Тоя човек определено е особняк... Непрестанно те преследва, казва че те харесва много, обяснява ти се в любов, а пък дори не сте се целували и правили секс. Странна работа. Дори и аз не мога да си го обясня и конкретно по случая не мога да ти дам точен съвет. Факта обаче, че поддържа връзка с друга жена, означава, че не е искрен, което винаги срива една връзка, но ме обърква това, че не те е целувал и не сте правили секс. За мен това е мъжки филмар и нещастник. Преследва те отчаяно. Отчаяните мъже НЕ ЗАСЛУЖАВАТ красиви жени. Още повече ме обърква това, че е на 28, а се държи като девствен тийнеиджър. Нормално е да ти стане гадно от това, че си разбрала, че те лъже. Това не е любов, просто според мен си се привързала към него като приятел.
За мен такива мъже не струват. Казала си му многократно, че не искаш да имаш нищо общо с него и не си увъртала нито секунда, а той не е спрял. Не трябва да си губиш времето с човек от съжаление. Гледай си ученето и работата, защото това е живота ти. Ще намериш точния човек, който не е такъв дърт филмиран нещастник като този ( казвам дърт, защото в тази зряла възраст би трябвало да е превъзмогнал тези глупости, които прави)
Ако въпреки всичко не спира обясни накратко ситуацията на управителя на фирмата. Кажи му, че си опитвала да му обясниш, че не искаш да имаш нищо общо с него и че постоянното му преследване пречи на работата ти. Ако е разбран човек знае какво да прави и как да подходи и няма да те изложи.
ЕДИТ: Този съвет, който ти дават: "Да му кажеш, че си му разглеждала телефона" е глупав. Не го прави. Първо - ще се изложиш много. Второ - ще си помисли, че едва ли не го обичаш и много се интересуваш от него и затова си му гледала телефона, защото душата и ума ти изгарят от желание да разберат истината за него.