1. Да си изградя собствен стил - До сега не съм имала на идея как трябва се обличам и какъв е моя стил, но вече реших. Мисля да си създам индивидуалност и да изразявам себе си повече. Харесвам hip-hop и rap за това ше наблегна на по дългите блузки. Нямам предвид онези 3-пити колкото мен о широки 2 метра, а онези леко по тялото като тази http://www.album.bg/clothes_/images/13139784/ . Смятам също така да си сплидам косата на 2 плитки, да я вдигам високо с ластичка, да си дигам бритона назад или да го хващам настрани.
2. Да съм това което съм а не което ми се иска да съм - Винаги съм се обитвала да съм такава че да се харесам на всички, но КРАЙ. Ще бъда такава каквато съм.
3. Да позволя на някого да ме познава истински - Всеки път когато се сприятеля с някого или ако ми потръгне с някое момче някакси изграждам бариера м/у нас. Когато някой почне да ме опознава аз сякяш се пляша и започвам да лъжа човека отреща ми да му се сърдя за какво ли не просто правя всичко върможно да го махна от живота си. По този начин загубих толкова много хора, че вече немога и да ги преброя.

Е това са моите 3 неща. Само 3 са но са доста обширни за това смятам че няма нужда от повече.