.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: ..................

..................

..............

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ю дисгъст ми.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може би след 3-4 години приятелят ти е свикнал, че си с него. А мъжете по принцип правят така желаните комплименти когато свалят някое момиче Няма как след 3 години приятелят ти все още да 'флиртува' с теб. На теб това ли ти липсва? И ето го идеалният чаровник - момчето с войнишката униформа Ахх тези униформи колко са секси,а? Иска ти се нещо ново и различно, някакво разнообразие. Но се замисли държиш ли на всичко, което си изградила с приятеля си? Не ти ли дава той всичко, от което имаш нужда? Помисли и ако трябва говорете, но не за*бавай така лесно връзката ви Дълго сте я градили :]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

..............

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е и твоя приятел се е държал мило и нежно в началото,но с времето всичко се променя Дори и да тръгнеш с това момче след време нещата ще се повторят,а и военните са хора със студено държание и със сигурност след време ще е още по-зле,от колкото ти е със сегашния ти приятел
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Виж сега, ние тук само можем да предлагаме какво можеш да направиш. Накрая ти си решаваш. Но като гледам не си никак наясно със себе си Това е основният ти проблем. Има и друга страна - това, че сте заедно 3г не значи, че цял живот трябва да сте, но все пак за това време си го опознала достатъчно добре, знаеш що за човек е. И би трябвало да прециниш дали занапред ще ти е добре с него
    Лично според мен това с войника е някакво временно увлечение. Може би ви липсва малко разнообразие във връзката
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Никой не знае какво иска

Град
    Цитирай Първоначално написано от coteto
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Е и твоя приятел се е държал мило и нежно в началото,но с времето всичко се променя Дори и да тръгнеш с това момче след време нещата ще се повторят,а и военните са хора със студено държание и със сигурност след време ще е още по-зле,от колкото ти е със сегашния ти приятел
    ее не всички са такива но сякаш ми липсва тази нежност.не искам да се мъча но и не искам да го нараня
    Дори да не е като ВСИЧКИ останали военни той пак ще спре да се държи мило след някой друг месец и после ще се чудиш,с кого да го замениш,защото ще ти липсват милите очички и нежните думи А и как може дори да си помисляш да загърбваш 3-4 годишна връзка (въпреки,че самия факт,че ти самата не знаеш,колко точно време ходите (или поне така изглежда от това 3-4 ГОДИНИ ... ако беше месеца - окей ... ама години ...) с момче,за което знаеш,че те обича,заради някакъв тип с готина усмивка,когото все още НЕ ПОЗНАВАШ достатъчно От къде си сигурна,че интереса му към теб не се дължи на факта,че той (95% поне) знае за твоите симпатии и не иска просто да те вкара в леглото си?!

Град
    А защо не си дадете почивка от няколко дена,в които да не се търситеащо не си дадете почивка от няколко дена,в които да не се търсите,да не се чувате и т.н. Не се виждай и с военния (т.е. трябва почивката ви да е събота и неделя например).Помисли си добре,какво точно чувстваш към твоя,помисли си дали си струва да сложиш край на всичко,помисли си дали си готова да поемеш риска да си с човек,за когото не знаеш нищо и после реши,какво да правиш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Може би след 3-4 години приятелят ти е свикнал, че си с него. А мъжете по принцип правят така желаните комплименти когато свалят някое момиче Няма как след 3 години приятелят ти все още да 'флиртува' с теб. На теб това ли ти липсва? И ето го идеалният чаровник - момчето с войнишката униформа Ахх тези униформи колко са секси,а? Иска ти се нещо ново и различно, някакво разнообразие. Но се замисли държиш ли на всичко, което си изградила с приятеля си? Не ти ли дава той всичко, от което имаш нужда? Помисли и ако трябва говорете, но не за*бавай така лесно връзката ви Дълго сте я градили :]

+1
    Обичам те <3 !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Мхм...
    После да няма тема "Тръгнах с друг,но бившия започна да ми липсва...щото нали...сещате се...когато загубим някой,едва тогава осъзнаваме какво сме имали..."

Представи си себе си,без него и тогава ще разбереш какво искаш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    То е ясно,че тия 2 дена са съвсем малко ... Щом е така се опитай да игнорираш другото момче ... Не му обръщай внимание докато е в заведението,не се заглеждай по него абе с нищо не показвай на него и на себе си,че го харесваш Мисли си за тия 3-4 години,за нещата,които сте преживяли с твоя и т.н. и на края (може би) ще разбереш,какво точно искаш
    Успех

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove

+1
    ++++

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Може просто да флиртува с теб без наистина да има по-сериозни намерения.ако видиш,че е сериозен и ти е писнало от гаджето ти,давай,но ако е просто увлечение и няма реални шансове-не рискувай.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Мхм...
    После да няма тема "Тръгнах с друг,но бившия започна да ми липсва...щото нали...сещате се...когато загубим някой,едва тогава осъзнаваме какво сме имали..."

Представи си себе си,без него и тогава ще разбереш какво искаш.
    пък и да не разбереш стой си на гъза!Сегашния ти се е доказал и те обича,ще е тъпо за едно крато искушение да оставиш някой който е толкова дълго с теб
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Случвало ми се е подобно нещо. Избрах да бъда с моето момче. Реших, че щом след всичкото това време сме заедно, значи така трябва, и възприех изкушението, като изпитание. Не съм казала, че ми е било лесно. Не съм сигурна, че все още не мисля за онзи другия. На моменти бях на път да се предам, да се откажа от борбата (тъй като не бях сигурна, че има за какво да се боря), но...някак си устоях и не задълбочих отношенията си с този човек, повече от необходимото. Изживях нещо различно. Бях безумно желана от друг мъж. Имаше тръпка. Но...дотам. Предложих му да сме приятели, тъй като исках да го опозная като човек и той отначалосе съгласи, защото така поне щеше да ме вижда. Но впоследствие се оказа, че за него е невъзможно да бъдем само приятели. Така спряхме да се виждаме.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    И що трябва да е студен като е военен Няма такова правило според мен всичко зависи от характера.
    Към авторката: Аз не бих зарязала приятеля си на твое място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си