С всеки изминал ден се убеждавам че жените са толкова подли и двулични същества че няма на къде просто имал съм до сега 3 връзки и трите не завършиха много приятно за мен естественно.Първата беше половин година хванах я че ме лъже и ми изневерява теглих и шута после почна да ме моли за втори шанс дадох и го но пак стана същото и вси чко беше до тук.Втората ми връзка беше така да се каже от растояние тя учеше в англия и се виждахме рядко когато си идваше в България точно един ден преди да направим 7 месеца почна да ми обяснява как така само се нараняваме и че било по добре и за двамата да се разделим тръдно го приех но го преодолях и това.Последната ми сериозна връзка (поне аз си мислех така) приключи буквално преди няколко дни не се виждахме често защото техните не я пускали да излиза никата бяхме заедно 3 месеца и половина и накрая разбрах че има връзка от 2 години с един който е с 4 години по-голям от нея вярвайте ми в момента съм толкова бесен и растроен че няма на къде просто всички около мен ме лъжат и се опитват да ме използват дори и тези който ми се пишат "приятели" правят интриги и после аз излизам виновен.Мамаму стара не искам кой знае колко искам само да имам човек до себеси който да разчита на мен както и аз на него и да се обичаме без лъжи, изневяри и подобни глупости защото според мен това са глупости а какво получавам само и единственно лъжи и ножове в гърба писна ми от всичко това вече незнам какво да правя

П.П. Знам че правописът ми е зле няма нужда да ми го казвате.
П.П2 Аз съм момче не момиче и който го интересува съм на 18 години