- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как сте?
Първоначално написано от Neftochimic
тук не мога да ти помогна :P
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
не знам как съм ..
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Искам да съм до любим човек,когато има нужда от мене.Ама тъпите,егоистични,отвратит елни,не-пукащи-им-за-нищо подобия на хора,просто няма да ми позволят.![]()
Иначе яка тема.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от Neftochimic
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми какво чакаш бе ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и аз + тва се чувствам ужасно злеПървоначално написано от sweetEmily
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
и аз + тва се чувствам ужасно злеПървоначално написано от sweetEmily
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Благодаря, добре.А ти как си?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
благодаря че попита, днес съм в супер добро настроениедосега гледах много яки филмчета, които ми приповдигнаха настроението
![]()
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
чувствам се използвана..една от поредните..и така шибано захвърлена..
много е кофти когато те зарежат.. и то без да ти кажавт защо
иде ми даама сърце не ми дава дайбаа..толкова го обичам ;д
Marshall Mathers
Разбирам те, много добре. Мен много пъти са ме зарязвали без обяснение и точно така съм се чувствала - използвана, поредната играчка и т.н. Ами незнам какво да ти кажа, защото нищо няма да те успокои достатъчно (знам го от личен опит), но мога само да ти кажа да не ти пука, горе главата, смело напред и това е. А пък и да ти кажа, дори сега да ти казвам това и аз отвътре съм пълна развалина, след поредното зарязване, но все пак се чувствам добре, поне за момента, така че радвай се на момента, не мисли за станалото, може би така е трябвало да се получи...Първоначално написано от 0utrageous
![]()
Много зле...![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
По-зле не съм била![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Багодаря ти че попита :] хубаво е някой да ти задава този въпрос и найстина да му пука .. поне мъничко.
Спомням си веднъж видях едно момиче,не се бяхме срещали доста време и тя ме попита как съм. Отговорих и а тя >> "ама аз само питах как си ? "
И см г/д добре,а ти?![]()
и аз се чувствах зле, когато приятеля ми замина за Гърция, за две седмици. Чувахме се почти всеки ден, но страшно много ми липсваше, а времето като че ли нарочно минаваше бавноПървоначално написано от FiRe_LaDy
Но пък, когато се върна ме изненада супер приятно и бях толкова щастлива, така че мисли си колко хубаво ще е когато се видите и че той може да те изненада много приятно и колко добре ще си изкарате
![]()
ще се оправишПървоначално написано от differentbynature
сигурна съм
![]()
Не си мисли такива неща, защото винаги може да стане и по-зле, това не е успокоение, но си мисли, че все пак след нещастието ще дойде щастиетоПървоначално написано от vivteen
![]()
някои хора не обръщат внимание какво говорят, казват нещо, само за да мине номера, но това никак не е приятно. Когато аз питам някого "как си?" винаги съм готова да го изслушамПървоначално написано от eatmybrain
и дори ако трябва да му дам съвет и да помогна, с каквото мога
![]()
Аз не съм никак добре, имам проблеми в къщи, наште се скараха много жестоко, а не им е и за първи път, но на мен психиката ми страда сериозно от тези кавгино засега се оправям, мина ми малко.
И аз ти благодаря, че ме попита, каксъм![]()
Оф, колко познато чувство. Но недей да се ядосваш... всичко ще отмине. Ще срещнеш друг и тогава ще си се чудиш как си могла да плачеш за него. Успех!Първоначално написано от 0utrageous
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
никога не казвам найстина как се чувствам, защото настроението ми се променя за минути![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Пие ми се айран.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last