.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

към момчетата

виждате на улицата някакво момиче което ви харесва много.как бихте я заговорили,какво бихте и казали
    като имате предвид че никога преди това несте я виждали
    или сте с мен
    или сте против мен
    и това е наглост

Супер фен Аватара на fenasf
    Ми честно казано само ако съм пиян или в пристъп на еуфория бих опитал да я заговоря. Казвам си го съвсем честно. Поне 50% от така наречените "свалячи" също не биха направили нищо.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Ами според мен тряабва да се действа веднага. Усмихваш се и я заговаряш директно, като не трябва да се казва направо "много си хубава" или дуги такива. И е много относително дали тя ще отвърне както ти се иска. И да кажа, че на мен много пъти ми се е случвало да виждам страхотни момичета. И много пъти съм сажалявал, че не съм правел нищо, просто съм си такъв, но ти не бъди като мен ами действай!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Няма да я заговоря. Това че момиче е красиво по никакъв начин не ми дава повод да комуникирам с нея.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Няма да я заговоря. Това че момиче е красиво по никакъв начин не ми дава повод да комуникирам с нея.
    И аз така си мисля ,че е нормално То сумати красиви хора минават на ден покрай теб . .

Тя минава и заминава.. Все едно дали ще я заговориш. А и е много голяма вероятността да не ти обърне никакво внимание.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Витаги ме е срам да кажа или направя нещо.от разминаване по улицата просто не мога да завържа разговор.Иначе в ресторант или кафе с момчета на съседната маса е по-лесно,но и това не съм пробвала
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    то ако заговаряш всяка срещната красива, престави си кво ше стане
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Аз не бих,само ако съм пиян или нещо ми е много на кеф,но нормално не бих.Хора красиви много,смелост малко.Като някакъв циганин да я спреш и да и говориш .На нейно място ще помисля че иска да ме вземе портфейла

аз понеже съм си идиот и дебил :Д като мине някоя готина или и казвам мяуууу като на котка Д: или зависи от цвета дреха и казвам например и аз обичам розово :Д имало е случаи в които се заговаряме и други дето са ме гонили с шамари и ритници :Д

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ++

Цитирай Първоначално написано от genx1
    аз понеже съм си идиот и дебил :Д като мине някоя готина или и казвам мяуууу като на котка Д: или зависи от цвета дреха и казвам например и аз обичам розово :Д имало е случаи в които се заговаряме и други дето са ме гонили с шамари и ритници :Д
    ++++ Евала!!!
    It's too late...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз не се заглеждам...опасно е! http://vbox7.com/play:2b79b636

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си