Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
Странно...
Казваш,че не те интересува по този начин...
Все пак обаче си се `сринала` защото си разбрала за `другата`..
Самата ти знаеш ли какво изпитваш към него?
По всичко личи,че го разиграваш...поне така изглежда.
След като толкова ти липсва обади му се...кажи му как се чувстваш.
Обясни му какво си разбрала,нека и той се опита да се...оправдае.
Наистина е кофти,че те лъже по този начин,но как да бъде сигурен в теб при положение,че му отделяш толкова време,а всъщност не искаш връзка...
Не знам...
Много са ви сложни отношенията и
задължтелно трябва да поговорите сериозно.

Да, може би така изглежда.. сякаш го разигравам. Но не мога да започна връзка с толкова много съмнения и въпросителни... А след тов, което видях... още повече.
Просто го усещах, че не е напълно искрен през цялото време... е чак такова нещо не очаквах...
Ние говорихме след случката с телефона му. Аз бях много ядосана. Казах му, че знам, че ме лъже. Споменах и Нели. Не съм казала директно какво съм видяла. Просто, че знам повече, отколкото си мисли и че добре се е прикривал в лъжите си, но не е преценил елемента "случайност" в схемата си.
Дори веднъж докато ми пращаше поредната доза сълзливи и прочувствени смс-и, му написах "Не ти вярвам, агънце", а той казва "Нели е записана така в телефона ми." Дали действително не се усети или просто се направи на разсеян не знам...

Ако може някой да ми даде разумно обяснение - защо толкова искаше да излиза с мен? Толкова настояваше... и продължава да ми звъни всеки божи ден и да твърди, че е влюбен в мен, ако има отношения с Нели след като очевидно тя го обича........
Подяволите в този офис се чувствам като в един безкрайно дълъг кошмар...