение.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Той неколкократно ми обясни, че всичко между тях е приключило преди 3 години. Казва, че тя е човек, чийто живот е изграден от куп лъжи. Била много злобна и отмъстителна. Много силни думи. Разказваше ми как докато са били заедно го е критикувала за всичко, крещяла му е за щяло и нещяло... и т.н., и т.н.Първоначално написано от NamelessRomantic
Стори ми се, че няма логика да ме лъже. Ако просто искаше да си запълва времето с някоя, едва ли би избрал момиче, което е в непосредствена близост до въпросната. А вариантът да е искал тя да ревнува също отпада, защото в офиса ние сме просто колеги, никой не знае, че излизаме.
И все пак трябваше да имаш едно наум.Нищо.Просто недей се занимава с него,не си струва - само ще си изпросиш проблемиПървоначално написано от jivadanebqh
.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от NamelessRomantic
Аз определено имах едно наум. Затова му рових в телефона....
Ужас. Колко нищожна се чувствам не е истина......![]()
Как очакваш тийнове на по 15-16 да ти помогнат в този случей.Единстеното което аз мога да те посъветвам е да говориш с него , кажи му че си му ровила в текефона така и така не си говорите какво може да ти каже относно това.Кажи му всичко и давай смело.А как може младо момиче на 20 да получава нервни пристъпи.Я се стегни малко моля те!Хората с по голям житейски опит от тебе толкова много неща са преживели а ти си съсипваш здравето заради някакъв си там който умее да лъже.Пък и не си влюбена в него просто си свикнала да е наоколо.Той е твоята дай-добра приятелка в мъжки облик.Не се занимавай с глупости а и нали знаеш " след мъж и автобус не се тичка ,защото следващия е на 5 минути" Този индивид очевидно нещо ти е замаял главата,но каквото и да е направил не си струва да си съсипваш здравето.Предполагам знаеш колко много работи ти предстоят и с колко по сериозни проблеми ще трябва да се сблъскаш![]()
Кажи му всичко за телефона и така на татък и да видим как ще се оправдава! Трябва да си твърда заради някакъв лъжец да си тровиш здравето как пък не!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Защо да се чувстваш нищожна ТОЙ е НИЩОЖНИЯ!!!!!!!Първоначално написано от jivadanebqh
спри да се обвиняваш!!!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мисля че разсъждаваш правилно. Той е прекарал доста време с онази ... и дори и да има чуства към теб може да се страхува от несигурното. Била съм в почти същата ситуация. И ако той наистина има чуства към теб ще се откъсне от миналото и ще продължи с теб. (ако ти го искаш ) ..
според мен ако имаш някакви по-особени чувства към него трябва по някакъв начин да го предразположиш че да ти каже истината ..![]()
след като не си го харесвала не е трябвало да излзиаш с него,виж сега до къде стигнаха нещата.Може би онази другата Нели му проверява телефона и за това е изтрил всичко свързано с теб?? Просто му кажи ,че си видяла телфона му и поискай обяснение..друг вариант май няма![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
и ти го харесваш ,бъди искренна с него и му кажи че ако иска нещо с теб трябва да е искрен ,само незнам как ще се отърве от тази нели ...адски заплетена история![]()
love is gone!
![]()
![]()
![]()
a смятах че съм видял всяка лудост на живота...![]()
според мен е по-добре да му кажеш че си гледала в телефона му и си намерила това... излезте да се видите и му кажи "Дай си замалко телефона " и му покажи всичко което си видяла. Ти може да си "невъзпитана" че ровиш в чуждите телефони но той е ИЗРОД че мотае така 2 момичета които са на възраст в която им трябва сериозна връзка с ИСТИНСКИ мъж... тоя ше е най-големия лигльо на света ... вижте се навън някъде на по-закрито и с по-малко хора и го разпитай защо е това и какво точно иска и му кажи, че няма да отвърнеш на каквито и да е негови чувства ако не ти обясни! повярвай ми не може да измисли оправдание целия форум се чуди кфо ли му е на ума едва ли толкова бързо ше реагира сам
![]()
![]()
Точно това се чудя, дали да му кажа, че съм му видяла телефона... Не се гордея с тази си постъпка.![]()
според мен послушай всичко което ти казва umri , напълно се съгласявам с него.
Пича се мъчи да си разнообрази ежедневието , да създаде някаква тръпка в работната обстановка - ''тайна'' от рода аз се зарибявам и никой не знае и така нататък . вкарва се в някакви филми. А според мен с тази Нели сигурно са си останали ''приятели с ползи '' и за това е цялата работа. Сигурно изпускат парата заено. Иначе няма логика да са ходли преди 3 години ,а тя да си придава важности. 100 % се ..''тарашат'' да употребябез да са в официална връзка или поне са го правили преди да се появиш ти ,а Нелито я сърби още
Колкото повече мислиш по въпроса - по-зле ще става. За мен той играе игра , за забавление ,защото е на такъв акъл. може би го кефиш ,но той търси драма и интрига. Няма да се учудя да се помъчи да те скара директно с тази Нели , само и само да задълбочи интригата и да стане ''по-интересно'' . Иска да ти омотае главата и да те накара да хлътнеш и явно успява . Най-доброто ,което можеш да направиш е да го отрежеш и забравиш , преди съвсем да се оплескат нещата ,защото рано или късно в службата ви всичко ще се разбере и кой знае .. другия път няма да е историята със злата Нели , а може би ще обяснява ти колко си зла и как си го третирала на следващатаСпоред мен ще ти създаде проблеми в службата с всичко това.
А защо просто не се опиташ да говориш с тази Нели , обясни и че нямаш нищо общо с пича и я попитай защо те гледа на криво и тн . Обясни и че не си проблем във взаимоотношенията им или нещо такова. Най-добре говори с нея - от нея ще разбереш истината
Късмет !![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
забравих да кажа ... не се чувствай зле ,че си му ровила телефона - много хубаво си направила . Телефона е единственият прозорец към душата на мъжа ако питаш менВсички лъжат , само телефона знае истината
Не се чувствай зле по въпроса , а бъди благодарна, че си имала възможност да го направиш и да разбереш истината
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Според мен,всеки заслужава да знае иситината.Така че,това че си му ровила в тела е напълно оправдано..Разбрала си,че те мами...Сега реши какво изпитваш..Ако имаш чувства,го попитай директно какво има м/у него и онази? Има ли чувства към теб или обича нея? Иска ли да е с теб или не? Ако твърди,че те обича и държи на теб,го накарай да изтрие "АГЪНЦЕТО" ,да те запише в тела си и да започнете без лъжи..Естествено ако го искате и двамата,и ако преглътнеш гордостта си.А ако не го харесваш и обичаш,както твърдиш(макар,че това което си описала говори съвсем друго) просто го зарежи,ако трябва си смени номера,не му вдигай,не обръщай внимание на него и на нея..Но на първо място,реши какво искаш и какво изпитваш...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
според мен ти определено си влюбена...това с разболяването съвсем не е от това,че не изпитваш нищо + факта,че въпреки,че си разбрала що за човек е ти липсва = влюбена си
Решението според мен:
Предполагам не си му казала,че си прегледала телефона му,така че ако искаш му кажи,че според теб го лъжеш и му поискай телефона и му кажи,че го искаш,за да си сигурна,че не те лъже.Има 2 изхода от тая ситуация:1.Да откаже да го направи=ти му казваш,че не можеш да се виждаш с човек,който не е искрен с теб 2.Той ти го дава и виждаш това,което си видяла преди=същото като 1. ... Другият вариант е без да говориш с него да вземеш и телефона на предполагаемото "Агънце"-"Нели" и да видиш наистина ли е тя,за да си по-сигурна,после можеш да говориш и с нея,да и кажеш що за стока е тоя,а на него му кажи,че си разбрала сичко и затова не искаш да се занимаваш с него повече, и че от "Нели" си го разбрала,абе скалъпи нещичко.Така ще те остави намира щом знае причината за реакцията тии Успех
Първоначално написано от Lyricon
Аз видях номера, който е записан "агънце" и да, Нели е.
Интересно е, че когато бях супер ядосана и му казах да спре да ме прави на идиотка и да бъди искрен с мен или не желая да говорим изобщо, той ме попита "Нели ли ти е говорила нещо?"..... а аз отговорих "Никой нищо не ми е говорил. Престани да лъжеш. Не ти ли стана ясно, че разбрах?" а той "Не можеш да си сигурна. Някой нещо ти е казал..." бла бла... И си мисли, че други колеги са ми говорил против него, тъй като не е особено харесван в офиса....