Интересувам се къде в Младост и в центъра на София има козметични салони.Трябва ми място за пробиване на уши![]()
![]()
![]()
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!
На пазара в Младост-3 във фризьорския салон пробиват уши.(;
Цена: 5 лева![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Да е със пистолет,да не си луда?Първоначално написано от justt
![]()
Как ше ходиш във фризьорски салон бе?!Отиди в някое професионално студио...Въобще всички пиърси,дори и най-обикновено пробиване на ушите трябва да е с абокат.
Освен това,то пистолета да се дезинфекцира е изключително трудно, пък по тия салони се съмнявам, че въобще се занимават да го правят.
те щото с абокати ги пробиват от 100 години... едно време са си ги пробивали с обикновенна игла а вие ся лигава работа...Първоначално написано от SuNsEt
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
вие пък и вие....една дупка+тва на ухото....дайте аз ще ви ги пробия без пари
пробивала съм се ...нищо страшно няма
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Абе tuzaro...и едно време колко инфекции са имали.Айде айде...абоката е къде по-добре.Освен това ще ти го правят в професионално студио(Маниа,Трип Хаус и т.н.),не някакъв долнопробен фризьорски салон,дето кака Пенка от 4 етаж работи и има 3 деца...![]()
И трите ми дупки на ушите са ми пробивани с пистолет и съм си жива и здрава и съм нямала инфекции..
айде айде тва да се пробиеш в някое известно студио после само да се фалиш майна... на бебетата сигурно пак с абокат ги правят... ръгай с пистолета и не се плашиПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Епа айде ръгайте,ушите са си ваши...
Ххх.. не съм луда.(;Първоначално написано от SuNsEt
Аз и още две приятелки се пробихме там и не сме имали никви проблеми.(;
Но.... както и да е! (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
лоол каква болка ще ее![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
един приятел си ги проби в домашни услодвия и се дезинфекцира с домашна ракийка.На крака е момчето вече година откакто се самопроби.Мойте дупки са правени с пистолет.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
пфф .. според мен за ухо си е предназначен пистолета. моите са със пистолет и нищо ми няма . . трретата даже сама си я правих - също нищо ми няма.
с абокат боли повече, а ефекта - същият
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
На мен ми ги пробиха преди няколко години във фризьорски салон![]()
Той абоката си е игла.Първоначално написано от tuzaro
А и все ми се струва,че иглата(обикновената) пак е по-добър вариант от пистолет.
Мойте са с пистолет и съм доволна.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
рискувам да бъда нападната от почти всички амаако става дума за меката част на ухото, можеш и сама
4 броя така си ги направих и никога не съм имала възпаления, болка, кръв и т.н (освен малко в момента на пробивване де) :Д
Иначе дори във фр. салон няма проблем, просто гледай да е стерилно всичкоНО ако е за хръщял дай повечко пари, но иди в някое реномирано студио в София
![]()
Отиди във фризьорския салон,ще ти излезе и по-евтино!Имам 10 дупки по ушите,от които 2 са на хеликса(хрущяла),всички са правени с пистолет,жива и здрава съм!Какъв е смисъла да ходи в някое студио за една обеца лобе(меката част на ухото),да дава 20 лева?!
И на менПървоначално написано от Bianca
![]()
Всичките ми дупки по ушите-имам 4-са правени със пистолет...
Жива и здрава съм си,щом даже и за случая разказвам![]()
Простотии само-в голям салон,бля-бля... И в малък да е,много ясно,че ще поогледаш да е чистичък и спретнат, и слагаш 5 лева на масата и си готова![]()
Сериозно,престаравате се...
Аз също сама съм си пробивала ушите-с лед и игла... Просто на кофти място го напраих,и реших да оставя дупката да си зарастне,и после се доверих на професионалист-срещу въпросните 5лв![]()
Затва не издребнявайте прекалено![]()
аз пък имам 6 дупки на ушите и всички са с пистолет нищо ми няя жива съм си и уши си имам![]()
аз моите пробих тамПървоначално написано от justt
![]()