Цитирай Първоначално написано от Lyricon
според мен ти определено си влюбена...това с разболяването съвсем не е от това,че не изпитваш нищо + факта,че въпреки,че си разбрала що за човек е ти липсва = влюбена си

Решението според мен:

Предполагам не си му казала,че си прегледала телефона му,така че ако искаш му кажи,че според теб го лъжеш и му поискай телефона и му кажи,че го искаш,за да си сигурна,че не те лъже.Има 2 изхода от тая ситуация:1.Да откаже да го направи=ти му казваш,че не можеш да се виждаш с човек,който не е искрен с теб 2.Той ти го дава и виждаш това,което си видяла преди=същото като 1. ... Другият вариант е без да говориш с него да вземеш и телефона на предполагаемото "Агънце"-"Нели" и да видиш наистина ли е тя,за да си по-сигурна,после можеш да говориш и с нея,да и кажеш що за стока е тоя,а на него му кажи,че си разбрала сичко и затова не искаш да се занимаваш с него повече, и че от "Нели" си го разбрала,абе скалъпи нещичко.Така ще те остави намира щом знае причината за реакцията ти и Успех

Аз видях номера, който е записан "агънце" и да, Нели е.
Интересно е, че когато бях супер ядосана и му казах да спре да ме прави на идиотка и да бъди искрен с мен или не желая да говорим изобщо, той ме попита "Нели ли ти е говорила нещо?"..... а аз отговорих "Никой нищо не ми е говорил. Престани да лъжеш. Не ти ли стана ясно, че разбрах?" а той "Не можеш да си сигурна. Някой нещо ти е казал..." бла бла... И си мисли, че други колеги са ми говорил против него, тъй като не е особено харесван в офиса....