.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: ..................

според мен си обичаш гаджето. просто сега си се занесла по този другия.. не прави глупости
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Това се вика да не знаеш какво искаш

Град
    Бикини-Ботъм
    Не оставяй питомното,за да гониш дивото.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също смятам, че това с войника е временно увлечение и не си заслужава да за*беш сериозното си гадже заради него... Според мен ви трябва малко разнообразие с приятелят ти. Седнете и поговорете и измислете нещо, с което да вкарате малко тръпка във връзката си - отидете някйде за 2-3 дни или пък си спретнете нещо романтично...
    А колкото до униформения - той просто те сваля. Прави ти комплименти и мили очички, за да те свали. Недей да се заблуждаваш, че и за напред ще е така. 2-3 месеца докато му се вържеш и после ще почне да се държи по-хладно демек това, което в момента е с приятелят ти ще почнеш да го усещаш и с войника...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    приятеля ти трябва да ти прави комплименти и подаръчета защото рано или късно ще те загуби,поговори с гаджето си и му кажи как се чувстваш.....а с другото момче или излез (но да е наясно че си имаш гадже) или се отдалечи от него
    love is gone!

Задай си един много важен приятел 'Обичаш ли приятеля си?'. Ако 'да' тогава няма как да зарежеш толкова дълга връзка заради някакво увлечение, но ако се съмняваш, защо да не опиташ нещо ново и по-вълнуващо ?

Голям фен
    абе хора кво ?вие не сте наред..ако ще и 50 години да е с него ,щом не я разбира има ли смисъл да е с него !една фр гаджето и я прибиваше и тя не го напуска защото са от 3 години заедно pfff are stiga бе ,я ако не те разбира и огъня угасва не се двоуми ,любовта е удоволствие и болка
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от coteto
    Цитирай Първоначално написано от Adda
    Задай си един много важен приятел 'Обичаш ли приятеля си?'. Ако 'да' тогава няма как да зарежеш толкова дълга връзка заради някакво увлечение, но ако се съмняваш, защо да не опиташ нещо ново и по-вълнуващо ?
    в 1 момент мога да кажа Едно Голямо Да но в др момент Не.
    няколко човека ме посъветваха да определя чувствата си и това се опитвам да направя но Не ми е лесно
    Помисли кое се случва по-често - да се колебаеш или да си безкрайно шастлива с него =)

имала съм , да не кажа имам такъв проблем . Според мен най-важното е как се чувстваш ти. Не слушаи коментари от рода ''ама вие сте заедно не знам от колко си хиляди години,не го зарязвай '', повярвай ми - това не е за добро. Най - важно в една връзка е това как се чувстваш ти - давай любов и радост - но никога не пренебрегвай това което искаш или от което се нуждаеш . Правила съм тази грешка преди ,ще си блъскаш главата ако е така.
    Значи ... тоя войник .. ще видиш че до нqколко месеца ше забравиш за него. Това е просто някакво сексуално влечение, което бързо ще си избиеш от главата . Въпростът е , че 1 път случи ли се да пожелаеш друг - ще се случи отново. Ако не е Петьо войникът - ще е Митко таксиджията да речем . Такъв момент в една връзка говори , че вече почвате да си омръзвате и изчерпвате. Може би приятелят ти е много добро момче и много държи на теб ,както виждам и ти на него , но .. щом имаш изобщо съмнения дали го обичаш - отговорът е ясен . Рано или късно вие ще скъсате - и двамата сте МНОГО млади .
    Ако питаш мен - не рискувай с този войник - тои се мъчи да те вкара в леглото ... щом ти приказва сладко ,сладко. не прави нищо зад гърба на приятелят си!!!
    Но си младо момиче - живей си и не оставяй да те командорят ,защото 1 път се живэ и нqма кой да ти върне изпуснатото време. Нямам предвид сексуално , имам в предвид ,че вс е много различно когато си сама .
    100 % ще е много трудно ,защото сте много привързани един към друг - но животът е пред вас , има още много хора да срещате и много избори да направите. Късмет ти желая и да си избистриш главата , никога не си мисли, че не можеш да живэш без някого - ВСИЧКО в този живот се забравя и всяка болка се лекува , колкото и време да отнеме.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А защо не си дадете почивка от няколко дена,в които да не се търситеащо не си дадете почивка от няколко дена,в които да не се търсите,да не се чувате и т.н. Не се виждай и с военния (т.е. трябва почивката ви да е събота и неделя например).Помисли си добре,какво точно чувстваш към твоя,помисли си дали си струва да сложиш край на всичко,помисли си дали си готова да поемеш риска да си с човек,за когото не знаеш нищо и после реши,какво да правиш
    да добра идейка мислела съм си го
    но не мисля 4е 2 дена биха ми били достатъ4ни но все пак
    мерси за съветите и това 4е все пак ми помогнахте

аз пък си мисля че тези почивки не прават нищо друго (поне в повечето наблюдавани от мен случеи) освен да съсипват връзката след тях започват едни въпроси ама ти защо как кога реши така, едни спорове след отговора не е вярно ти тва ти онова ... ей такива работи така че според мен не е най- добрата идея

за мен най-правилното решение е да си останеш с момчето с което си, никой не е казал че след 3 4 години връзка няма да успеете хубаво да я провалите ама след като се разбирате и ви е добре заедно не разбирам защо изобщо ти е да създаваш излишно напрежение м/у вас
    ами ако тоя военния се окаже кретен най-вероятно ще изтичкаш при другото момче, ами той след като е с тебе толкова време значи те обича (толков дълго мисля че и секса не би ви задържал заедно) как би се почувствал той освен използван и захвърлен не е хубаво така ако нещата между вас не вървят окей ама да си е всичко наред и ти да го зарежеш щото искаш разнообразие ... нз много писах надявам се че разбра гледната ми точка... и за накрая аз на твое място бих си останала с момчето

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Реши какво искаш и аз съм се изкушавала така..Но се запитай наистина какво чувстваш към приятеля ти.Да не е да го загубиш, с теб и войника да не стане нищо освен лека свалка и да разбереш какво си изуснала..В случая сама трябва да си изясниш чувствата.Ако искаш нещо ново и вече не обичаш приятеля ти ОК..Но аз лично не бих загубила толкова дълга връзка,заради една свалка,не си заслужава..Все пак войника не го знаеш какъв е и какво иска? А в приятеля ти си сигурна... Ти решаваш..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Реши какво искаш и аз съм се изкушавала така..Но се запитай наистина какво чувстваш към приятеля ти.Да не е да го загубиш, с теб и войника да не стане нищо освен лека свалка и да разбереш какво си изуснала..В случая сама трябва да си изясниш чувствата.Ако искаш нещо ново и вече не обичаш приятеля ти ОК..Но аз лично не бих загубила толкова дълга връзка,заради една свалка,не си заслужава..Все пак войника не го знаеш какъв е и какво иска? А в приятеля ти си сигурна... Ти решаваш..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Супер фен
    Недей да зарязваш 4 годишна връзка заради първото момче, което ти каже 2-3 мили думи, като даже не знаеш дали това не е някакъв временен флирт

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Изкушението

накратко имам си приятел от 3-4 год сме заедно.знам че той ме обича но се опитвам са сиизясня чувствата(за това знам няма как да ми помогнете) но сега пък и ми се появи едно мн сладко мом4е (той е военен и идва всеки ден да обядвя в бар4ето ни) и така от базик на базик миискаше номера после искаше да излизаме (нито номер съм му давала нито сме излизалли,макар 4е мн ми се иска)
    сякаш започвам да хлътвам по него(и всеки ден ми говори някакви мили неща и ....)наистина ми е мн симпати4ен.
    нзз на вас случвало ли ви се е така?
    объркана съм просто защото пр ми не ми прави такива комплименти и не се държи така както сега той се държи с мен.
    Иска да те чука. Извинявай за директния език.

Град
    Русе
    Най-важна си ти и твоите чувства,така че каквото и да направиш няма да сгрешиш

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ,а и военните са хора със студено държание и със сигурност след време ще е още по-зле,от колкото ти е със сегашния ти приятел
    не бъди толкова сигурна.
    баща ми е военен
    майка ми също
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Там, където не си...
    нещата не вървят на добрее
    Случи ли се нещо, че ми стана интересно
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си