- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как сте?
Понякога се замислям, колко много може да означава този простичък въпрос "как си?". Мисля че всеки има нужда да сподели как се чувства, какво го мъчи или какво го радва. Затова правя тази тема, за всеки, който иска да сподели нещои така КАК СТЕ?
![]()
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И сега някой есезнайко ще ти каже, че има такава тема и не знам си какво. Иначе нещата не са на добре като цяло. Мерси че попита. А ти?
благодаря, и аз съм добре, уж.![]()
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
Как съм ли?уж нямам причина да се чувствам зле,но аз така се чувствам.Ад ме е на себе си,на околните,на всичко.
Добра тема.Наистина е по-добре кагато го споделиш.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ами била съм и по-добре, благодаря!![]()
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
объркана съм![]()
Мн съм зле..аама има ли знчение![]()
Ти как си??
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Сега ще ви кажа как трябва да сте. Трябва да не се интересувате от мнението на другите хора за каквото и да е. Да, много хора го казват, но малко го правят. Живеем в шибано повърхностен свят да го е** ! Където всеки си мисли: "Ами сега ако изляза с тези дрехи дали няма да си кажат хората, че съм луд?" или "Ако тръгна с него какво ли ще си каже Иван за мен?"; "Дали да не стана емо? Гледам че е модерно" и т.н. Кво ви е** ве хора? Кво се спичате заради това, което може би ви е казал някой или би ви казал? И какво? Утре ще легнете в ковчега и преди това ще сте останали с убедеността, че сте живяли като червеи под камък, пълзящи за одобрението на хора, които дори не цените. А с какво ще ви запомнят въпросните хора? С нищо. Но ако правите както намерите за добре може и да ви мразят, да, но поне няма да сте им безразлични. Изградете си идентични и уникални образи, а не да копирате това, което ви се струва, че е модерно и би се приело от хората около вас. Съзнавам, че може би не съм избрал най-подходящата тема за словоизлиянието си, но трябваше да си го кажа, защото ако има нещо, което да ме вбесява най-много, то това е повърхностното мислене!
Ае със здраве мучачоси.
Уфф, еми уж съм добре ама...май не съм много добре... Нещо съм като пребита
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
бомбок сме майна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
нещо ми лиспва.
Постоянно го позлвам този въпрос към всеки
Странното е, че някои реагират странно ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
I hate myself and I want to die.
R.I.P Curt Cobain.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Преди приятелят ми, никой не ме питаше как съм и това не ми правеше впечатление.Отначало ми беше много странно, когато той започна и все се чудих защо ме пита, но с времето свикнах и ми става хубаво като чуя този въпрос.Така че, той ме научи и аз да питам хората как са
![]()
Иначе аз съм добре![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ейй това са моите думички!!!Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
По темата:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261785
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
днес един приятел попита едно момиче:
- How are you?
и тя каза : - Nice![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Че на кой му пука как съм що съм и ко прая ?Няма значение как съм и да кажа зле съм кой ша обърни внимание ? Всеки гледа той да си е добре ам така де живеем във 21-ви век все пак на никой не му пука за на другия проблемите. Не е ли така ве ?
Keep Smiling (sun)
Липсва ми 1 човек,следователно зле съм
Ами сега ми е заспало, но като цял съм добре. Ми ти как си ?![]()
След пореден опит,анср успяха да ми изнасилят тотално флота!
Добре,че цял ден нямах нет иначе не знаеха,че ги чака конкурса мис петролен магнат!
пп
поне знс да ми бяха оставили![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
благодаря на всички, които се включват в темата ми. Аз не съм много добре (за тези които ме попитаха), но след като направих тази тема вече се чувствам много по-добре. Да знам че има други подобни, или дори същите теми, но честно казано, аз не обичам да се ровя в стари теми, а сигурно има и други, които поглеждат само новите теми, а старите се забравят и си остават някъде там сред форумите. Така че правя тази тема, с целта още повече хора да и обърнат внимание и да споделят нещо. Тези които смятат че на никой не му пука за техните проблеми, ами ИЗНЕНАДА!!! НА МЕН МИ ПУКА! Именно заради това питам "Как сте?". И аз си мислех че на никой не му пука за моите проблеми и нищо не споделях, докато една приятелка не ме хвана за ръка и не ми каза "НА МЕН МИ ПУКА ЗА ТЕБ!". Дори да го е казала, за да ми олекне, на мен определено ми поногна и ми се отрази много добре, така че се надявам да помогна на повече хора да се почувстват добре, чрез тази тема.
Cellmate
МнениеПуснато на: Пет Авг 21, 2009 11:00 pm Заглавие:
Сега ще ви кажа как трябва да сте. Трябва да не се интересувате от мнението на другите хора за каквото и да е. Да, много хора го казват, но малко го правят. Живеем в шибано повърхностен свят да го е** ! Където всеки си мисли: "Ами сега ако изляза с тези дрехи дали няма да си кажат хората, че съм луд?" или "Ако тръгна с него какво ли ще си каже Иван за мен?"; "Дали да не стана емо? Гледам че е модерно" и т.н. Кво ви е** ве хора? Кво се спичате заради това, което може би ви е казал някой или би ви казал? И какво? Утре ще легнете в ковчега и преди това ще сте останали с убедеността, че сте живяли като червеи под камък, пълзящи за одобрението на хора, които дори не цените. А с какво ще ви запомнят въпросните хора? С нищо. Но ако правите както намерите за добре може и да ви мразят, да, но поне няма да сте им безразлични. Изградете си идентични и уникални образи, а не да копирате това, което ви се струва, че е модерно и би се приело от хората около вас. Съзнавам, че може би не съм избрал най-подходящата тема за словоизлиянието си, но трябваше да си го кажа, защото ако има нещо, което да ме вбесява най-много, то това е повърхностното мислене!
Ае със здраве мучачоси.
Благодаря ти за изказаното мнение, аз мисля че темата си е подходяща, все пак съм я направила именно заради това, всеки да си каже какво го мъчи, така че браво на теб![]()